Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie nietypowe pytanie, bo nie chodzi o hacki, ale nie wiem jak to nazwać, może trick. Otóż widziałem na allegro aukcje oferujące nx po przez daopay, nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że 4100nx kosztuje ~22zł, a ludzie na aukcjach oferują tą ilość za ~14zl. Jak oni to robią? Czy istnieje jakiś trick? dzwonie przez inny kraj, wykorzystanie Voip, czy jakiś inny bug np w systemie daopay?

signature

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki dobry Vac dla Łucznika/Assasina ?

pVac poprzez edycje plików .wz działa jeszcze? Jak duża szansa że złapie na tym Bana?

Pomocnik
Opublikowano

Memory Writer lepszy :P przynajmniej wedlug mnie

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Ej wiecie jak sie nazywa i skad mozna wziasc ten hack

NP ; Kilka razy kolo Free Market w Henesys widzalem Jak goscie sie teleportowali do wszystkiego

napszyklad Mesos wyzucilem a on odrazu telleport Jakes Etc to samo   !!

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Siema

z góry przepraszam że tutaj jeżeli to nie ten temat ale na temacie Aol Możliwość gry na gms nikt sie nie wypowiadal od maja ^^

otóż gralem z aolem na gms przez 2 miesiace cos kolo i teraz chce do tego wrocic ale nie moge

problem jest taki ze gdy wezme connect with aol dialer tam wszystkie parametry ,zaloguje sie na stronce itp, gra mi sie wlacza, ale gdy wybieram swiat(serwer) to pisze Hey! To play MapleStory , sing up at , http......... Thanks!

o co tu kaman ?? Przeciez sie loguje normalnie na stronce wszystko gitara wlacza sie gra i pisze tak jakbym nie wiem nie byl zalogowany albo konta nie mial ??;/ nie czaje tego prosze o szybka odp ??

Opublikowano

Ja mam pytanie czy jak się zarejestruje na stronce gamehaxerz to będę musiał płacić?To jest pytanie do tego działu bo tam są fajne haxy a ja chce je mieć i tam piszę że rejestracja jest za free ale coś nie chce mi się wierzyć więc się pytam ;).

Pomocnik
Opublikowano

Ja mam pytanie czy jak się zarejestruje na stronce gamehaxerz to będę musiał płacić?To jest pytanie do tego działu bo tam są fajne haxy a ja chce je mieć i tam piszę że rejestracja jest za free ale coś nie chce mi się wierzyć więc się pytam ;).

jest za darmo rejestracja na tej stronie bo sam mam tam konto ;p . ups pomylilem strony myslalem ze ci o gamerzhacking chodzi ;p

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem a nie będę spamował tematem.No dobra to zainstalowałem maple story wszystko git włączam maple wchodzi tam trochę dłużej się włącza nie odrazu tak 30 sekund za długo jak na mnie :D.A potem loguje się jest okej chcę założyć postać wyłącza mi maple i nic nie wyskakuje potem znowu dobra postać zakładam wpisuje nick wybieram wszystko i znowu mnie wywala i co włącze maple to co raz dłużej mogę grać ale i tak czy siak mnie wywala...

Opublikowano

Czy ma ktoś informacje co się stało z forum cloudpark ?

PS. Może ktoś z Was zachował sobie build SP dla maga i wizarda F/P z tej stronki i będzie w stanie udostępnić ? Będe wdzięczny

f.png

Opublikowano

@up

pewnie mają problemu z bazą danych u nich często się tak dzieje, a co do buildu mogę ci napisac jak skille mają wyglądac na 70lvl, ale samego buildu nie mam

deidara2.png

Opublikowano

Pod koniec tego miesiąca, a wiec teraz, CP przenosi się na inny serwer więc będą problemy z wejściem. Trzeba czekać cierpliwie.

Do buildów polecam sleepywood.net i basilmarket.com. Filip, wyślę Ci parę linków na gg.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Lepiej nie korzystajcie z Poradników na CP (OutDated) :P. Polecam BasilMarket.com lub sleepywood :P.

O jak dawno mnie nie było

Opublikowano

Nigdzie nie gram :P. Zaraz rozpoczęcie roiku i się okaże, czy będzie w ogóle jakaś możliwość xD.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie do stałych bywalców działu MS ;)

czy edycja plików .Wz na EMS została całkowicie zpatchowana ? bo tak jakoś mi się nudzi a może coś wyprodukuję ;)

jeśli nie została to prosił bym o jakiś repacker ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...