Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Słuchajcie mam problem a mianowicie mam sciagnieta nowa wersje ems(v62) i gdy gre wlaczam to sie wszystko chodzi ladnie do momentu wejscia do gry ,zrobie dwa kroki i bez żadnego komunikatu wywala mi do pulpitu.

Co z tym zrobi ?

Win XP SP 2

Pomocnik
Opublikowano

Kolejny zbanowany... ?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Uczeń
Opublikowano

Kolejny zbanowany... ?

Raczej nie bo specjalnie logowalem na wszystkie acc jakie mam i wszedzie to samo ;x probowalem wylaczac anty wira itp ale nic nie daje dalej to samo

@iRokushou

zrobione dawno,nic nie daje

Opublikowano

Dodaj MapleStory.exe do wyjątków zapory Windows(Firewall'a).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

moze nexon ma jakies problemy

radze wam troche poczekac ( kilka dni)

moze wszystko wroci do normy

a jak nie to reinstal kompa nowy client maple xD

Opublikowano

Co do tego mojego bana, to wlasnie mnie odbanowali... Ciesze sie bardzo, ze to nie PERM :D Na przyszlosc jakby ktos tak samo mial, to niech sie nie martwi, ze juz nigdy wiecej nie zobaczy swojego konta ;)

Opublikowano

Witam. Mam podobny problem co @bartpl3. Otoz dostalem bana podczas leechowania za pomoca PG mulka (wyskoczyl napis Private Police). To bylo w lutym bierzacego roku. Po wpisywaniu loginu i hasla pojawial sie niebieski komunikat o perm banie. Dzisiaj sprobowalem sie zalogowac tak z czystej ciekawosci i o dziwo wchodze na konto, az do wyboru postaci. Wybieram postac klikam zeby wejsc do gry i dostaje disconect i wywala maple do pulpitu. Bana dostalem jeden jedyny raz. Jak sadzicie da sie jeszcze cos odzyskac z postaci z tego konta?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam mam mały problem. Po tym update wpisuje login i hasło i loguje się. Wybieram serwer i chanel i po około minucie czekania wyskakuje: errorad.png

Przed update nic takiego nie miało miejsca. Aha i dodam ( choć może się to nie przydać ), że Kaspersky wykrył mi w maple story wirusa i dodałem to do wykluczeń.

pryn246.png

Opublikowano

Jak widzisz serwery są puste, jeszcze trwają prace.

@edit

Udało mi się zalogować ele po chwili mnie wyrzuciło.

Na strone maple europe pisze tak :

[Game Website] - Thursday, 15 July, 2010, 4:00 a.m. ~ 2:00 p.m. (GMT+2)

[Game] – Thursday, 15 July, 2010, 4:00 a.m. ~ 2:00 p.m. (GMT+2)

Opublikowano

A właśnie że nie ! Mój kolega wbija bez problemu dzwoniłem do niego i nie wierzyłem więc poszedłem do niego i widziałem że się normalnie loguje.

pryn246.png

Opublikowano

A właśnie że nie ! Mój kolega wbija bez problemu dzwoniłem do niego i nie wierzyłem więc poszedłem do niego i widziałem że się normalnie loguje.

Na Deme czy Kradia? Bo Deme chodzi normalnie, a Kradia nie.

Opublikowano

Może wie ktoś do kiedy kradia bedzie śmigac bo niewiem czy robic hara na deme <_<

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Właśnie na Kradi :( No najwyżej jutro zagram.

@edit

Mam nowy problem. Zrobiłem sobie arana na Deme i jestem i kiedy wychodzę z tego początkowego namiotu czy co to jest wywala mnie do pulpitu z errorem: errorrc.png

pryn246.png

Opublikowano

mi sie tak na deme robi jak sie zaloguje to po kilku krokach w grze taki sam błąd :angry: :angry: :angry: :angry:

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

Witam.

Otóż mam problem posiadam laptopa z Windowsem 7 jeszcze na v 0.62 maple działało elgancko. Dziś chciałem się zagrać se, zrobił się bezproblemowo patch po czym chciałem włączyć ms'a i dostałem taki komunikat: "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu". Wydaje mi się to bezsensowne gdyż jestem adminem.

PS. Z innymi grami nie ma problemu.

Proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam

Opublikowano

A zaznaczyłeś opcje uruchom w trybie administratora czy jakoś tak? Jak zaznaczyłeś to nie wiem jak nie to musisz ją zaznaczyć.

pryn246.png

Opublikowano

po prostu klikasz prawym i uruchom jako administrator :D

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

jest juz utworzony taki temat awięc nie zadawaj zbędnych pytan tylko popatrz KLIK

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

Witam, chciałem się dowiedzieć czy istnieje jakiś hack / sposób na zarobienie dużej ilości mesos. Tak chodzę po FM i kupiłbym sobie takiego zakuma czy wg 15 atk ale skąd wziąść tyle funduszy?

Kocham mpcforum.pl!!!

20rttt3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...