Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

założyłem temat :)

ale dzięki ze piszesz to tu a nie zakładasz nowych bezsensownych tematów :D

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może mi ktoś opisać Big Bang, który obecnie jest już na GMS? Chce wiedzieć czy warto na niego czekać.

Co się zmienia?

Jak z cenami?

jak z expem?

jak z questami?

jak z dropami?

Opublikowano

Kazik nie ma czegos takiego ze bo kilku fake dostajesz Bana (blocka) Bo perma jest jak cie GM zlapie albo jakis skur**** nagra i wrzuci na YT (tak jak w moim przypadku) Obecnie mój rekord fake a/b to 86 jednego dnia. Teraz już raczej dostaje tylko za mouse vaca

yoyebie nie znalazlem dzialajacego bota na arana alee zeby trzaskac combosy mozna w Dannym ustawic auto attack (+loot i caly standard do bocenia) i ściagnąć Workspace MAcro Pro i ustawic zeby klikal attack w kolko. Niestety komp wtedy jest tyllko do mapla.

NAJLEPSZYM JOBEM DO EXPIENIA JEST ARAN SUPER COMBO I STRASZNIE DUZO HITÓW. Zrobilem 45 lvl w 5 dni

xanxus-o.gif

Opublikowano

Moim zdaniem Evan też jest bardzo dobrą postacią do bocenia. Początki do około 35lvla są trudne bo dużo potów potrzebne, ale później to już czysty loot np. na Cold Eyach. Następnie idziemy na pypq i trzepiemy miliony (bota stawiam Evanem jakoś tydzień po 10h+ dziennie i mam już prawie 70lvl, dropnął mi chaos scroll i wuchta scrolli, i na koncie 100m. Więc polecam evana bo na pypq jest chyba najlepszy. Tylko zastanawiam się jak długa tam siedzieć. :)

Opublikowano

Może i jest mozliwosc expienia evanem ale tylko przy użyciu sp control pół metra od zvacowanych mobów. Bo w walce wręcz nie ma szans. Pypq jest dobre do puki exp cie zadawala. Ale nie czaje tego z tymi gemami za co je sie dostaje zeby wbic na yeti tomb czy jakos tak.

Ja obecnie czekam na Dual Blade, ktory według mnie jest przeciazony, to jest jeden wielki mix wszystkich jobów (prawie wszystkich)

xanxus-o.gif

Opublikowano

Czy jeśli jest konkurs na forum np na wykonanie najlepszego krzesła, bronii, zwięrząt itp. , to jeśli ,, wygrał bym ,, to GM by się skontaktował na które konto ma być dana nagroda czy dają odrazu na takie konto jak się nazywa na forum?

Opublikowano

Zadajecie idiotyczne pytania a zwlaszcza ty mundzior. Herosa sie wybiera od razu przy robieniu postaci jest nim Aran. A bronie mozna kupowac od 10 do 20 w Henesys market place, później w orbis a potem w ludi. Powyżej 40 trzeba dropic bądź kupować od ludzi w FM

xanxus-o.gif

Opublikowano

na eMS jeszcze nie bylo big banga ... dosc spory bedzie mial Dual Blade i mechanic ale nie wiem czy starsze joby bedą mialy podniesiony dmg

w ogóle to jest malo info o big bangu - co daje co sie dzieje itp... wiadomo ze mapy beda powiekszone/zmienione

xanxus-o.gif

Opublikowano

Czy na EMS jest możliwe zarobienie sporej ilości mesos na Meso exploit? Np w leafre? Jeśli tak to napiszcie na czym najlepiej pójdzie kasa ;d

LoL. Dowiedziałem się że to jest jakiś hack o.0.

Opublikowano

Jeszcze miesiac temu byl hack na meso expoid ludzie robili niewyobrazalna kase w ciagu dnia np z 500m ale po 3-4dniach go wykryli

i jest po hacku a Ci co zalogowali sie na konto po update zabierano 50% twojej kasy chyba przez to moj kumpel majac ok. 100m

Zostalo mu 25 bodajze a gral legalnie.

9699683_1_30.png

Opublikowano

z jajkami to chyba gold richie event a propo blaeda to niewiem czy wbije bo cos zapowiedzi nie ma a zawsze są :)

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

[Detailed Information]

Event Updated:

- Gold Richie Event: Start (30/03/2011 - 13/04/2011)

Fixes Updated:

- Bugs Fixed

- Sales Tax Restored

A hacki poszły sie pieprzyć

xanxus-o.gif

Opublikowano

Wiedziałem :) a na DB nie mamy co liczyc :D

moze za 2 lub 1 v wbije :(

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

mam pytanko: jak mozna jażdzić na smoku? słyszałem że trzeba zrobic jakąs misje ale nie wiem jaką

możliwe że takie pytanie już było ale jest tego tyle że nie chce mi sie szukać

Opublikowano

Dobry. No więc kiedyś grałem sobie na MS Europe, miałem przerwę i nie dawno zauważyłem, że są również serwery prywatne. No i jest problem, bo nie umiem się z tymi serwerami połaczyć. Mógłby ktoś mi podać jakiś popularny i dobry serwer(stronkę) i wszystko to - co muszę ściągnąć, aby zagrać?

// I jeszcze jedna sprawa - widzę, że dużo osób używa hacków do MS E, co robicie jak dostaniecie bana? Bo według mnie, nie opłaca się kilka minut pobawić cheatami i potem nie mieć możliwości dalszej gry, jak to jest? Możecie liczyć na plusa/minusa, jak Wam tak bardzo zależy.

Opublikowano

@Redick

Kiedyś aby grać na prv serwach,używało się AOL,teraz to nie wiem ..

Ja używam hacków-wbiłem w 1dzien z 54 na 61 lvl ;d i ja sie nie boje o bana ponieważ :Mam expowisko na którym zarabiam dziennie po 6mil,a bana nie dostaje ; ]tyle ode mnie.JAK CO DAJ PLUSA :D i w razie pytań na gg..jak co albo prv.

Opublikowano

na serwery prov musisz mieć globala

ja gram na nirohms

oto strona na v88 : http://v88.nirohms.org/

to jest jeden plik i wsadzasz go do gry i grasz

jak zalożysz postać to cie lognie

wchodzisz na stronke i bierzesz: Unstuck Your Account here!

potem grasz oto komęda: @fmnpc

tam masz teleport itd.

oto plusy:

exp 1000x

w sklepie wszystko po 1 mesos

mesos 550x

drop 5x

Uwaga!

Gra się długo ładuje masz czarny ekran przez około 1 min ale nie gaś

tutaj masz link gdybyś miał v83 http://www.nirohms.org/

znajdziesz też opcje że masz wszystkie skille na max ale nie bierz tego bo ci wszystko popsuje i nie będziesz mógł ich użuwać na 75 lvl wszystko wejdzie ci na full

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...