Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozwolisz ,ze ja tez odniose sie do twojego postu?

"Zyczysz nam by to wszystko wypalilo" - a dlaczego mialo by nie wypalic?

To nie jest pierwsza edycja. Poprzednie " wypalily" i masa osob miala mase zabawy.

Czytajac twoje posty odnioslem wrazenie ,ze nic nie wiesz o serverze...

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Atleif

Skończ z tą pogardą dla graczy Meumcraft.Prawda jest taka,iż okazujesz brak szacunku do mnie,a jednocześnie dla całego serwera.Nie podoba ci się mój nick?Jest dziwny?Mój nick wyraża moją,drugą osobowość,która istnieje w grach rp oraz na serwerach i w społeczności minecraft.Spójrz na swój.3/4 ludzi z waszego serwera(np. Borsuk,Witolo,Connan a nawet twój nick) ma tak prymitywne nicki,że nigdy nie powinni nazywać się graczami serwerów rp w minecraft.Ja osobiście grałem w więcej gier rpg(zaczynając od np. Baldur's Gate i Fallout przez np. Septerra Corre,Gothic I,II,kończąc na np. Fallout:New Vegas) niż ty widziałeś takich serwerów w minecraft.Patrząc na ten wasz pożal się Boże serwer widzę waszą frustrację,że nigdy nie osiągniecie takiej liczby graczy co Meumcraft,bo oferujecie nieatrakcyjny kontent.Wasz administrator sam odstraszał nowych graczy robiąc tak amatorską reklamę swojego serwera.Liczba jego występków jest znacznie większa,ale nie będę jej tutaj przedstawiał.Elementy fantasy w minecraft takie jakie jak cała otoczka związana z magią były trochę popularne podczas bety minecraft,ale potem poszły w zapomnienie,gdyż najzwyczajniej gracze dojrzeli i ten kontent przestał ich interesować.Wypominaj błędy innym osobom tylko wtedy,jeżeli sam ich nie popełniasz,a tak nie jest..

Tak samo jest z opinią o serwerze,jeżeli nic o nim nie wiesz.

Kończąc ten offtop chciałbym życzyć waszemu niszowemu serwerowi przynajmniej po części takiego sukcesu jaki osiągnął Meumcraft. :)

Opublikowano

Proponuje zakonczyc klotnie albo przeniesc ja na wiadomosc prywatna (wlasciwie od poczatku powinna tam byc prowadzona) i pisac odnosnie serwera. To nie temat o tym, czy fantasy jest popularne w MC, nie jest tez tematem w ktorym klocimy sie ktory serwer jest lepszy (w dodatku w pewien sposob go reklamujac toczac tu dyskusje).

Odnosnie serwera - czekam na wiadomosc o becie :). Mam rozumiec, ze po skonczeniu sie okresu testowym wszystko bedzie skasowane, czy moze zostanie tak jak jest, tylko wgrywajac update'y?

Opublikowano

@Levy838

Świetna reklama innego serwera,ja nawet nie wspominałem jego nazwy,a ty zrobiłeś świetną kryptoreklamę.Tak samo wspominanie o kolejnym serwerze z nazwy jest dla tego serwera świetną reklamą,brawo.

Swoją opinię wydałem w oparciu o materiały dotyczące tego serwera,które istnieją w internecie t.j. wypowiedzi użytkowników na stronie serwera czy prezentacja na forum.Jakbyś nie wiedział to w pewnym okresie zawitałem na tamtym serwerze na krótki okres czasu jako gracz ,więc z gry też trochę wiedzy wyniosłem na tamten temat.

Co do ilości serwerów rpg w Polsce i na świecie to jest ich kilkaset,tylko,aby je znaleźć to nie można być ograniczonym tylko do jednego forum,jeżeli chce się je znaleźć.Informacje o nich można znaleźć wszędzie,tylko trzeba mieć przynajmniej te podstawy poruszania się w internecie.

Co do populacji na tym drugim serwerze to jest prosty sposób na sprawdzenie tego.Jest pewne narzędzie,które w oparciu o strony mojangu czy bukita podaje owe dane.Tylko,żeby je znaleźć trzeba posiadać odpowiednią wiedzę.

Na koniec taka mała rada:jeżeli nie chcesz wyłapać ostrzeżenia za reklamę to nigdy nie podawaj w tematach o danym serwerze pełnych nazw innych serwerów,bo w przeciwnym wypadku twoje posty nadają się do zgłoszenia.

Opublikowano

Może byście zakończyli te kłótnie na temat który serwer jest lepszy .
Każdy serwer ma swoje plusy oraz minusy a wy usilnie próbujecie udowodnić ze taki jest lepszy , tak więc przykładowo gracz meuma stawi się za meumem a gracz avernusa za avernusem tak więc dla mnie to nie ma zbytniego sensu ciągnąc tą dyskusje który serwer jest lepszy .

