Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

www.cloudpark.pl <- największa Polska strona o MapleStory, na forum jest jeszcze więcej poradników. Na GlobalMS nie opłaca się grać, tam są stworzone takie grupki Polaków na serwerach i nowemu ciężko będzie się za klimatyzować. Najlepiej zacząć grać na EuropeMS, ja na razie nie gram nigdzie(mój brat gra), a na Private Serverach grać się nie opłaca bo tam nie poznasz zasad MS, najwyżej możesz pograć dla funu.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

A co na tej stronie jest takiego ze sprawia ci trudnosc >.<? wystarczy sie zarejestrowac i pobrac tego trainera...

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Pomocnik
Opublikowano

w tym trainerze jest bypass i jezeli ten trainer jest w dll to normalnie winjectem otworz albo innym injectorem tak jakbys bypassa wlaczal ;p

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Zauwazylem po dzisiejszym zalogowaniu sie do EMS ze moje konto ktore dostalo Perma Bana jest odbanowane , ale nie do konca , mianowicie po zalogowaniu sie i wpisaniu PINu(czy jakiegos innego kodu) wybieram postac i dostaje kicka do Windowsa za kazdyym razem... o co w tym chdozi????!!!

Pomocnik
Opublikowano

Nie ma takiej opcji ze jak dostales perma i cie odbanowali chyba ze jakis bug...

Opublikowano

A więc tak zacząłem swą przygodę z EMS wczoraj i poszukuje polaków na Kardia. Oraz gildie polską. Mam 16 poziom Thiefa. Proszę o info na gg- 9940512 lub nick w grze Szaq

Moje chary :P

Global Maple Story:

49 Wizard Fire / Poison

Europe Maple Story:

91 Mage Fire / Poison

57 Soul Master

Pomocnik
Opublikowano

Ogloszenia matrymonialne i tym podobne nie w tym temacie ;]

Opublikowano

ostatnio byłem na himach i widziałęm jak jakiś gościu sobie zatrzymuje moby w jednym rogu ;)

mam pytanie :)

co to za chacki są ;P ? (w sęsie nazwa bota i skąd wziąć :)

P.s GMS - marauder

Opublikowano

Po pierwsze- ortografia, a po drugie przeszukaj sobie tematy z trainerami na tym forum, bo sa :P :)

Uczeń
Opublikowano

Słuchajcie mam problem a mianowicie mam sciagnieta nowa wersje ems i jak wlaczam to sie loguje na postac i wywala mi do pulpitu.

Co z tym zrobi ?

Pomocnik
Opublikowano

A uzywales ktoras postacia z tego konta haxow ? Bo jesli tak to masz bana na te konto . Tak przynajmniej mi sie wydaje.

Opublikowano

mam pytanko dotyczace banów... 11 czerwca zostalem zbanowany... wchodze do gry i jak chce sie zalogowac, klikam LOGIN i z gry mnie wywala, a komunikatu zadnego nie ma... wie ktos cos to moze byc? jakis bug?

ps. jesli to nie jest nic strasznego to odzyskam konto ? konto bylo 2 razy zbanowane... (teraz byl 2 raz xD)

Opublikowano

A nie możesz wejść na YouTube, wpisać np. jedną funkcję z tego trainera tj. MapShift MapleStory i obejrzeć filmik?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A nie możesz wejść na YouTube, wpisać np. jedną funkcję z tego trainera tj. MapShift MapleStory i obejrzeć filmik?

A po prostu nie możesz mi tego napisać? Na youtube zobaczyłem tylko co robi mapshift, bo reszty nie znalazłem.

pryn246.png

Pomocnik
Opublikowano

A nie mozesz sobie mule acc zrobic i po sprawdzac tych funkcji ? Troche inwencji wlasnej a nie chcesz zeby kazdy za ciebie wszystko robil..

Opublikowano

Godmode:

http://www.youtube.com/results?search_query=MapleStory+GodMode&aq=f

Od chuja filmików, najprawdopodobniej jest to Blink Godmode. A nie wiedzieć co to normalne GodMode... Każdy to wie, nawet z samej nazwy czy z innych gier.

SuperTubi:

http://www.youtube.com/results?search_query=MapleStory+SuperTubi&aq=f

Pierwszy filmik, podnosisz szybko itemy.

No Breath:

Też na YT jest kilka filmików, tylko że z całą składanką hacków. Ten hack pozwala zakładać itemy, zmieniać channel itp. zaraz po uderzeniu, dostaniu od moba hita, wtedy gdy postać jest tak nachylona(breath - oddech, czyli wtedy kiedy łapie oddech).

UA:

Tak samo jak wyżej, całe składanki. Wpisałbyś w Google UA MapleStory i rozszyfrowałbyś całą nazwę czyli Unlimited Attack - w MS jest tak, że gdy stoisz w bezruchu i uderzysz 1 razy pod rząd to postać się blokuje i nie może używać skilli, musisz się ruszyć żeby to zniknęło. Ten hack wyłącza to i możesz nawalać w miejscu bez przerwy.

SPControl:

To sam nie wiem co robi, na YT też może tego nie być(chociaż jest kilka filmików składankowych z tym), ale gdybyś wpisał to w Google to na pewno na różnych forach byłoby to opisane.

Mi się po prostu wydaje, że nie chciało Ci się szukać bo jesteś za leniwy, a nie to że nie mogłeś znaleźć.

PS

Dzięki za wczoraj jednemu hackerowi który miał hack na generowanie mesos, przyszedł na Demethos i rozdawał kasę - 2bil zarobione ;) Szkoda że już spatchowane bo sam bym się za to zabrał bo wiem jak ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...