Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic epickiego tu nie widzę,nie ujmując niczemu,mapa jest dosyć ładna,ale widziałem lepsze biomy na innych serwerach może nie w Polsce,ale na świecie tak.Ogólnie w Polsce to ścisła czołówka jeżeli chodzi o ukształtowanie terenu mapy,wydaje mi się,że tylko jeden serwer ma lepszą,no może 2 albo 3.Może zbytnio przypomina mi tą z poprzedniej edycji.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bellantum fajne ,kabalia również ,ale nordowie mi się poprostu nie podobaja ,nie wiem ale jakoś mi nie pasuję.

Dlatego też wybrałeś Bell.Wiesz dlaczego Nordowie ci się nie podobają?Bo Polacy mają jakiś dziwny wstręt do śniegu w minecraft,co jest bynajmniej dziwne z uwagi no,iż śnieżne góry są bardzo dobrym punktem strategicznym oraz,iż dają wiele możliwości odnośnie budowy różnych konstrukcji.Co do ukształtowania terenu samemu można edytować mały skrawek terenu pod własne potrzeby.

Opublikowano

Ale wiesz wybrałem to przed screnami ,wiec to nie dlatego ,nie mam wstrętu do śniegu ,jestem z krwi Nordem ,o czy wie nie wiele osób ,najpotężniejsi wywodzą się z nordyckiej krwi(tam należysz gdzie wybrałeś za 1 razem)Przykładami są :Assasyn,Demors,Toldnknight.A w przyjaznym klimacie ,również można wzieść wspaniałą twierzę i edytować teren.

Opublikowano

Sam budowałem kilka z nich ,naprawdę są wielcy architekci(też coś tam gmyrałem ,ale co to jest przy architektach jak np.student137)Uwierz mi to będzie coś:P

Opublikowano

o której start bety?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Ufff... Nareszcie w domu ..... Śnieg napierdala , a ja godzinę na autobus czekałem......

A co do upodobań krain , to ja nie lubię nordowej , bo zawsze wydaje mi się taka monotonna i uboga...

Bellantum wybrałem nie ze względu na "łatwą" rozgrywkę , ( w końcu jestem graczem hardcore )

lecz ze względu na to , że lubuje się w minkraftowych łąkach i lasach :)

Opublikowano

Nordowie już mogą się wczuwać w klimat mroźnego klimatu xD A ja w cieplutkiej Kabalii będę tylko wyczekiwał wiosny :D

77t6t46t7fnz.jpg

Opublikowano

Nordowie już mogą się wczuwać w klimat mroźnego klimatu xD A ja w cieplutkiej Kabalii będę tylko wyczekiwał wiosny :D

Cieplutką Kabalię to mam w domu... 30 stopni przez ten kominek.

0tp3.jpg

Opublikowano

Cieplutką Kabalię to mam w domu... 30 stopni przez ten kominek.

U mnie 20 i marzne :(

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Wszyscy słyszeliśmy o orkanie Ksawery. Zdziwi was pewnie fakt, że zjawisko pogodowe może oddziałać na nasz serwer. Nie jest to zapowiedź wprowadzenia na nasz serwer klęsk żywiołowych (choć to dobry pomysł i trzeba się nad nim zastanowić), a zapowiedź przesunięcia beta testów. Cała administracja została dotknięta tym zjawiskiem, które spowodowało brak prądu i internetu, a także utrudnienia w komunikacji (dzisiaj historyka prawie zwiało wraz z pociągiem :D).

Przez te utrudnienia musieliśmy przełożyć programowanie rang, maszyn i totemów osadniczych. Jest jednak jeden plus tego zjawiska, gdyż znaleźliśmy poważny błąd, który musimy naprawić.

Na szczęście właśnie rozpoczęliśmy pracę nad zlikwidowaniem tego problemu, przez co start serwera może się przedłużyć.

Proszę śledzić nasz FanPage i stronę na bieżąco, gdzie mogą pojawić się nowe informacje.

Za problemy przepraszamy. Administracja MeumCraft.

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

Archerowy... nie tylko ty się cieszyłeś. Ja nawet odwołałem spotkanie z kolegą :P

Miejmy nadzieję, że jednak szybko się zacznie. Ale ja powątpiewam...

0tp3.jpg

Opublikowano

Tez sie cieszylem, ale coz :). Trzeba czekac i nic na to nie poradzimy. Miejmy nadzieje, ze szybko im prad wlaczyli :D. Ja zamierzam jednak zaczac w Kabalii, hmm jakas gildia kupiecka albo cos w tym stylu :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...