Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, GodMode będzie przydatne bo DupeX ściąga moby do "ciebie".

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nono bo jest tyle tu osob a nikt nie moze odpowiedziec tak albo nie bo nigdzie nie moge znalezdz a chce kupic cos na CS i sie nie da a wiem ze jak przez 2 strony nikt nie odpowiedzial to na 3 stornie tym bardziej nikt nic nie powie

A nie pomyślałeś, że nikt nie zna odpowiedzi co poradzić? To jest - tak jak już powiedziałem - bug. Czekaj aż Nexon to naprawi, a na razie musisz obejść się bez CS'a.

Leci warn za nie stosowanie się do mojego ostrzeżenia. //Roku

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomocnik
Opublikowano

Do tego endrju i reszty ktora domaga sie godmode. Byscie szukali to juz bys dawno na tym jechal ale jutro jest update :P to i tak to wam sie jak narazie nie przyda ;p chyba ze update scrypta zrobisz w co watpie zeby ci sie chciało ;p ale bez bypassa i tak nie ruszysz.

Poza tym wytłumaczy mi ktos jak dostac sie do scrypta zapisanego w pliku o formacie dll ?

Wie ktos moze z was czemu gdy odpalam maple z bypassem loguje sie itp i do uruchomienia skryptow uzywam Memory Editor

te skrypty dzialaja ale tak po minucie crash maple jest... bez zadnej wiadomosci pomoze ktos :P?

PORADZIŁEM SOBIE JUŻ

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Pomocnik
Opublikowano

UP

CE , Memory Editor a do bypassa jakis injector typu winject albo valkyrie.

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pomocnik
Opublikowano

UP

mpcforum.com :]

Pomocnik
Opublikowano

Tuta o.0 fajnie ... moze niechcesz widziec a nie niewidzisz..

http://www.mpcforum.com/showthread.php?250607-Release-Full-DupeX-botting.

A jak zapytasz jak to ogarnac to pierdolne.... bo to sie robi żałosne jak co niektorym sie szukac niechce..

Pomocnik
Opublikowano

Zeby skorzystac z tego dupexa musicie i tak na 2 clientach maple ogarniac ;p bo fake bana dostaje sie uzywajac dupexa po jakiejs minucie :] Wiec Mule trzeba z dupexem miec i wtedy bedzie dobrze ;]

Zna ktos z was jakis program dzieki ktoremu moge naraz 2 clienty maple odpalic ?

Opublikowano

Czy jakbym zrobił Pvaca teraz to by działał??

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Do tego endrju i reszty ktora domaga sie godmode. Byscie szukali to juz bys dawno na tym jechal ale jutro jest update :P to i tak to wam sie jak narazie nie przyda ;p chyba ze update scrypta zrobisz w co watpie zeby ci sie chciało ;p ale bez bypassa i tak nie ruszysz.

Poza tym wytłumaczy mi ktos jak dostac sie do scrypta zapisanego w pliku o formacie dll ?

Wie ktos moze z was czemu gdy odpalam maple z bypassem loguje sie itp i do uruchomienia skryptow uzywam Memory Editor

te skrypty dzialaja ale tak po minucie crash maple jest... bez zadnej wiadomosci pomoze ktos :P?

PORADZIŁEM SOBIE JUŻ

Mam taki sam błąd, podzielisz się wiedzą jak to naprawiłeś?

Pomocnik
Opublikowano

Znalazlem innego bypassa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...