Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe o ktorej godzine

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Start pierwszej oficjalnej wersji odnowionego Meuma nastąpi dnia 19.02.2014 o godzinie 17:00

Musisz tam być !

IP - meumcraft.pl - 1.7.2

Gotowi na zwiedzanie pięknej i wielkiej mapy ? :)

xav4nq.png

Opublikowano

Piękna mapa, szkoda że nie robiona przez Was tylko ściągnięta z netu. A przecież tak bardzo "autorscy" jesteście że aż innym wytykaliście, jak to gotowce wrzucają. Dla zainteresowanych - mapa nazywa się "A colorful Landscape [1.7.4]" i łatwo ją znajdziecie w google. Ogólnie rzecz biorąc jesteście oszustami, twierdząc w nagłówku zapowiedzi, że macia autorską mapę. Można to też nazwać jeszcze inaczej - bezczelnym złodziejstwem i przypisaniem sobie autorstwa.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE 

bfqrkz.png

Opublikowano

Co złego jest w używaniu gotowych map, bardzo pięknych swoją drogą ? Na spawnie można znaleźć wszelkie informację o autorze, które zezwala na umieszczanie mapy na swoich serwerach. A tobie radzę opuścić ten temat bo jak zawsze nie wnosisz nic konstruktywnego. 

Opublikowano

Pewnie, co złego jest w zabraniu cudzej pracy i nazwaniu ją swoją. Ta farsa nazwana Meumcraft osiągnęłą już chyba dno. Najpierw falstart Bety, potem Beta nie będąca niczym więcej niż zwykłym frakcyjnym survivalem z mnóstwem błędów, a teraz na szybko ściągnięta jakaś mapa z netu, która niby miała być przez Was zrobiona. Byle tylko się wyrobić do "premiery".

I jeszcze ta hipokryzja - parę postów wyżej plułeś się jak to my nie mamy niczego swojego i tylko wrzucamy gotowe. Żałosne.

BTW: Dobrze że z takim koksem nie pojechałeś. Grubo by było:

347a62o.jpg

Czy ty nie możesz zająć się sobą? Podzielam zdanie Eveera. Gotowe mapy są piękne i wystarczające dla gracza. Jeśli ich autor zezwala na to. To właśnie jaki w tym problem?

Nie rozumiem twoich zarzutów. Przyczepisz się wszystkiego. Lepiej zajmij się swoim "idealnym" serwerem. Nie będę na niego narzekał.

Ponieważ twój serwer także jest warty uwagi. Ale ciekawi mnie też Meum, który mi się podoba. 

Polecam tobie skończyć z reklamami, przyczepianiem się. I zajmij się swoim serwerem.

Opublikowano

Pewnie, co złego jest w zabraniu cudzej pracy i nazwaniu ją swoją. Ta farsa nazwana Meumcraft osiągnęłą już chyba dno. Najpierw falstart Bety, potem Beta nie będąca niczym więcej niż zwykłym frakcyjnym survivalem z mnóstwem błędów, a teraz na szybko ściągnięta jakaś mapa z netu, która niby miała być przez Was zrobiona. Byle tylko się wyrobić do "premiery".

I jeszcze ta hipokryzja - parę postów wyżej plułeś się jak to my nie mamy niczego swojego i tylko wrzucamy gotowe. Żałosne.

347a62o.jpg

Jeżeli osoby przeglądające ciebie nie chcą to po co się wpychasz? Krytyka jest dobra, jeżeli większość podziela twoje zdanie. Ty na przymus szukasz błędu. Po co ci to? Myślisz, że po takim czymś wierni gracze meumcrafta w podskokach będą wskakiwać do twojego serwera? Zapewniam ciebie, że nie. 

Ja też mogę coś napisać na podstawie twojego obrazka:

"Źle by było, jakby Eveer wgrał gotowy Heroes zamiast teraźniejszych klas". No i co? Wniosło to coś? Chyba nie.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

347a62o.jpg

Widzę, że Sravernus ma bul dópy xD Cóż, skoro nie potraficie znieść konkurencji to zejdźcie ze sceny MC :) A co do serwera to nic tylko czekać!

u2q6.jpg

Opublikowano

Piękna mapa, szkoda że nie robiona przez Was tylko ściągnięta z netu. A przecież tak bardzo "autorscy" jesteście że aż innym wytykaliście, jak to gotowce wrzucają. Dla zainteresowanych - mapa nazywa się "A colorful Landscape [1.7.4]" i łatwo ją znajdziecie w google. Ogólnie rzecz biorąc jesteście oszustami, twierdząc w nagłówku zapowiedzi, że macia autorską mapę. Można to też nazwać jeszcze inaczej - bezczelnym złodziejstwem i przypisaniem sobie autorstwa.

1 slowo do ciebie ktore chyba wszyscy w tym temacie popra

"Wypierdalaj"

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Meumcraft nie ma AUTORSKIEJ mapy wbrew temu co widnieje w nagłówku reklamy. Takie bezczelne oszustwa powinny być piętnowane z całą stanowczością.

bfqrkz.png

Opublikowano

Meumcraft nie ma AUTORSKIEJ mapy wbrew temu co widnieje w nagłówku reklamy. Takie bezczelne oszustwa powinny być piętnowane z całą stanowczością.

Czytałeś mój post wyzej czy mam powtórzyć? 

Opublikowano

Czytałeś mój post wyzej czy mam powtórzyć? 

Hotari, ten który pchał się do nas z tego co wiem kiedyś po upadku Meuma. Podobnie jak parę innych osób które tu tak zajadle szczekają. Jak to gówno zwane Meumcraftem w końcu definitywnie upadnie, co jest nieuniknione, to będziecie chyba w bierki grać, bo nie przygarniemy już takich sierot.

EOT

bfqrkz.png

Opublikowano

Nie wystarczają Ci kolejne bany na multikonta? Wyobraź sobie jak żałośnie wyglądasz w oczach wszystkich ludzi, którzy po prostu chcą sobie pograć na serwerze i nie interesuje ich flamewar oraz twoje dziecinne ataki na Meumcraft.

Oczywiście kolejny raz zostaniesz zbanowany za wszczynanie flamewaru. Czekaj jaki ty masz serwer? Avernus? Kto tam gra, 3 osoby? Heheszki :)

Jeśli dalej masz jakieś obiekcje co do serwera Meumcraft, to chętnie je z tobą przedyskutuję na żywo lub przez jakiś komunikator głosowy jeśli nie mieszkamy dostatecznie blisko. Czekam na dane kontaktowe na pm.

Tym samym kończę udział w dyskusji z tobą, ponieważ twój ból dupy jest tak ogromny, że chyba jeździsz na wózku.

Opublikowano

Hotari, ten który pchał się do nas z tego co wiem kiedyś po upadku Meuma. Podobnie jak parę innych osób które tu tak zajadle szczekają. Jak to gówno zwane Meumcraftem w końcu definitywnie upadnie, co jest nieuniknione, to będziecie chyba w bierki grać, bo nie przygarniemy już takich sierot.

EOT

Poprawka - ja przeszłem z avernusa na meuma ;)

Opublikowano

Ave**** to klasyczny przykład frazeologizmu "pies ogrodnika", czyli "sam nie zeżre i drugiemu nie da"...  czyt: "Sam graczy nie umie swoja ofertą zachęcić to u innych stara się by ich było jak najmniej"

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...