Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

te nutki na ems nie istnieją jeszcze, poprostu nexon ctrl+c, ctrl+v npc z gms,

ktoś tam chciał id mapy Gagi 922240000, SP controla robisz, i jeśli nie ma lagów to nawet to okienko z informacją haków nie zdąży się otworzyć

signature

Opublikowano

A ja się zapytam czy svac nie został spatchowany

robię go do mapy soul corridor (killas bee)

zapisuje itp.

a w maple jedynie potwory są w miejscu (flyspeed)

czy może ktoś podac jakieś uniwersalne kordy i gdzie co wstawić bo albo coś źle robie albo nie wiem

czemu mpcforum.com nie działa?

Opublikowano

Svac jest patched.... Wczoraj zrobiłem sobie pVaca, wszystko zgodnie z poradnikiem Neufrina, wlaczam grę, wchodze na mapke z moim pVac'iem no i wyskakuje mi okienko ze Zostalem zablokowany przez jakąś policje, nie wiem co to dokladnie jest, screena nie zrobilem <zalamka>. Czyli wychodzi na to ze pVac jest wykrywalny...

Moze mi ktos powiedziec czy to jest wina pVac'a czy tego ze ja cos źle zrobiłem? Dlaczego nie dostałem bana?

Opublikowano

@bartpl3

tamto okno co Cię złapała "policja" to jest fake ab. niby dostałeś bana, a tak na prawdę to możesz grać.

Opublikowano

jest jeden trick wykorzystywany żeby uzyskać efekt "podobny" do svaca

ale nie jestem pewien bo od ostatnich SC nie mogę maple uruchomić

signature

Opublikowano

Nie wiem czy w ciąż działa na 61 bo nie mogę odpalić... ale to działało mniej więcej w ten sposób: 1 drobna edycja w mob.wz i się atakowało 1 gryfa, cc znów attack, i powrót na poprzedni channel i tam moby siedzią "w miejscu" gdzie atakowaliśmy i tak w kółko

signature

Opublikowano

@Xemon

Co to ma być? To nie jest temat od wstawiania jakiś durnych obrazków, dostajesz warna, posty usuwam...

@Wisnia

fVac A/B ;) Po za tym, fajny był, fajnie można było poexpić, kiedyś umiałem go zrobić ale teraz już nie pamiętam, poszukaj w Internecie a na pewno znajdziesz tutorial.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zrobilem pvac i wyskakuje mi te okno ze mam hacki, po chwili wyskoczyl komunikat od GMa i wtedy dostalem fake ab. Czy za kazdym razem tak bedzie czy tylko bedzie mi wyskakiwal ten pierwszy komunikat i bez przypalu moge hackowac dalej? Jak mozna sie go pozbyc? Co to jest SP control? Z gory dzieki za pomoc.

Opublikowano

na ems fvac jest A/B i się ustawiało force FH na 230 i -230 w zależności w którą stronę miał być <chyba>

signature

Opublikowano

każda postać która ma grupowe skille jest dobra ... typu woj albo brawler (pirat z kastetami) tak samo jak i aran będzie dobry

wie ktoś kiedy będzie Evan na GMS ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...