Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noobiebotv63

Marcin535

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio zauważyłem na mpc.com dobrego dzialającego bota :D (bocik nie jest mój)

Instrukcja:

1.Ściągamy injector i dll bota

2.Uruchamiamy injector

3.W pierwszym okienku wskazujemy miejsce maplestory.exe

4.W drugim okienku wskazujemy miejsce Noobiebot.dll

5.Uruchamiamy maple ale nie przyciskamy play

6.Ponizej drugiego okienka wybieramy proces maplestory.exe

7.W tym samym okienku w którym wybierałes proces kliknij inject

Jeżeli zrobiles wszystko dobrze to wyswietli ci sie traiiner potem klikasz play i zaznaczasz co chcesz PRZED NACISNIECIEM PLAY WYLACZAMY INJECTORA

Hapy Mapling

NoobieBot.zip

Injector.rar

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli czegos bedzie brakowac lub ktos będzie miał problemy to niech napisze postaram sie pomóc :D

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

mam problem bo zrobiłem wszytsko tak jak w instrukcji i nic. klikam Inject i nic sie nie dzieje ładuje się cos bo chwilowo mam ten kursor z klepsydrą i nagle nic...

Opublikowano

mam problem bo zrobiłem wszytsko tak jak w instrukcji i nic. klikam Inject i nic sie nie dzieje ładuje się cos bo chwilowo mam ten kursor z klepsydrą i nagle nic...

Pobierz net framework 3.5 link masz TU

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

Nie działa mi jakoś Pvac. Jak mam go ustawić żeby mi ściągnął moby w jedno miejsce (bo o to chyba w nim chodzi). Reszta działa, super ; )

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Opublikowano

@UP

Pvac w hacku powoduje że wszystkie moby idą w jedną strone jest do wyboru lewo lub prawo :D

Gdy włączysz w lewo wszystkie pójdą na lewą stronę platformy

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

A można do tego bota ściągnąć inny programik który je będzie ściągał z całej mapy czy to raczej niemożliwe i a/b?

Przepraszam za newbie pytania, dawno w tym nie siedziałem ; D

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Pomocnik
Opublikowano

Pvac NIE sciaga mobow w jedno miejsce tylko sciaga wszystkie moby na lewa albo na prawa krawedz platformy na ktorej dane moby sie znajduja wiec najlepiej pvaca uzywac na mapach gdzie na jednej dlugiej platformie respi sie wiele mobow

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

@Torak

jeżeli w trzecim oknie nie masz maple story to znaczy że nie włączyles go zaraz przed tym jak kilkasz i rozwijasz dane procesów ;)

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Super Tubi to zbieranie itemów? I czy jest coś takiego, że mogę zbierać itemy z jakieś odległości (nie chodzi mi o całą mapę, tylko o kawałek, jak zabijam potwory przed sobą)

Z góry dziękuję za odpowiedź. :)

Opublikowano

Mam taki problem, wszystko robie zgodnie z instrukcją( w pierwszym okienku wbieram dll bota bo w pierwszym okienku mozna wybrac tylko plik dll) i gdy naciskam inject to okienko bota nie pojawia sie. Mam windows 7 czyli net frameworki wszystki są wgrane. Prosiłbym o jakieś rady ;p

Pomocnik
Opublikowano

Super tubi tylko przyspiesza zbieranie itemow :P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Siema, jestem początkującym "cheatowcem" i nie rozumiem większości funkcji tego hacka. Może mi ktoś je wszystkie wytłumaczyć? Oczywiście pomijając Auto Loot i Auto Attack. xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema, jestem początkującym "cheatowcem" i nie rozumiem większości funkcji tego hacka. Może mi ktoś je wszystkie wytłumaczyć? Oczywiście pomijając Auto Loot i Auto Attack. xD

Super Tubi- przyscieszanie zbieranie droop

pin typer-omija wpisywanie pinu

No KB- no knocking back nie odpycha potworkow bo ataku

UA unlimited atack- masz zajebiste dmg.

7 miss- potworki 7 razy missuja i za 8 ciebie atakuja

faster mobs szybsze odradzanie potworkow

Pvac to chyba wiesz dalej nie pamietam co bylo bo z pamieci wymienialemm

Prosze o plusy.

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

Ja ponownie zadam moje pytanie. Czy jest taka możliwość aby bot zbierał itemy nie tylko spod siebie ale też kawałek dalej?

Opublikowano

@2UP

Zdaje mi sie ze tubi sciaga z wiekszej czesci mapy a super tubi szybciej o.O

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Pomocnik
Opublikowano

UA to nie jest jak ty marcin twierdzisz "zajebisty dmg" tylko UA powoduje to ze stojac w jednym miejscu bez ruchu mozesz uzywac nieskonczona ilosc razy jednego skilla bo jezeli nie wiesz to stojac w jednym miejscu i uzywajac skilla bez pomocy ua po 100 atakach musisz sie ruszyc...

Faster mobs "szybsze odradzanie potworow" hahaha co to kurwa ma byc ? zarty sobie robisz? faster mobs powoduje ze moby szybciej sie poruszaja....

No KB kolejna glupote typie jebnoles no kb to jest to ze jak ciebie uderzy mob to Ciebie nie odpycha ... przydaje to sie wtedy gdy expisz na jakis pojedynczych platformach to gdy uderzy cie potwor nie spadniesz z niej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...