Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostało zpatchowane parę dobrych miesięcy temu, więc nawet nie masz o czym pomarzyć bo i tak nie będzie działać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no dokładniej mi chodziło o coś w stylu PYPQ to że potworki stoją w miejscu co pomaga przejście, na GMS niby też wszystko nie działa a ten hack normalnie łazi ;) więc myślałem że na EMS też ;)

Opublikowano

Witam

Mam mały problem gdy włączam MS jest wszystko ok ale gdy się zaloguje i już chwile jestem zalogowany to nagle mi się wyłącza całe MS i pisze to 592a7456ee59b_post-260371-0430455001286208594_thumb.jpg

Opublikowano

Witam,

Dziś odpaliłem maplestory normalnie wszystko śmiga, cacy i pięknie.

Jednakże gdy minimalizuje Maple to nie widać myszki i w tym momencie nic zrobić nie mogę, chodzi mi o np włączenie funkcji w cheacie.

Dodam że wcześniej tak nie miałem, robiłem reinstalla i to samo.

Proszę o pomoc i konkretne podpowiedzi, bo coś w stylu format to ja podziękuje.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

alt+tab, windowsem nie mogę.

Komputer mam nowszy, ale starszy system, bo windows xp home edition, ale to nie zmienia faktu, że wcześniej działało bez zarzutów.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Pomocnik
Opublikowano

nowy patch a wiekszosc haxow nie patched :D ktorych do tej pory używalem

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Mam takie pytanie. Wszedłem na stronę CCplz, i tam chciałem ściągnąć jakiegoś trainera, ale tam są tylko pliki *.dll . Powie mi ktoś jak używać tego hacka?

Pomocnik
Opublikowano

Obsluga winject sie kłania... nie ma to jak rzucac sie na cos nie wiedząc jak to odpalic ;P

Odpal pierw maple , pozniej winjecta, winjectem wybierz proces maple i swoj plik dll wcisnij inject i wylacz winjecta i wcisnij play.

A jak tak juz latasz po ccplz to znajdz sobie tam gpmmmi

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uczeń
Opublikowano

Ma ktoś pomysł gdzie moge hackowac 40 aranem i z jakimi hackami bo takiego zestawu jakiego ja uzywam to co jakis okres czasu dostaje fake a/b

Pomocnik
Opublikowano

Ma ktoś pomysł gdzie moge hackowac 40 aranem i z jakimi hackami bo takiego zestawu jakiego ja uzywam to co jakis okres czasu dostaje fake a/b

Probowales moze na straw target dummy ? uzywając pvaca + mob teleport + ua + flacc i cc co minute i powinno byc niezle no i oczywiscie 7 miss z no kb ;]

Opublikowano

Więc tak potrzebuję odzyskać Last Name. Wiem... wiem jest tut, ale nie ma screenów i nie wiem jak wysłać eventa na maila. To pierwsze sprawa.

Druga sprawa, raczej pytanie czy są jakieś trainery/hacki na gms ?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Siemano, mam 2 pytania.

1.Grając na HSSie (1.47) po jakimś czasie łapię freeza i gierka się wyłącza (nie zależnie od pory, włączonych programów ETC) - czy może być to związane z ESET'em 32 ? Ponieważ zawsze sie pluje o binarke HSSa i żeby pograć muszę zawsze go instalować przed grą (i wyłączyć ESETA). Jest jakiś sposób żeby tak nie było ? (mam windowsa 7 32 bity)

2.Co powoduje że po jakimś czasie w maple klikając np. enter minimalizuje mi się gierka i trzeba wciskać alty ? o.O

Opublikowano

Siemanko mam takie pytanie Czy jest jakis sposob by ograniczyc dc podczas botowania ?? Uzywam obecnie tezjin trainera z gk(on jest z botem) wszystko dziala pieknie tylko te dc (co okolo 5 minut ) nie da sie jakos tego ominac??

Opublikowano

lol a ja dostałem perma za super tubi o.O

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...