Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP Dlatego napisałem ze nie dziele się takimi informacjami , a co do info to czerpie je nie od kolegi, któremu kolega kolegi powiedział coś , a wręcz przeciwnie , bo u samego źródła , w tym wypadku RRa

A co do samej rozgrywki to mam parę niejasności ale mam nadzieje , ze jeszcze przed startem będzie możliwość porozmawiania na TS o tym i owym z administracją...

Opublikowano
Beta Testy 1.0.1

Witajcie ponownie. RadiatoR sprawdził pogodę na najbliższy miesiąc i nie dostrzegł żadnego huraganu.

Spokojnie, więc pozostaje mi ogłoszenie startu beta testów na waszym serwerze.

Oddamy go wasze władanie w środę o godzinie 18. Na beta testy obowiązywać będzie whitelista,

na która możecie zgłaszać się przez tą stronę: http://whitelist.meumcraft.pl/

Na mapie czekają na was 36 totemy (12 miejskich, 16 wiejskich i 6 zamkowych) zgrupowane są w 14 krainach,

które tylko czekają by zostać przejęte.

Beta 1.0.1 jest ukłonem w kierunku starych graczy. Jest to czysty Meum, którego pamiętacie z ostatniej części.

Wszystkie dodatki będą dodawane w ciągu trwania beta testów.

Za najlepsze, najładniejsze wioski/państwa otrzymacie atrakcyjne nagrody w postaci:

- Totemów na pełnej wersji;

- 400 pkt Honoru;

- Unikalnych przepisów;

- Boskiego pokoju;

i wielu wielu innych...

Przygotujcie się. Teraz żaden Ksawery nasz nie powstrzyma. Czas na Meuma właśnie nadszedł.

Pojawiła się informacja iż zakon Amedusa lub po prostu bibliotekarzy rozpoczął wznoszenie twierdz,

jednak są jeszcze zasłabli by wysłać sprytnych Herulów, walecznych Gaptów i silnych Bosforian.

Ponoć jeden z ich generałów ma wmaszerować na bete. Straszny Marcyljusz Frester. Potwór w ludzkiej skórze.

Czy dacie mu radę? COOO? NIE SŁYSZE? CZY DACIE MU RADE I JEGO ARMII?

Komentujcie :D Meum na was czeka

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

W sumie to bardzo dobrze,że ten start nie został przeciągnięty.Z uwagi na to,iż bardzo mało osób ma czas na betę,będę musiał poradzić sobie z tą kilkuosobową grupą bez moich najlepszych architektów.Jednak to nic,na pełnej wersji będziemy już w znacznie większej ilości(nawet 15-razy większej xD).

Opublikowano

W sumie to bardzo dobrze,że ten start nie został przeciągnięty.Z uwagi na to,iż bardzo mało osób ma czas na betę,będę musiał poradzić sobie z tą kilkuosobową grupą bez moich najlepszych architektów.Jednak to nic,na pełnej wersji będziemy już w znacznie większej ilości(nawet 15-razy większej xD).

Ile osób już jest na WL? :D

Opublikowano

Także złożyłem podanie, pod nickiem... wam nie znanym ^^

Tak... wiem, często zmieniam nicki... Ale tak już mam, nie mogę się zdecydować.

0tp3.jpg

Opublikowano

Setka ,to była po 5 min(dokładnie 75) ,a tak marco ,15 razy więcej ,a ekipa no to powiedzmy z 3 ludzi codziennie ,a więc masz ok.50 ludzi ,nie no fajnie zajeliście już 1/4 s erwera ,a tak wgl to weż nie opowiadaj takich bajek:P

Opublikowano

Start serwera przełożony. Niespodziewane problemy nielicznych graczy z permissionsex, więcej informacji niedługo. Spróbujemy się uporać z problemem jak najszybciej. Prawdopodobnie to problem samego pluginu więc musimy poczekać na jego najnowszą wersje.

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

ja chce grać ;D. Dawajcie start ;c.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...