Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na poprzedniej edycji w Kabalii i wiem że i ta edycja mnie nie zawiedzie znowu zamieszkam w Kabalii jako kowal :D

Czekam na strat serwera z tego co widzę zbliża się wielkimi krokami :)

77t6t46t7fnz.jpg

Opublikowano

Marco niech sobie robią masówke :)

Będzie się cos działo przynajmniej bo ktoś kogoś zdradzi , ktoś odejdzie , jakieś wojny się zaczną :)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

W poprzedniej edycji było podobnie najpierw się zebraliśmy w bell i razem jakoś chcieliśmy zacząć i zrobiliśmy miasto a potem większość ludzi się rozeszło po różnych krainach , więc może tak będzie w przypadku tej edycji .

Opublikowano

no niestety tak na początku edycji , lecz za podejrzenia bezprawne o zdradę wyemigrowałem z paroma ludźmi podzielających moje zdanie do nordów i wtedy tak się porozłazili ludzie i zaczeły się spory i tak dalej :D

Opublikowano

Dokładniej rzecz biorąc wszyscy byliście u mnie w mieście po czym kilku z was postanowiło mnie ojebać , rozwaliliscie pół miasta , okradliście magazyn i zrobiliście Morie - a gdy wziąłem na was odwet wraz z ostatnimi wiernymi mi ludźmi i troche wam w zamku porozwalaliśmy to poszliście do RR na skarge.

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Hotarti po pierwsze ja nie okradłem twojego miasta , po drugie i tak mieliśmy kiedyś pójść we własną stronę.
A odszedłem dlatego bo twój koleżka jak powiedział coś to ty mu wierzyłeś w stu procentach .
Pamiętam sytuacje jak twój kolega wyrzucił i gadał ze jeden z graczy to złodziej i okradł ich a to nie była prawda i potem na mnie zaczął gadać
ze to ja niby pomagam mu i tez kradnę i mnie wyrzucił a potem napisał do ciebie i powiedział ci żebyś nas wyrzucił z miasta i tak to się zaczęło .

Opublikowano

@up x2

Możliwe - nie pamiętam już

@up

Nie będę się wdawał w szczegóły.

Opublikowano

robert ja nei chce by ktoś mi się tłumaczył - ja mówie jak ja to widziałem.

Nie chce się wdawać w szczegóły. To było dawno.

Opublikowano

Marco niech sobie robią masówke :)

Będzie się cos działo przynajmniej bo ktoś kogoś zdradzi , ktoś odejdzie , jakieś wojny się zaczną :)

Tak już jest. Bellatum to tak jakby oaza na pustyni, skrawek zieleni skrywany w jaskini u mroźnych Nordów. To raj na ziemi i jedyny przyjazny biom. Ciągle będzie się tam roiło od ludzi. Mało osób lubi sobie utrudniać grę, zazwyczaj wszyscy chcą mieć jak najłatwiej.

Ja idę do Kabalii, czyli tam gdzie nic nie ma. Tam, gdzie aby przeżyć trzeba się mocno postarać.

Przeżyć w Kabalii to coś, przecież tam jest jedynie piach. Gdy się tam "narodzę" będę mógł tworzyć na nowo historię.

Zrobię sobie własny skraweczek ziemi i będę się bezczelnie śmiał patrząc jak nowe dzieci pustyni umierają z głodu <3

0tp3.jpg

Opublikowano

up. Możliwe że nawet na pustyni może być coś wartego uwagi więc warto poczekać :D

2xup. hotarti ja tego nie rozgrzebuje i to ty ten temat rozwinełeś to po pierwsze , a po drugie to ty weszłeś na koniec i dałeś jedynie kicka z wioski..

Opublikowano

Mi tam robert opowiedział ,że Hotarti tutaj się żle zachował ,ja nie znam drugiej strony medalu ,ale znam hotartiego i raczej wierze robertowi.

Co do bellantum ,uwierz mi w krainie ,która jest okrążona przez 2 państwa nie jest wcale tak łatwo.

Opublikowano

up. Możliwe że nawet na pustyni może być coś wartego uwagi więc warto poczekać :D

2xup. hotarti ja tego nie rozgrzebuje i to ty ten temat rozwinełeś to po pierwsze , a po drugie to ty weszłeś na koniec i dałeś jedynie kicka z wioski..

Temat zaczął się od tego zdania : "W poprzedniej edycji było podobnie najpierw się zebraliśmy w bell i razem jakoś chcieliśmy zacząć i zrobiliśmy miasto a potem większość ludzi się rozeszło po różnych krainach , więc może tak będzie w przypadku tej edycji ."

Opublikowano

Mi tam robert opowiedział ,że Hotarti tutaj się żle zachował ,ja nie znam drugiej strony medalu ,ale znam hotartiego i raczej wierze robertowi.

Co do bellantum ,uwierz mi w krainie ,która jest okrążona przez 2 państwa nie jest wcale tak łatwo.

Zabijać można gdzie się chce i kiedy się chce. Odległość tu nie ma wielkiego znaczenia.

0tp3.jpg

Opublikowano

Z taktycznego punktu widzenia ma:)

Aha...

Panuje pewien władca, ma sentyment do Bellatum, ponieważ kiedyś tam mieszkał.

Chyba taki nie zaatakuje tej krainy.

Albo inaczej. Będą tu przecież ustalane wojny. Myślisz że bez przerwy Bellatum będzie atakowane przez dwie krainy? To było by bez sensu.

0tp3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...