Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

bo to forcevac a nie pvac.. oraz zamiast tak narzekac i stękac to bys moze poszukał sam jakiegos trainera jak taki wybredny jestes >.<

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha , szukałem trainerów i nie mogłem znaleść ;0 na tym forum jest tylko kilka rodzajów pod najnowsza wersje EMS. Jak masz to weź daj. Dzieki ; D

a i jeszcze coś szukam tego Pvaca (ze potwory odrazu sie teleportuja w dane miejsce )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomocnik
Opublikowano

poszukaj skryptow i odpalaj je przez memory writer :P po co sie bawic w trainery :P ?

http://www.speedyshare.com/files/22844072/v62.nimo

Przykladowe skrypty pod ems v62 czy sa one dc , ab itp itd nie pamietam bo ostatnio kamivaca uzywalem to jest on a/b jak uzywasz go powyzej 10 min. Plik ten otworzysz tak jak wyzej napisalem Memory Writer'em. A tak to na bocie jade tylko :P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Mam duży problem , przez używanie tych cheatow nie moge sie zalogowac na konto.

Po prostu wpisuje haslo i login , naciskam login i nagle sie zacina gra i wyłacza .

co mam zrobic ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomocnik
Opublikowano

Gratuluje zostałes zbanowany jezeli jest to twoj pierwszy ban na dany acc poczekasz sobie miesiac. Dowidzenia

Pomocnik
Opublikowano

Typie nie pierd... bo uzywales zapewne dupexa i cie zbanowalo. Zbanowalo mi tak 2 acc wiec wiem jak to teraz wyglada.... i mam to samo co ty.. A terminu nie wywali ci i tak ... a jezeli jestes ciekawy kiedy ci ban zniknie to zaloguj sie na acc na maplestory.com i zobacz ostatni dzien online i bedziesz wiedzial kiedy ci mija ban

Opublikowano

Słuchajcie... uzywalem dzisiaj tego trainer'a Athlasa no i po kilku DC wyszedlem z gry (z nerwow ze tak powiem :D), no i nie moge wejsc, bo jak chce wpisac swoje dane to odrazu mnie wyrzuca.

PS. na inne konta moge wchodzic :]

Pomocnik
Opublikowano

masz to samo co poisonek czytaj moj jeden post wyzej :P

Opublikowano

mam take glupie pytanie

Robie Questa The Old Tree lvl 35 U tego dziatka w Perion I chodze do takich gosci i nie moge znalesc nigdzie

Rumor-Betty [not started ] <---- Gdzie moge ja znalesc ? jest w Perion jak wszyscy ?

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Pomocnik
Opublikowano

@ pati

tu masz odpowiedz ;] http://global.hidden-street.net/quest/victoria-island/truth-rumor-betty

@ poisonek tak istnieje taki bot

Opublikowano

Mam prosbe i pytanie ... gralem rok temu w maple story europe i zrobilem sobie przerwe ...

Czy istnieje nadal ten sposob zeby maly stworek nasz walil wszystkie potwory na mapie ? ( prosze o linka)

Co to a/b ? i d/c ? :D

Opublikowano

@up

Niestety No-delay Summon juz jest patched (nie działa). A/B jest to Auto Ban, a D/C to jest Disconnect, czyli rozłączenie z gry. :)

Opublikowano

Ej napisal by ktos O co Chodzi w tym evencie CAPSULE TOY NA EMS : )DAM PLUSA ++

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Pomocnik
Opublikowano

Jest jakis sposob zeby po wyjsciu z cash shopa nie respilbym sie na srodku mapy tylko w ktoryms z rogow :P?

Opublikowano

@2up

Co 30 min dostajesz takie kapsulki, ktorymi mozesz wymieniac w tej maszynie "Capsule Toy" i za ktore dostajesz itemki (od przeroznych "USE" az po krzeselka i kamienie). Kamienie te, jesli uzbierasz ich po 9 (jest ich chyba 3 rodzaje, czyli mozesz dostac taka parasolke lub ringi "magic" i "power" jak sie nie myle :P ). Mozesz go powtarzac co 10 min, a kapsulki otrzymywac co 30 min... itd. :D

Pomocnik
Opublikowano

Gdzie moge 84 chief banditem poexpic na bocie :P? i nie odsylajcie mnie na cp bo tam nie ma za ciekawych miejscowek

Opublikowano

@up

Moj kumpel ma dokladnie taki sam lvl i bije na pt na pajaczkach w NLC :P (jak wejdziesz na mapke z pajaczkami to pros o party a powinni Ci dać). Uwierz, mozesz tam bic nawet bez bota, a jak nawet z to i tak Cie wezma, bo ludzie tam lubia hackerow w pt ;) Polecam :D

Opublikowano

Witam :)

Mam małą prośbę, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć poszczególne funkcje w ,,barre roll''

100% FA

BGM

LEMMINGS

MOB DISARM

NO KB

SUPERTUBI

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

@up

BGM- Bunny God Mode- Królikowi na HPQ potworki nie odejmuja zycia,

SuperTubi- bardzo szybko podnosisz rzeczy z ziemi ;)

Reszty nie znam, bo nigdy nie uzywalem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...