Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

1. Merchant - kupujesz taniej sprzedajesz drozej

2. Posiadanie postaci z miare wysokim lvl i zarobienie hajsu podczas expienia

Wedlug mnie to sa najrozsadniejsze dwa sposoby ;p

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Questy :P Albo mesos hack, który działał ponad tydzień temu, ale już patched.

a możesz powiedzieć coś więcej o tym mesos hacku? na czym to polegało?

P.s. Dzięki za zaje.biaszczy link do questów :D

Kocham mpcforum.pl!!!

20rttt3.jpg

Opublikowano

W miastach są takie Donation Boxy, do których można wpłacić mesos na dane miasto, kiedy wpłacałeś musiałeś przechwycić pakiet(jakimś snifferem), zmienić jego wartość i gdy już go wysłałeś to zamiast wpłacać do Donation Boxa to on wypłacał ci mesos.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

mam jeszcze pytanie: przeczytałem gdzieś, nie wiem czy dobrze zrozumiałem, czy jest cheat/ hack który sprawdza scrolla czy wejdzie? Np mam 10% scrolla i chce go wbić w itemek, przeznaczeniem jest że się spali to hack to pokaże?

Kocham mpcforum.pl!!!

20rttt3.jpg

Opublikowano

Nie słyszałem o czymś takim, było coś takiego, że każdy scroll działał jak 100%'ówki, ale to było private do tego trudne do zrobienia bo przez pakiety.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Pomocnik
Opublikowano

Wszystkie mapy gdzie moby znajduja sie na jednej dlugiej platformie czyt. np cale ariant np sahel 1, w magatii iron mutae, roidy

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Siema. :rolleyes: Znalazłem na mpcforum.com trainera ,,Azunyan Trainer 0.63" i do tego byepass.dll

Ale nie wiem co dalej z tym zrobić żeby wszystko ładnie działało. Gdzie wkleić tego bypassa i jak go uruchomić?

Jestem laikem i sie za bardzo na tym nie znam.

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Ściągnij WinJect, włącz go, włącz Maple, w WinJect w pierwszym okienku wyszukaj bypass.dll, w drugim okienku proces MapleStory.exe, kliknij Inject, wyłącz WinJect'a, włącz trainer, włącz Maple.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@kazik95pl

Jak sprawdzisz i będzie ładnie śmigać to z łaski swojej daj znać :)

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Opublikowano

mam problem

pobrałem ostatnio maple europe i jak wchodze w gre i normalnie chodze postacia to po jakiejs minucie mnie wyzuca do pulpitu i nie ma zadnego błędu

przeinstalowalem maple i nic

Help

Pomocnik
Opublikowano

Zebys tak jakby nie mrygal jest od tego full godmode a od odpychania jest no kb

Full godmode

//Updated by Ation
[enable]
008BF5A6: //0F 85 ?? ?? ?? ?? 8B ?? ?? ?? ?? ?? 83 ?? FE 83 ?? 12 0F 84 ?? ?? ?? ?? E8
jmp 008C0E5C //8B 4D F4 5F 5E 64 89 0D 00 00 00 00 5B C9 ?? ??

[disable]
008BF5A6:
jne 008C0E5C

no kb

[ENABLE]
//No Knockback v63
008C0086: 
db 0F 84 

[DISABLE]
008C0086:
db 0F 85

Używa ktos z was hai2u ? da rade w nim dodawac nowe skrypty ?

Opublikowano

Siema.

Chciałem zacząć grać. Po długim downloadzie (wolne łącze), po instalacji, już mówię, zacznę grać. Odpalam grę a tu strona internetowa. No ok, pewnie trza się zalogować na stronie i dopiero odpalić grę.

Spoko jest start game a tu nagle:

"error code : -2005532292 (unknown error........"

Możecie mi pomóc?

Z góry thx ;D

Opublikowano

To zależy jeszcze jaką wersję MS ściągnąłeś, aktualna dostępna bez żadnych ograniczeń wersja to Europe MapleStory, link znajdziesz w Google i tamtą wersję radzę pobrać.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...