Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdopodobnie w najbliższym/najbliższych patchach, Nexon zadecydował, że Evan wejdzie prędzej niż Aran.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

no kurwa ... zajebiście nexon eu kosi wszystko .. stricker prędzej niż pirat ... teraz evan przed aranem ... no kurwa mać .. pojebało ich już całkiem

Opublikowano
no kurwa ... zajebiście nexon eu kosi wszystko .. stricker prędzej niż pirat ... teraz evan przed aranem ... no kurwa mać .. pojebało ich już całkiem

A co Ci nie pasuje? To nie Nexon wybrał Evana jako pierwszego, to gracze wybrali go w ankiecie zamieszczonej na ich blogu, gdyby nie było takiej ankiety pewnie byłoby normalnie(ale wtedy pewnie byłoby narzekanie itp., więc dlatego NX ją dał). Nexon zmieni fabułę itp. i wszystko będzie dobrze, w sumie Evan jest fajniejszy od Arana, ale dla mnie to bez różnicy, z Arana też bym się cieszył. Ty się w ogóle ciesz że NX daje teraz takie super patche(chodzi mi o zawartość), bo eMS to w tej chwili od paru miesięcy nie dostało jakiegoś nudnego patcha.

Taa, a szczególnie, że Evan ma questy joba na Rien (wyspie Arana)...

Rien to miasto legend, więc też i Evana.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

ludzie ale macie problemy

najlepiej jakby wogule patchow nie bylo

wtedy maple bylo by zjeb......ste

nie bylo by nawet 3 joba

ludzie przeciez to dobrze ze wogule cos ten nexon dodaje a nie jakies badziewie

Opublikowano

siema, elo, cześć, czołem, yo, itp.

ściągnąłem maple story z

http://en.maplestory.nexoneu.com/Maple.aspx?Part=/Download/GameDownload

wszystko ładnie, zero błędów, instaluje, włączam luncher, pobiera mi aktualizacje, i po aktualizacjach klikam play

hackshield się ładuję a po załadowaniu hs się wyłącza i nic, nic się nie dzieje ; <

jakieś sposoby na to? (szukałem ale nie znalazłem ; <)

wiem że w warrocku pomaga reinstall, ale nie chcę mi się pobierać jeszcze raz aktualizacji ; <

@edit

dobra ; d

jest git

jak coś to wystarczy wyłączyć antyvira ^.^

Być zajebistym...

Opublikowano

dlaczego bana? o.O gosciu po prostu chcial sie dowiedziec jak temu zaradzic, no ale jak widac juz jest wszystko wyjasnione...a bana to Ty mozesz dostac za spam ;)

@edit

mam nadzieje ze mojego postu nie potraktujecie jako SPAM ;)

Opublikowano

@up

no dobrze dobrze, nie musisz sie tlumaczyć ;) wybaczam <lol2>

od ilu postów albo czegoś innego zwieksza mi sie ranga? ;) bo nie podoba mi sie ta pijawka ;D

Opublikowano

@up

no dobrze dobrze, nie musisz sie tlumaczyć ;) wybaczam <lol2>

od ilu postów albo czegoś innego zwieksza mi sie ranga? ;) bo nie podoba mi sie ta pijawka ;D

takie coś to w pogaduszkach ... chyba od 50 .... nie pamiętam

Opublikowano

@up

a po co mam pisac w jakis "pogaduszkach" skoro to jest temat " Odpowiedzi na nurtujące Was pytania" ? ;)

Opublikowano

bo to nie dotyczy maple story ? o.0

@edit ...

pierdzielę ... pisałem ze od 50 chyba ...

pogaduszki :

http://www.mpcforum.pl/forum/2-pogaduszki/

Opublikowano

Mam pytanko.... chce usunąć postać, ale jak juz wpisuje moją date, a nastepnie zatwierdzam to dostaje DC i to za kazdym razem.. jezeli ktos cos na ten temat wie to niech sie odezwie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...