Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam takie pytanie, wie ktoś czy 999 acc jest a/b? (nie to przez .wz tylko ME)

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pewien problem. Otóż zrobiłem sobie map shifta na blue Kentaurs mój wybrany FH to 5. Zmieniłem prev i next na 0 zostawiłem dwa których w ogóle nie ruszałem,

a resztę FH zmieniłem next i prev na 5 (czyli na to co sobie wybrałem) oprócz tego w mob.wz mam zmienione acc na 1, att1 att2 zmienione nazwy i speed 125.

Problem tkwi w tym że po 4-5min wyskakuje admin i piszę "You have been blocked by Police GMAlex for the Hack reason" ale bana nie mam :/

Oprócz tego działa to zajebiście bo ściąga wszystkie moby na jeden FH (1lvl 30min mam postać na 82 poziomie).

Proszę o odp.

Opublikowano

jarząb to jest fake ab, mapshift to powoduje i nie da się tego obejść jeśli chcesz go używać

@edit Właśnie dostałem "cynka" że da się to jednak ominąć za pomocą hs crc bypassa :D

signature

Opublikowano

czy godmode dziala na ems i jest a/b ? patched ?

czy dziala blnk godmode jak zrobic czy jest patched

jak zrobic aby summon bil wszystkie mobki na mapce czy dziala i czy jest ab patched ?

Opublikowano
jak zrobic aby summon bil wszystkie mobki na mapce czy dziala i czy jest ab patched ?

patched ten hack to summon dem

nie mogłeś się zapytać na skype wczoraj ?? xD

co do Blink Godmode i Godmode to nie wiem, pogubiłem się :<

Opublikowano

Co zrobić z tym:

Wbijam na maple, wpisuje pin, wybieram channel, lag i mnie wypier*ala [na koniec nie pokazuje żadnego błędu].

Nie wiem o co chodzi, próbowałem już:

usunięcia wszystkich hacków i trainerów do maple, usunięcia pServerów, reinstalla;|

CHODZI O MSE.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
Właśnie dostałem "cynka" że da się to jednak ominąć za pomocą hs crc bypassa

Fajnie tylko jak to zrobić? :D Neufrin słuchaj a jak bym zmienił z acc1 na acc0 to będę miał cały czas miss po dotknięciu potworka i czy to nie będzie ab? Gdzie expić od 90lvl-a magiem? Skele?

Opublikowano
acc=0 to jest ab od bardzo dawna. na 90 na skele?? powinieneś już na 85 tam siedzieć :D

Też tak podejrzewałem że może być ab, ale cóż z tym da się żyć tylko najbardziej boli mnie to że ciężko jest zbierać dropy na pvacu :( Przydałoby się super tubi.. Skelegon są dopiero na 110 a Skelosaurus na 113lvl-u więc ciężko może być..

Opublikowano

To jeszcze jedno mam pytanie w leafre są skele na 2 mapach ale są Skelegon i Skelosaurus. Mogę zrobić pvaca na obydwa moby? Będzie je ściągać?

Opublikowano

zrob pvaca na mapie gdzie są skele i nesty, na górnej platformie skele a na dolnej nesty.

@btw Dzisiaj 15:00 eu3 Orbis zapraszam, tworzymy gildie

signature

Opublikowano

jezeli się już uparłeś na pvaca to henesysy hunting ground, ale o niebo lepszym rozwiązaniem jest svac w kerning

signature

Opublikowano

Mam windows7, na xp wystarczyło alt+enter i miałem maple w oknie a teraz co moge zrobić żeby mieć w oknie? Mowa o EMS

@ mam 60 fightera, mam svac'a na gryfach, tylko co minute te dc. Czy jest jakiś bardziej opłacalny exp dla mojego lvl żeby dobić 70 lv ? Może pvac na jakiejś mapie ?

Opublikowano

No niestety alt+enter u mnie nie dziala. Po wciśnięciu tej kombinacji słychać dźwięk "ding" i nic się nie dzieje. Mam win7 home premium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...