Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej sie nie da sprawdzić, możliwe że po updacie jakimś kolejnym ale jest małe prawdopodobieństwo.

Kiedyś też słyszałem że po 90dniach od odbanowania się wraca na ranking, ale wątpie.

A ja kiedy powrócę do rankingu ? Dostałem łącznie 13 banów, 12* 1 miesiąc i 1 na miesiąc ale odbanowali mnie po jakiś 4 miechach. Wszystko na jednej postaci..

Wie ktoś gdzie znajdę mase mummydogów ?

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ja dobrze zrozumiałem? Dostałeś 13 banów na jednej postaci? A w tej bajce były smoki? Po drugim banie ma się już perma...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

to zależy za co te bany są, ja na to konto w sygnie dostałem 2 bany i jakimś cudem jest w rankingu :D

Opublikowano

Czy ja dobrze zrozumiałem? Dostałeś 13 banów na jednej postaci? A w tej bajce były smoki? Po drugim banie ma się już perma...

niiieee haha :P, możesz dostać dużo Auto-Banów, ale w końcu sprawdzi admin i bedzie PERM (innymi słowami inne bany niż na 30 dni dają tylko admini)

wytłumaczy mi ktoś jedno?, nabiłem na PG Hacku 90lvl (0 fake ab), potem 0 hakowania 100% legit char, gram gram, potem miesiąc nie gram, wbijam i PERM lol wtf?

Opublikowano
wytłumaczy mi ktoś jedno?, nabiłem na PG Hacku 90lvl (0 fake ab), potem 0 hakowania 100% legit char, gram gram, potem miesiąc nie gram, wbijam i PERM lol wtf?

Ja miałem podobnie jak Ty. Cheatowałem do 90lvl-a, potem 2 tygodnie nie wchodziłem na tą postać a jak już chciałem wejść dalej nią expić (ale już legit) to perm bana miałem :/

Opublikowano

Dostaliście reporta za szybkie levelowanie(lub po prostu sprawdzali konta), Nexon sprawdził logi(jak szybko wbijaliście, jakim sposobem itp.) i dostaliście bana.

Po za tym, PG Hack? Kiedy działał? Chyba niczego nie przeoczyłem ;)

PS

Wiw3k, ta informacja w podpisie jest pewna?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Dostaliście reporta za szybkie levelowanie(lub po prostu sprawdzali konta), Nexon sprawdził logi(jak szybko wbijaliście, jakim sposobem itp.) i dostaliście bana.

Po za tym, PG Hack? Kiedy działał? Chyba niczego nie przeoczyłem ;)

PS

Wiw3k, ta informacja w podpisie jest pewna?

pewna

Opublikowano

Odnośnie jeszcze tego PG Hacka, to wbijałeś ten level jak PG Hack był ogólnie dostępny, czy teraz(znalazłeś nową metodę i masz jako jedyny PG Hack)?

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Odnośnie jeszcze tego PG Hacka, to wbijałeś ten level jak PG Hack był ogólnie dostępny, czy teraz(znalazłeś nową metodę i masz jako jedyny PG Hack)?

kiedyś jak jeszcze nie był public to zrobiłem tego 90.

Opublikowano

iroku, są przypadki jak mi nie wierzysz, to poproś Nexona o udostępnienie archiwum banów ( za odpowiednim podaniem powinni ci pokazać). A potem mnie oczerniasz przy wszystkich że ściemniam bądź opowiadam bajki. To naprawdę nie jest moja wina że tak bardzo pragnąłem goodmode. kilka razy miałem tak że w dniu gdy mi odbanowiali postać po 5 minutach złapałem znowu bana....

Zresztą nie będę ci się tłumaczył. =)

Acha. Czy można w jakimkolwiek Vacu zrobić selekcję jakie moby by były przyciągane czy też nie bardzo ?

Opublikowano

Pewnie dostawałeś Fake AB i ot cała historia. Przypadek rozumiem, dwa - trzy razy dostałeś bana na miesiąc ale nie 13 razy.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Ale , jakbym dostawał "Fake'i" to mógłbym się potem wbić na postać a ja próbowałem wszystkiego i nic..

Opublikowano

I co dostałeś te 13 banów w ciągu 13 miesięcy? Przecież każdy ban jest na 30 dni(nie ma krótszych banów)... Przez tyle czasu to wbiłbym 150+ legit...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

no wiesz, ja mam parę kont >.< ALe mam nick na którym bardzo mi zależy =) Jak kiedyś Yooj powiedział: " pieprzę itemki i lvl, szkoda mi nicka" <- prawdopodobnie jak dostał Perm'a

@@ Edit: 17 miesięcy jak coś...

Mam nadzieję że nie myślicie że no-lifowałem przez cały ten czas? Ja mam przyjaciół..

Opublikowano

Ja mam prawie pustego KoC'a 120 lvl fw i chce sobie na nim zarobić, prawie bo mam kase na troche potów i na takie podstawowe eq ze sklepu xD. Chce jakąś porade dotyczącą zarobku, nie musi być szybko, ale może być skutecznie.

Opublikowano

jes nie robiles misji na scrolle to sobie je zrob na cloudparku znajdziesz

mozesz tez sprzedawac leecha ( chociaz FW to nie bishop)

albo zbieraj kase z potworow i licz na dobry drop:)

Opublikowano

leć na bossy, kupuj scrolle w kerning (tanio chodzą od noobów z KPQ) i je sprzedawaj drożej, questy, sprzedaj postać za meso o.0

Opublikowano
leć na bossy

Tak, yhy...

Po pierwsze i najważniejsze - leech, jeśli masz Harpie na 1hit ko to spokojnie możesz sprzedawać leecha, a na tym będziesz zbijał fortunę ;)

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

to po co ci dupex?

ps.

zrobi ktoś tutka ? Snow Sniffer

jak sobie nie zapomne to jutro postaram sie zrobic tego tuta bo wszyscy to chca

a teraz chyba ide spac bo w TV niema nic ciekawago

takze dobrego spania zycze innym i sobie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...