Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przywiązujcie dużej wagi do tej ankiety. Została ona dodana po 2 tygodniach istnienia zapowiedzi, a do tego nie jest jedyną istniejącą :D Poza tym wiele osób nie widziało nigdy tego tematu i zagra z polecenia przyjaciół.

06860813459606750192.jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Mesjach

Witaj Stary Przyjacielu, Do Jakiej krainy zamierzasz się udać?

@Kajsks

Czytaj Dokładnie - ''a Na Skypie''. Nie Pisałem że z Nim Się awanturowałeś na skypie, ale chodzi mi bardziej o Stary Temat Metra.

Opublikowano

Dawaj, wyzywaj dalej, polaczku z lola :D. Tell me more :). Poza tym skoro już coś recenzujesz to pisz normalnymi słowami, "fajnie" jest potoczne. Nie każdy nabija posty od kurde pierwszego wejścia na MPCforum. Na j.polskim też jak wypracowania piszesz to używasz słowa fajnie? Widzę, że zero podejścia, bo jak ktoś na Ciebie konstruktywnie wejdzie to ty z flejmem jak wszystkie polaczki ^^. Poza tym skoro tu będziesz grał - nie będziesz się dostosowywał do mnie, ale do serwera, gdyż będziemy grali na serwerze RP, gdzie będziesz musiał odgrywać swoją postać i nie używać takich "fajnych" słów.

@AntyWarn

Gdzie wydobędę EQ? (nic lepszego znowu nie wymyśliłem ;x)

"Polaczek" hahaha ... A ty kim jesteś ? i cię nie wyzwałem tylko powiedziałem kim jesteś ... Kozak w necie ,a co do czego to by dostał dwa klapsy i by usiadł...

Opublikowano

Dajcie już spokój z tą awanturą tutaj :D Odstraszacie nowych graczy. Takie sprawy załatwiajcie na PW.

Kiedy będzie jakaś informacja odnośnie startu serwera?

NR.

Opublikowano

@Mesjach

Witaj Stary Przyjacielu, Do Jakiej krainy zamierzasz się udać?

Nie mam bladego pojęcia. Wiem jedynie, że zostanę handlarzem.

Pewnie jedynym na beta testach. Ale najbardziej prawdopodobne jest to, iż zamieszkam na pustyni.

0tp3.jpg

Opublikowano

UWAGA UWAGA!

Info od RR. Beta zacznie się 7 grudnia :)

Licze na jakieś lajki za info :)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

UWAGA UWAGA!

Info od RR. Beta zacznie się 7 grudnia :)

Licze na jakieś lajki za info :)

Pół oczekujących czatuje non stop z RR więc prawie wszyscy zapewne wiedzą ^^

Ja dowiedziałem się bodajże przedwczoraj.

Ale łap like... :P

0tp3.jpg

Opublikowano

Człowieczki, jak zamierzacie zacząć przygodę na serwerze?

Ja zostaję handlarzem a potem lecę dołączyć do ustalonej wioski :)

0tp3.jpg

Opublikowano

A tak to co myślicie o tych nowych itemach ?

chodzi co myslicie jak benda rozkładane i co bendą dodawać .

Ja myślę, że będą to przedmioty z każdej dziedziny.

Najlepiej zacząć rozgrywkę ze znajomymi ,kolegami lub kimś kto także chce zacząć rozgrywkę . Ja np. zaczynam rozgrywkę z dwoma znajomymi.

Oczywiście, że najlepiej... ale nie wszyscy mają znajomych lubiących minecrafta ^_^

Będę pod nickiem: Zytrsc

Wiem... na ts będzie trudno wymówić, ale o to chodzi! :P

0tp3.jpg

Opublikowano

Ja myślę, że będą to przedmioty z każdej dziedziny.

Oczywiście, że najlepiej... ale nie wszyscy mają znajomych lubiących minecrafta ^_^

Będę pod nickiem: Zytrsc

Wiem... na ts będzie trudno wymówić, ale o to chodzi! :P

Zapewne sporo osób będzie siedziało na ts ,prawdopodobnie ja będę tam siedział i będę szukał także kilku osób ogarniętych i z kulturą do pogrania ;)

Opublikowano

Im ktoś bardziej jest kulturalny i inteligentny tym lepiej mu wychodzą podstępy. Wiem to z własnego doświadczenia ;)

Ja na twoim miejscu szukałbym idiotów, gdyż łatwo można nimi kierować.

0tp3.jpg

Opublikowano

ZGADZAM SIE JA JESTEM BARDZO KULTULARNY I INTELIGENTNY I ZNAM SIE NA PODSTEMPACH WIEC JESTEM NAJLEPSZYM PRZYKLADEM

MYSLE ZE NA SERWERZE BEDZIE SNIEG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...