Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie zrobilem sobie no delay skilli dla bandita i co 2 sekundy jak ich uzywam dostaje disconecta co moge z tym zrobic??

Pomocnik
Opublikowano

No delay patched.

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Witam, mam problem z aktywacja konta na GMS ponieważ, nie pamiętam mojego starego e-maila :/ Czy nie ma jakiegoś sposobu aby zmienić adres e-mail na inny. Konto zakładałem w 2007 roku i od tamtego czasu nie wchodziłem na tego e-maila. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Nie, nie ma takiej możliwości, niestety ale z kontem możesz się już pożegnać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

moze mi ktos powiedziec Czy Na EMS wchodzi nowa profesja ? Bo tak slyszalem

I jaka to bedzie ... ! dam +; ))

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Pomocnik
Opublikowano

Aran.

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

A no tak ma by nowa klasa Aran :P sorki nie doczytałem artykułu

11.jpg

Pomocnik
Opublikowano

O kamivaca chodz ci.. ? kurwa masz typie problem odpalic skrypta... pierdolnij sie w leb i pomysl.. a nie bo moze i do myslenia ci tutorial potrzebny...

http://lmgtfy.com/?q=kamivac+ems+62

Opublikowano

Sam się pierdolnij w łep bo skrypta uruchamiam bez problemu, chodzi mi o wartości x,y i ogólnie jak to dobrze ustawiać bo mi nic nie daje, że mi lata bo całej mapie. (chyba, żeby to z botem auto att połączyć)

Pomocnik
Opublikowano

Jaki typs... ale google to uzywac nie umiesz jest wiele trainerow z gotowym tym scryptem prawidlowo dzialajacym ktory jest mozliwy do polaczenia z auto botem..

Opublikowano

Witam... Mam problem. Gdy uruchamiam grę, wyskakuje mi okienku takie cos:

"Unable to connect to the login server. Either you are not online or MapleStory is going through a server check. Please check the MapleStory homepage for more information." Pomóżcie... :(

@edit

problem rozwiazany ;)

Opublikowano

Siema. Mam pytanie. Nie wiem czy to juz wczesniej bylo bo nie mam zabardzo czasu czytac 31 str ^^

Nurtuje mnie pytanie jak zmienic grafike na tle wyboru postaci. Taki maly bzdecik ale ciekawosc gora :D

Chcial bym dodac wlasa grafike.

Da sie?? :)

"Jeśli życie jest zbyt proste, to zrobiłeś coś źle"

Opublikowano

Zauwazylem po dzisiejszym zalogowaniu sie do EMS ze moje konto ktore dostalo Perma Bana jest odbanowane , ale nie do konca , mianowicie po zalogowaniu sie i wpisaniu PINu(czy jakiegos innego kodu) wybieram postac i dostaje kicka do Windowsa za kazdyym razem...

Opublikowano

Ogólnie to proszę was tylko o chwilkę pisania... Skończyły mi się pomysły w co mam grać i tak przez przypadek zauważyłem MS Ale kurcze nie wiem czy mam pobierać.

Bo jeżeli to jest kolejny shit na którym stracę 2h bez satysfakcji to nie pobieram. Powiedzcie co w tej grze jest fajnego co przyciąga a co odpycha.

Z miłą chęcią zagram jeżeli ktoś się zgodzi na początku zagrać ze mną wszystko mi objaśnić itp. itd. bd bardzo wdzięczny.

Pozdro dla wszystkich Radek :)

KOKS!

Opublikowano

wszystko przyciąga, rozbudowany system klas, masz dużo możliwości prowadzenia postaci, jeśli lubisz gry 2D to ta gra Ci się spodoba, pełno questów, miła atmosfera, ogólnie ta gra jako jedyna mnie tak wciągnęła. drugiej takiej nie będzie

Opublikowano

Ja już gram trzeci rok, pooglądaj filmiki na YT, zobaczy czy Ci się spodoba, a najlepiej pobierz i zagraj, wtedy na pewno się wciągniesz.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Gierka ogólnie wygląda ciekawie jest szybka. Podaj adres priva na którym grasz.

I powiedz co mam zrobić żeby dołączyć bo wiem że na global jest wymagany AOL.

Jeżeli istnieje taka możliwość ooo Wielki Modzie daj jakiegoś tuta albo odnośnik do tematu.

Szukać mi się nie chce, źle się czuję...

KOKS!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...