Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, a i tak później zawsze coś nie wypali i będzie jeszcze mniej osób. Następnie ktoś na was napadnie i rozdzielicie się na inne wioski. Tak jest zawsze... ;-;

Bardzo ciekawi mnie ta profesja: "Handlarz". Jak myślicie, będzie się opłacało nim zostać?

0tp3.jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiedz bardzo fajnie i przejrzyście przedstawiona .

Z tego co się orientuję Administracja serwera jest bardzo miła i wyrozumiała ,a także ogarnięta
Serwer zapowiada się bardzo ciekawie i polecam go w 100%

Opublikowano

Zapowiedz bardzo fajnie i przejrzyście przedstawiona .

Z tego co się orientuję Administracja serwera jest bardzo miła i wyrozumiała ,a także ogarnięta

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie i polecam go w 100%

Jak oceniasz serwer to sobie daruj słowa typu "fajnie", czy jesteś po prostu kolejnym nabijazem postów? Interpunkcja także nie gryzie.

@AntyWarn

Jak będzie się tu zarabiać? (na nic bardziej kreatywwnego nie wpadłem :O)

Opublikowano

NAUCZCIE SIE WSZYSCY STAWIAC ZNAKI INTERPUNKCYJNE. CZY TO TAKIE TRUDNE?

KIEDY COS RUSZY? ZDAJE SIE ZE BYLA MOWA O "JESZCZE TYM MIESIACU"

Błagam, zanim coś napiszesz, przeczytaj to kilka razy. Może dowiesz się także, co może denerwować nas w twojej wypowiedzi.

Jak będzie się tu zarabiać? (na nic bardziej kreatywwnego nie wpadłem :O)

Wcześniej były porozstawiane sklepiki po całej mapie, w których można było sprzedawać i kupować. Była także możliwość stworzenia własnego sklepu (chyba był limit).

0tp3.jpg

Opublikowano

UP. Mi sie zdaje że także tak jak zwykle bedzie można zarabiać wykonując zadania drugiego gracza , a niekiedy to nawet opłacalne i jeżeli handlarz będzie taki jak go przedstawiają to bedzie mógł kupiec oraz gracz nieźle się wzbogacić pomagając sobie nawzajem .

Opublikowano

Błagam, zanim coś napiszesz, przeczytaj to kilka razy. Może dowiesz się także, co może denerwować nas w twojej wypowiedzi.

Wcześniej były porozstawiane sklepiki po całej mapie, w których można było sprzedawać i kupować. Była także możliwość stworzenia własnego sklepu (chyba był limit).

Na poprzedniej edycji można było wykupić przywilej skupu dla całej wioski/miasta za honor,w takim miejscu ustawiany był adminshop gdzie można było sprzedawać dany towar po większej cenie niż w tych skupach rozrzuconych po mapie,to było główne źródło zarobku talarów.

Opublikowano

Pewnie stawiaj przecinki po każdym wyrazie,nieważne czy to dopełnienie czy okolicznik,ważne by postawić przecinek.Postaw może jeszcze przecinek pomiędzy podmiotem,a orzeczeniem,na pewno będzie to poprawne jeżeli chodzi o interpunkcję.Trochę pomyśl kolego zanim wyrazisz swoje zdanie i wytkniesz komuś błędy.Nie wspominając już o tym,że zdanie zaczyna się od dużej litery,a nie małej tak,jak zrobiłeś kilka postów wcześniej.

Opublikowano

PORADNIK STAWIANIA PRZECINKOW:

[sLOWO1] [PRZECINEK] [sPACJA] [sLOWO2]

CHYBA DOLACZE DO KABALII

Przecinek, Przecinek2, Przecinek3 ... Po co tak spinasz dupę ?

77t6t46t7fnz.jpg

Opublikowano

Tamten post skierowany był do UNREALD.Wytyka błędy,a sam popełnia kuriozalne gafy jak rozpoczynanie zdania z małej litery.Nienawidzę tego typu ludzi,którzy zamiast spojrzeć na siebie wolą krytykować innych.

Opublikowano

Jak oceniasz serwer to sobie daruj słowa typu "fajnie", czy jesteś po prostu kolejnym nabijazem postów? Interpunkcja także nie gryzie.

Opowiedz mi na pytanie dlaczego nie mogę pisać słowa fajnie ? zabronisz mi ? hahaha lubię takich ludzi .. napisałem "fajnie" bo mam do tego pełne prawo i lubię te słowo i nie będzie mi jakiś lamus za przeproszeniem mówił co mam robić . Druga sprawa jest taka ,że mam wyjebane w interpunkcje ... masz z tym problem ? to tego nie czytaj bo nikt inny nie ma problemu tylko "Wielki Ty" masz problem i ja mam się pod to ustawić hahahaa...

