Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

dalej nic... ehh... :/

@edit

sprobuje to naprawic , w kazdym badz razie dzieki Wisniaa95 za podpowiedz - plusik dla Ciebie ;)

naprawilem juz ;)

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm... zaraz mnie cos trafi... :/ naprawilem ten błąd i dalej to samo... jezeli macie jeszcze jakies pomysły na to, to prosze pisać..

Opublikowano

powyłączaj wszystkie programy/ niepotrzebne procesy. Bardzo możliwe że HS uważa coś co może służyć do cheatowania, taki sam błąd jest np przy pozostawionym włączonym winject, lub przy niektórych wersjach harepackera, mimo że te programy nie integrują w pamięć gry, więc sprawdź wszystkie swoje uruchomione programy

signature

Opublikowano

elo. mam problem w maple (europe). Po jakims czasie grania Nie moge pisac. Nic. Po wcisnieciu entera gra sie minimalizuje a jak wejde np. w items i nacisne esc nic sie nie dzieje. .. Moge pisac tylko polskie litery gdy trzymam shift. kiedys umialem to naprawic ale zapomnialem. Pomozcie ;s

Opublikowano

elo. mam problem w maple (europe). Po jakims czasie grania Nie moge pisac. Nic. Po wcisnieciu entera gra sie minimalizuje a jak wejde np. w items i nacisne esc nic sie nie dzieje. .. Moge pisac tylko polskie litery gdy trzymam shift. kiedys umialem to naprawic ale zapomnialem. Pomozcie ;s

ODPOWIEDZCIE PROSZE WIEM TYLKO ZE PO WYKONANIU JAKIEJS CZYNNOSCI Z KALWISZAMI sie to odblokowywyuje.

Pomocnik
Opublikowano

Witam. Wie ktos moze z was czy dziala jeszcze dem BoT ? czy jest a/b itp :>

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

@ Exsilun jeśli nikt nie odpisuje tzn że nikt nie wie, ja się nigdy z czymś takim nie spotkałem, więc to może wina twojej klawiatury/sterów?

@rTi z tego co wiem to patched

signature

Opublikowano

Neufrin

mylisz się. to nie winda klatwiatury

skrót ro chyba alt+enter

ale nie jestem na 100 % pewny

też mi się tak często robi. jak byście temat trochę cofneli to byście mieli tam odpowiedź

albo posuzkajcie w moim postach na profilu jak to nie działa

jyh.jpg
Opublikowano

@up. Alt+enter to minimalizacja maple.

czesto jak ponadupcam w klawisze w okolicy lewego alta/ctrl/shifta i capslocak + litery to sie odblokowywyuje. ale niekiedy trwa to z 5 min zanim wcosne odpowiednie. Kiedys pamietalem jaka to kombinacja byla. teraz juz nie :/

Opublikowano

co to jest

Snow Sniffer

i

Dupex ???

bo troche się zakręcilem x:

Zapraszam na serwer Minecraft!

NAJTRUDNIEJSZY SERWER MINECRAFTA W POLSCE!

Opublikowano

Czy jest jakis hack do pyramid pq na gms? Zebysmy nie uderzali tego bossa? Jesli tak.. moglby ktos dac link / podac strone, na ktorej moge go znalezc?

Opublikowano

Witam serdecznie!

Mam następujący problem: po długiej nieobecności w grze zainstalowałem sobie eMS. Niby wszystko fajnie, jednak nie zdążę nawet wybrać świata, a po kilkunastu sekundach od włączenia gry, gra wyłącza się i strzela focha - nie zostawia po sobie żadnej wiadomości, po prostu się wyłącza. Wie ktoś może dlaczego tak może być lub jak rozwiązać mój problem?

Pozdrawiam!

Gość Lenart
Opublikowano

spróbuj przeinstalować maple na inną partycję, pobierz z innego źródła

Pomocnik
Opublikowano

Oplaca sie kupywac vip'a na w8baby.com ? jesli tak to dlaczego :P?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gość Lenart
Opublikowano

każdego Vipa się opłaca kupić ;) szybsze lvlowanie, z vipem bezpieczniej (jeśli umie się go używać)

Opublikowano

tak sobie ostatnio myślałem czy da się zrobić tak żeby itemki co są dropowane na monster Carnival, zamiast byś od razu używane byłyby po wciśnięciu "z" dane do plecaka. Tak żeby MOŻNA byłoby je przeszmuglować ..

Opublikowano

każdego Vipa się opłaca kupić ;) szybsze lvlowanie, z vipem bezpieczniej (jeśli umie się go używać)

MS+HS Crc Bypass - public

UCE - public

Mem Edit Skrypty (NA-BGM / Vace) - public

co jeszcze potrzebujecie? , moim zdaniem Vip na W8baby jest niepotrzebny na dodatek nie ma w nim nic do EMS.

Opublikowano

ej wiwek a o co chodzi z tym slow dupex pointer

bo ja go nie mam i mi nie działa

@edit

ok mam ale ciągle mi pisze zły adres offset

skąd to wziąść?

Ok już all ogarnąłem

jyh.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Wiw3k co do tego scrypta dot. slow dupexa co go update'owales jak trzeba ustawic tego pointera? bo wszystko robie po kolei i gdy chce dodac pointera to w adress of pointer wpisuje Pointer i w offset 110 i wyskakuje error ;p pomoze mi ktos z tym :P?

Opublikowano

up

musisz tak

jak dodałeś skrypt

to włączasz ems zaznaczasz proces

znaznaczasz slow dupex tak jak byś włączał i dopiero dodajeszz pointer ;]

jyh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...