Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

71 crusader, expić dalej na svac'u na gryphach w NLC ? Czy moze pora zmienic miejsce expienia ?

@

Da się przenieść szybko między oddalonymi od siebie mapkami (na jednej wyspie, np 3 mapki w prawo) ? Coś było mówione o MapShift albo MapRusher ? Jak te haki dzialają i ewentualnie jak zrobić ?

Opublikowano

nabilem na tweeterach ten 39 lvl mam soul mastera :P lande itemkii tam dropia z nich i uzbieralem z nich 2 miliony jesli co to polecam na nich expic od 35 lvl dy ktos ma grupowe atacki na 6th floor eos tower :)

Pvac zrobilem na mateon lecz potworki dopiero tam sie zatrzymuja po pewnym czasie i to sie glupio expi lepiej na svac :D idzie zrobic zeby potworki latajace szybciej sie odradzlay lub bylolo iwewcej na mapce ? xD

hym aa moje 3 ostatnie to na jakich teraz mobach expic czy mi sie oplaca na fly eyach bo mam celnosc 80? :D czy dziala cheatengine ?jesli tak to prosze o tabelke do niego z najnowszym bypasem :) A i dziekuje za odpowiedzi :)

Opublikowano

@jebush

Maprusher można zrobić edycjami WZ na 2 sposoby:

1.(szybko się robi, ale nie polecam) w harepackerze zmieniasz x,y portali

2.(dłużej się robi, polecam) tak jak wyżej w harepackerze tylko że nie edytujesz już istniejących portali, a dodajesz nowe (tzw. fake tp) łączące 2 krańce mapy

Czemu 2?

Bo dzięki temu pożesz podrózówać mapami w 2 strony, a z pierwszym możesz tylko w jedną tzn przejdzesz z nlc na gryfy ale nie będziesz mógł już wrócić bo Ci oryginalne tp nie będzie działać.

@krupniok13

Od razu gdy tylko będziesz mógł idź na gryfy

@ co do CE to on zawsze działał, i zawsze działać będzie ale bypassa za free nie dostaniesz :D

signature

Opublikowano

71 crusader, expić dalej na svac'u na gryphach w NLC ? Czy moze pora zmienic miejsce expienia ?

@

Da się przenieść szybko między oddalonymi od siebie mapkami (na jednej wyspie, np 3 mapki w prawo) ? Coś było mówione o MapShift albo MapRusher ? Jak te haki dzialają i ewentualnie jak zrobić ?

zobacz na WS czy będziesz trafiać i zrób pVac'a ale wywal jump z map.wz ("bo nie będzie działać") , jak nie bij gryfy

tak da się ale mapa po mapie ... zobacz temat Kacye pt. sztuczne teleporty

@ krupniok13

bypass'a nie dostaniesz :P nie ma public ....

@edit.

sorry nie widziałem wypowiedzi Neufrina ...

Opublikowano

pokazuje się okienko ze dostałeś bana od GM'a ale to fake :D

Opublikowano

mam problem z no delayem, zrobiłem tak jak na forum było podane, tylko że gdy uderzam w moba to widać nad nim hity ale ich nie dostaje możecie jakoś mi pomóc?? Z góry dziękuje :D:P

Opublikowano

No-Delay jest patched, nie będzie już działał.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

a mi przy wlaczaniu maple story wyskakuje blad : error code : 2005532292(Unkown Error 0x8876017c)

Co zrobic ?

Sykna sakinęła bobroztó nie wjem iag do zie zdało

Opublikowano

Nie na gmoda na bomby a ariantpq, ale jest 1 glith, że można z nimi wyjść po za pq i denerwować ludzi w miastach/ zabijać ring mulki :D

signature

Opublikowano

@ bumciwcos

a masz net framework 3.5 ? jak nie to zainstaluj. powinno pomóc ...

Opublikowano

hmm w biedronce chyba nie kupisz.... o jaki sklep Ci chodziło ? o.0

jeżeli o FM to można kupić . jeśli o biedronke to nie :3

Opublikowano

Jeśli ktoś z Ameryki zrobi mi konto na gMS to będę mógł się logować u siebie bez zadnych AOL'i, czy HotSpot Shield'ów?

Bo mam stare konto, które rejestrowałem gdy wszyscy grali jeszcze w globala, i normalnie się moge wbic na niego, ale pin'u nie znam xD

Opublikowano

prawdopodobnie nie ... bo ty masz polskie IP a to jest nowe konto wiec dupa. ale mogę się mylić

jak chcesz to ja mam konto z paroma postaciami na GMS na sell konto z przed blokady, napisz jak coś dogadamy sie

Opublikowano

Nie nie możesz, ty masz europejskie IP, więc nawet konto założone w USA nie pomoże ;) Nie trać czasu na gMS, graj na eMS.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

wiec do mem edit jest potrzebny bypass? czy nie ?

bo chciałem zacząć zabawę z mem edit. jeśli możesz to zapodaj mi to co jest potrzebne do tego na GG / PW "plawks" :D

@down

spox :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...