Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ja ci mówię o położeniu ,a nie o bitwach między miastami ,by dojść z nordow do kabali trzeba bedzię alb płynąć albo przejść przez bellantum.

"uwierz mi w krainie ,która jest okrążona przez 2 państwa nie jest wcale tak łatwo"

Nie, nie mówiliśmy o położeniu. Więc zmieniłeś temat dyskusji?

0tp3.jpg

Opublikowano

Postanowiliśmy że dodanie tego pluginu przynajmniej w początkowej fazie gry nie jest dobrym pomysłem :) Tak więc na becie się go nie spodziewajcie :D

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

Odnośnie tego pluginu to właśnie dobrze że by zaburzyło rogrywkę pvp po przykładowo patrząc taki drwal zajmujący się praca fizyczną według mnie ktoś taki powinien mieć więcej hp od przykładowego księdza zajmujący się przeważnie przepisywaniem ksiąg .

a tak ps. to wiecie że podobno karol będzie grał jako normalny gracz :D

Opublikowano

Odnośnie tego pluginu to właśnie dobrze że by zaburzyło rogrywkę pvp po przykładowo patrząc taki drwal zajmujący się praca fizyczną według mnie ktoś taki powinien mieć więcej hp od przykładowego księdza zajmujący się przeważnie przepisywaniem ksiąg .

a tak ps. to wiecie że podobno karol będzie grał jako normalny gracz :D

Co do tego ze ksiądz powinien mieć mniej serc itd. to się zgodzę lecz z "expieniem" tzn. levelowaniem sobie serc to było by przejebane.....

Opublikowano

lecz nie trzeba wykorzystać ten plugin w ten sposób można go wykorzystać do poszczególnych klas oraz z rozwijaniem zawodu tym bardziej może powiększać lub i zmniejszać

Opublikowano

Zapraszamy też na nasz FanPage. Od kilku dni trwa tam kolejna część konkursu geograficznego w którym można wygrać wiele przydatnych, szczególnie w pierwszych krokach na serwerze nagród :)

fb_mini_logo.png FanPage

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie przesadziliście. Gracze mniej angażujący się, a być może bardziej zdyscyplinowani, też by chcieli coś zadziałać w świecie Meum :)

0tp3.jpg

Opublikowano

według mnie to jest tak zrównoważone że każdy coś zyska jeśli przystąpi do konkursu , lecz także jest jak zauważyłem konkurs z pisaniem powieści czy jakoś tak .

Opublikowano

I to właśnie jest ciekawe po przykładowo mogą zrobić tak by 1 jajko kosztowało 6 talarów i to miało by większy sens dla mnie ludzie by rzucali większymi sumami i mogło by to być ciekawsze według mnie .

Uczeń
Opublikowano

Mam nadzieje, że tym razem nie będzie buntów przeciwko królowi Bellantum ;D

Jako założyciel wioski miałem problem którą stronę wybrać :P

Jestem pewien, że serwer będzie super i na 100% pokaże się także na tej edycji ;)

Opublikowano

NMF ja myślę że każdy będzie mógł być tak jakby wolny bo jeśli nie zobowiążesz się komuś pod wasalstwo to samemu będziesz bronił wioski , ja uważam że jeżeli przykładowo osiedlisz się w bellantum to będziesz zwykłym założycielem wioski która będzie narażona na ataki obcych wiosek/miast dopóki twoja wioska nie będzie wasalować komuś , lecz także masz wybór by spróbować bronić się sam . Tak więc myślę że będziesz miał wiele wyborów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...