Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak masz sVac'a to zmieniaj miejsce atakowania np. chwile z lewej potem chwile z prawej nie musisz wbijać do CS ani zmieniać CH :P może od razu odpalaj w oknie ? tam gdzie wyłączasz dźwięk to na dole powinna być opcja z Windowed mode

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem że z tą zmianą miejsca to jakiś kit a tu mile się zaskoczyłem. Tyle razy było wałkowane dc przy svacu, że pomaga tylko cs albo zmiana chanela a teraz nareszcie moge spokojnie expic bez potrzeby wchodzenia do cs co kilka sekund :)

@ Jak działają te hacking points ?

Opublikowano

zobacz na gamekiller.net

tak jest coś do PyPQ

Opublikowano

ODŚWIEŻAM MOJE PYTANIE Z POWODU TEGO IŻ PO FORMACIE DALEJ TAK SIE DZIEJE WIĘC?

Co zrobić z tym:

Wbijam na maple, wpisuje pin, wybieram channel, lag i mnie wypier*ala [na koniec nie pokazuje żadnego błędu].

Nie wiem o co chodzi, próbowałem już:

usunięcia wszystkich hacków i trainerów do maple, usunięcia pServerów, reinstalla;|

CHODZI O MSE.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

spróbuj usunąć plik "hosts" domyślnie w (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc)

podaj wersje systemu i sprzęt

@down

a system?

signature

Opublikowano

spróbuj usunąć plik "hosts" domyślnie w (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc)

podaj wersje systemu i sprzęt

Dzięki kolego, zadziałało, moge wbić na maple ale po chwili sie wyłącza tak samo jak przedtem :/

AMD Athlon 64 X2 Dual

Core Processor 4400+

2,31GHz

NVIDIA GeForce 6100 nForce 405

NVIDIA nForce Networking Controller

i jakbyś mógł to napisz na gadu gadu (2651947), bo nie chce zaśmiecać tematu jednym problemem.

@UP

WINDOWS XP HOME EDITION WERSJA 2002 DODATEK SERVICE PACk 3(nie wiem czy o to ci chodzi)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

witam.

tym razem to ja mam prośbę do was :)

może mi ktoś zrobić pVac'a na WS ale tak żeby biło się dobrze hermitem, fake tp mile widziane :D najlepiej patcher

id mapy 600020300

bym zrobił sobie sam ale mi HaRepacker coś świruje jak klikam FH Mapping to sie wylacza, bez żadnego okna ;/ mam wersje 3.0, net frame work 3.5 i dupa ;/

za patchera dam co tam sobie będziecie chcieli, + , - , *, itp.

Dziękuje Lenart

Opublikowano

@prymus

spróbuj dodać MS do wyjątków w AV i windows firewall

@lenart na 61 będę mógł zrobić

signature

Opublikowano

@up

Jeśli chodzi o mini dungeony i Pvace w nim czy coś, nie polecam, dużo gmów sprawdza dungeony bo tam najczęściej ci najlepsi expią ;)

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Hym już dawno tutaj nie byłem i grałem w maple gdzies 2 ;lata temu i dosc dobrze znalem sie na hackach aa teraz to kompletnie i gram bez ale po 35 lvl to juz sie nie da grac xD

Są jakieś hacki lub coś bo wczoraj widzialem pierwszy raz na EMS jakiegoś typa co zbieral potworki z calej mapki :D

Jak sa to poproszę o link do wszytkiego co tzreba mieć aa moze byc tez temat z mpc na ktorym sie znajduje jakis poradnik :)

Z góry dziekuję :D i pozdrawiam

Opublikowano

@Kacye

Jeśli możesz to odpowiedz na pytanie. A w czorej z pvac'em w hunting ground I heczyłem i gm 10 razy mi dał bana nieskutecznie jekoś, wyskoczył raport o banie a nadal moge na konto wbić :D

Opublikowano

Dostałeś Fake Bana, prawdopodobnie za sztuczne teleporty. To nie jest prawdziwy ban który blokuje Ci konto, tylko wyskakuje Ci informacja, dostajesz DC a na konto możesz się zalogować.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@Up

Nie, tylko Pvac tut by Neufrin. Tylko zmieniłem że moby spadają na jedną platforme.

@Edit

Czy ktoś mi odpowie?

Napisano wczoraj, 05:42

Potrzebuję ID mapy Mini Dungeon: Golem's Castle Ruins. W spisie nie moge znaleść.

Opublikowano

to musiałeś coś źle zrobić ... bo jakoś nikt nie ma fake ab przy pVac'u

Opublikowano

@Max Gracz

robiąc to że moby spadają na platformę niżej, zrobiłeś po prostu mapshifta

signature

Opublikowano

ale pVac działa na moby skaczące, ale musisz zmienić jump na z 1 na 0 :D i wszystko działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...