Proszę cię ;)

Aaaa ,zapomniał bym i z tym nabijaniem postów to najpierw zorientuj się kiedy założyłem konto na MPCforum i ile mam postów ,a potem gadaj te głupoty .

Ty nazywasz to nabijaniem postów ? Nie sądzę ...

• 67 postów
Opublikowano

Serwer super, administracja ogarnięta i doświadczona.

Polecam i zachęcam do gry.

Gram u Nordów na posadzie duchownego :P

Opublikowano

W tej edycji sporo osób zamierza iść w rangi duchowne .

Lecz także to oznacza dużą konkurencje :D .

Ahh, jak tą dzisiejszą młodzież ciągnie do celibatu :D

Ciekawi mnie ten system zakonów i gildii. Sam bym z chęcią założył taką gildię.

Ciekawi mnie też, ilu będzie handlarzy na serwerze, bo mam nadzieję na małą konkurencję. B)

0tp3.jpg

Opublikowano

Ahh, jak tą dzisiejszą młodzież ciągnie do celibatu :D

Ciekawi mnie ten system zakonów i gildii. Sam bym z chęcią założył taką gildię.

Ciekawi mnie też, ilu będzie handlarzy na serwerze, bo mam nadzieję na małą konkurencję. B)

Zapewne sporo będzie handlarzy ,nie ma się o co martwić ;d

Opublikowano

Opowiedz mi na pytanie dlaczego nie mogę pisać słowa fajnie ? zabronisz mi ? hahaha lubię takich ludzi .. napisałem "fajnie" bo mam do tego pełne prawo i lubię te słowo i nie będzie mi jakiś lamus za przeproszeniem mówił co mam robić . Druga sprawa jest taka ,że mam wyjebane w interpunkcje ... masz z tym problem ? to tego nie czytaj bo nikt inny nie ma problemu tylko "Wielki Ty" masz problem i ja mam się pod to ustawić hahahaa...

Proszę cię ;)

Aaaa ,zapomniał bym i z tym nabijaniem postów to najpierw zorientuj się kiedy założyłem konto na MPCforum i ile mam postów ,a potem gadaj te głupoty .

Ty nazywasz to nabijaniem postów ? Nie sądzę ...

• 67 postów

Dawaj, wyzywaj dalej, polaczku z lola :D. Tell me more :). Poza tym skoro już coś recenzujesz to pisz normalnymi słowami, "fajnie" jest potoczne. Nie każdy nabija posty od kurde pierwszego wejścia na MPCforum. Na j.polskim też jak wypracowania piszesz to używasz słowa fajnie? Widzę, że zero podejścia, bo jak ktoś na Ciebie konstruktywnie wejdzie to ty z flejmem jak wszystkie polaczki ^^. Poza tym skoro tu będziesz grał - nie będziesz się dostosowywał do mnie, ale do serwera, gdyż będziemy grali na serwerze RP, gdzie będziesz musiał odgrywać swoją postać i nie używać takich "fajnych" słów.

@AntyWarn

Gdzie wydobędę EQ? (nic lepszego znowu nie wymyśliłem ;x)

Opublikowano

Dawaj, wyzywaj dalej, polaczku z lola :D. Tell me more :). Poza tym skoro już coś recenzujesz to pisz normalnymi słowami, "fajnie" jest potoczne. Nie każdy nabija posty od kurde pierwszego wejścia na MPCforum. Na j.polskim też jak wypracowania piszesz to używasz słowa fajnie? Widzę, że zero podejścia, bo jak ktoś na Ciebie konstruktywnie wejdzie to ty z flejmem jak wszystkie polaczki ^^. Poza tym skoro tu będziesz grał - nie będziesz się dostosowywał do mnie, ale do serwera, gdyż będziemy grali na serwerze RP, gdzie będziesz musiał odgrywać swoją postać i nie używać takich "fajnych" słów.

@AntyWarn

Gdzie wydobędę EQ? (nic lepszego znowu nie wymyśliłem ;x)

Kajsks, Nie Przesadzaj. Sam Lepszy nie jesteś. Awanturowałeś się z Ponem a na Skypie waliłeś takie byki że wszyscy polewę mieli.

Opublikowano

Kto to Pon?

Jeśli Pon to poncjusz, to ja go nawet na skypie nie mam, więc wtf?

Poza tym ja nie walę głupich byków lul. Nie wiem skąd ty takie info bierzesz. Językowe? Owszem, ale nie byki :D

Opublikowano

O, witaj Cerynis!

To ja, Mesjasz. :)

Eq kupisz od innych graczy, którzy je sprzedają bądź tworzą.

Tylko 14 osób w Kabalii... mam nadzieję, że sami ogarnięci :)

0tp3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...