Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdopodobnie się da, ja robiłem sobie Gacha Tixy, AP Resety i Hammery za darmo przez PE to i to pewnie się da. Chociaż nie wiem czy tego czasami się nie robi za pomocą edycji .wz(tak samo jak Item Hack, możesz założyć każde eq bo nie ma ono wymagań). Spytaj się Łukasza(Yoooja) jak będzie bo on się na tym zna dobrze.

Btw, Wiw3k returns?

na globalu sie nie da.

returns? all time haxing =D

a co to jest "TE"??

TastyExploit

e Wiw3k

ten mule mapshift

gdzie mozna pobrać ?

i wyskakuje też fake A/b?

nie bez przyczyny pisze "mule" mapshift

pobrać raczej nie, ale da sie zrobić

Opublikowano

@up

a czego nie umiesz zrobic ???

mapshift podobnie jak w pvacu tylko zmieniasz prev i next footholda na takie do ktorego maja leciec moby

np maja leciec do 10

to zmieniasz wszystkie next i prev na 10

a w 10 zmieniasz next i prev na 0

moze zrozumiesz

Opublikowano

jak ostatnio grałem w metina widziałem ze inaczej wygląda ziemia

wie ktoś może jak to zrobić?

bo na nie których privach tez widziałem tą inną ziemię

1377531174-U173186.png
Opublikowano

na TE jest tut jak uruchomić maplesnowsniffer

A mógłbyś podać link do tego poradnika/albo zrobić na MPC spolszczony:) bo nie wiem jak na tym forum znaleźć cokolwiek każdy post to jakieś :"hello" itp. a w wyszukiwarce jak wpisałem: "MapleSnowSniffer" to nie znalazło

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
na globalu sie nie da.

returns? all time haxing =D

da sie za pomoca KitterzPE na prywatnych serwach scrolowac
This :P

Widziałem Cię na Deme eMS, o ile to byłeś ty f3

@wisniaa95

przy mapshifcie wyskakuje fake ab

Chyba Wiw3k napisał "mule mapshift", po to robi się tego mapshift'a na mułku, żeby twój main nie dostawał Fake AB(tak mi się wydaje) :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A mógłbyś podać link do tego poradnika/albo zrobić na MPC spolszczony:) bo nie wiem jak na tym forum znaleźć cokolwiek każdy post to jakieś :"hello" itp. a w wyszukiwarce jak wpisałem: "MapleSnowSniffer" to nie znalazło

Bo nie masz dostępu do forum. Musisz złożyć podanie

signature

Opublikowano

zaraz ktoś wyskoczy "jak złożyć podanie ?!?!?!?!?!?!?? "

a z tym mule mapshift to troszkę nie ogarniam :D (mule ze zmienionymi .wz i drugie ms z normalnymi ? o.0)

miło Wiw3k że wróciłeś na mpc :D

Opublikowano

zaraz ktoś wyskoczy "jak złożyć podanie ?!?!?!?!?!?!?? "

a z tym mule mapshift to troszkę nie ogarniam :D (mule ze zmienionymi .wz i drugie ms z normalnymi ? o.0)

miło Wiw3k że wróciłeś na mpc :D

no no taki mapshift, :)

Opublikowano

A ja mam pytanie chyba ze 4 miesiące temu dostałem a/b i niewiem kiedy wróce do rankingu , mozna to jakos sprawdzic ??

Opublikowano

A ja mam pytanie chyba ze 4 miesiące temu dostałem a/b i niewiem kiedy wróce do rankingu , mozna to jakos sprawdzic ??

Raczej sie nie da sprawdzić, możliwe że po updacie jakimś kolejnym ale jest małe prawdopodobieństwo.

Kiedyś też słyszałem że po 90dniach od odbanowania się wraca na ranking, ale wątpie.

Jeszcze jedno, ranking na Demethos nie działa :)

Opublikowano

to też zależy za co dostałeś bana ... ja za dem na GMs dostałem na miesiąc a miesiąc po unbanie już byłem w rankingu razem 2 mies

Opublikowano

No to super , ja wlasnie gram na demothosie i myslalem ze mam wszystkie konta off rank xD thx

:D, ja też patrze na rank a tu off-rank wtf xD klikam jeszcze raz na rank Demethos a tu nikogo nie ma :lol:

Opublikowano

na TE jest tut jak uruchomić maplesnowsniffer

A mógłbyś podać link do tego poradnika/albo zrobić na MPC spolszczony:) bo nie wiem jak na tym forum znaleźć cokolwiek każdy post to jakieś :"hello" itp. a w wyszukiwarc e jak wpisałem: "MapleSnowSniffer" to nie znalazło

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Bo nie masz dostępu do forum. Musisz złożyć podanie
Opublikowano

Do rankingu wraca się po pół roku od dostania bana(czyli tobie zostało jeszcze 2 miesiące). Ale i tak nie masz się czym martwić, ranking Demethosu od zawsze źle chodził, więc o to czy jesteś w rankingu czy nie to nikt nie będzie się pluł ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...