Opublikowano

Tylko zauważ,że to gracze tego drugiego serwera prowokują do kłótni w tematach o innych serwerach krytykując je.Z tego co pamiętam to Meumcraft nie jest jedyny taki przypadek na mpcforum.

Opublikowano

tak czekalem na ten serwer z nadzieja ze nadchodzaca edycja okaze sie choc odrobine bardziej grywalna od poprzedniej ale jesli mialbym tam spotkac takie wynalazki jak te markosalinananasy to z tego miejsca pieknie dziekuje

Opublikowano

Szkoda że, zaciekawiłem się tym serwerem tak późno :c To jednak bardzo bolii. Jednak będę bacznie spoglądał na ten temat by dowiedzieć się o jeszcze większej epickości tego serwera. Czekam z niecierpliwością :P

86226145013474567463.png

Opublikowano

@UNREALD

Więcej twoich postów nie będę komentował,bo to nie ma sensu.Jedno jest pewne na takich serwerach nie muszisz grać,bo z pewnością za takie zachowanie jak na mpcforum z czasem dostałbyś tam bana.Tyle w temacie.

Opublikowano

Tylko zauważ,że to gracze tego drugiego serwera prowokują do kłótni w tematach o innych serwerach krytykując je.Z tego co pamiętam to Meumcraft nie jest jedyny taki przypadek na mpcforum.

To ty zacząłeś Atakować Atleifa.

Poza tym, nie reklamuję serwera, tylko Bronię Jego Nazwy i Adminów.

Opublikowano

@Up

Co nie zmienia faktu że moderator uznał Twój post za reklame.

Proszę o zaprzestanie kłótni, rozwiążcie je na PW. To nie jest miejsce na tego typu wypowiedzi.

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

@Levy

Więcej twoich postów tak jak UNREALD nie będę komentował,bo to nie ma sensu.Ja wydałem swoją subiektywną opinię o waszym serwerze,tak jak on o Meumcraft.Różnica jest taka,że ja nie robię tego w temacie o waszym serwerze nie mając o nim pojęcia,gdyż takie zachowanie jest po prostu bezczelne.Tyle w temacie.

Opublikowano

Każdy kto tu się jeszcze raz odezwie w temacie ,nie związanym z meumcraftem ,ma odemnie killa na jedym lub drugim serwerze ,więc radze się zastanowić^^

A tak poważnie ,zamknąć mordy!Oba serwery mają wady i zalety jak pisał robert i jeśli chcecie się kłócić ,to załatwię wam konfę ,zatrudnie jakiegoś profesjonalnego ,,youtoboera" i będzie ciekawie:P

Pozdrawiam.

Opublikowano

Każdy kto tu się jeszcze raz odezwie w temacie ,nie związanym z meumcraftem ,ma odemnie killa na jedym lub drugim serwerze ,więc radze się zastanowić^^

Zima przyszła a ja dopiero dziś kolcuje opony w moim KTMie..... ( też nie w temacie ? iksde de )

A tak na serio to fajnie by było, gdyby jutro wszystko wystartowało....

Opublikowano

z Tego co wiem Administracja chyba się zgadała na środę 18:00 ale nie wiem dokładnie ;pp [informacja od kumpla]

Czekam na serwer ;pp oby do środy wystartował

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Assasyn mam ją od kumpla nie bede go wypytywal skad ma to info...moze poprostu spytal administracje czy coś warto czasami pomyśleć

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

No właśnie warto czasami pomyśleć upie ,a nie rzucać taki informacje jeśli nie są one pewne ,ja akórat mam dobry dostęp do administracji ,a o niczym takim nie wiem ,a zresztą start w środę=mniej graczy(tydzień szkolny itd.)

Opublikowano

Proszę was,to są tylko beta testy,a nie pełna edycja,więc według mnie nie powinno się patrzeć jaki to jest dzień tygodnia tylko,jeżeli wszystko jest zrobione uruchomić serwer.

Opublikowano

Wiesz ,z jednej strony masz racje ,ale ja muszę ,oprócz zgrania ekipy idącej szukać miasta ,wytyczyć dokładnie cele reszcie ludzi ,którzy mają swoich podwładnych ,a to nie jest szyba sprawa ,więc wolałbym wiedzieć z wyprzedzeniem.

Opublikowano

No właśnie warto czasami pomyśleć upie ,a nie rzucać taki informacje jeśli nie są one pewne ,ja akórat mam dobry dostęp do administracji ,a o niczym takim nie wiem ,a zresztą start w środę=mniej graczy(tydzień szkolny itd.)

Ja też miałem taką informacje.... lecz jak RR napisał ze nie na 100% to nie miałem zamiaru z nikim się tym dzielić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...