Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie, lecz brakuje mi jednego... Gdzie Araby?!  Gdzie księżyc z gwiazdką? Nikt nie robił im ss?

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wow nie gram na becie ,wow nova Eregna jest cieniutka wow dzięki za wulkan ,wow sam buduje lepiej od was(a buję tragicznie) wow dostaniecie bety na pełnej edycji ,wow podobno było was 30 z rrem który sporesztą też ma baty ,wow jak ja bym atakował na poważnie to by było ze 100 ,wow to jest stolica ,wiem ,że przyzwyczaiłeś sięzygfryd do tej swojej wsi i tak teraz to nazywasz ,wow ile błędów interpunkcyjnych.

Opublikowano

Podsumujmy betę:

- Nova Regna nagrabiła sobie u prawie całego serwera.

- Nova Regna to same cieniasy i ludzie, którzy pierwszy raz wchodzą na serwer.

- Fajnie się grało mimo różnych utrudnień.

- Dużo błędów, nieogar admini. ( Oczywiście Krokus and Silxen.) Silxen to już na maxa.

Opublikowano

Podsumujmy betę:

- Dużo błędów, nieogar admini. ( Oczywiście Krokus and Silxen.) Silxen to już na maxa.

Większość Novej Regny jest z poprzednich edycji... dla twojej wiadomości.

Nagrabiła? Tylko i wyłącznie dlatego, że się szybko rozwinęliśmy kosztem innych... Ale to było konieczne.

Może i fajnie, lecz nie tak jak na poprzednich edycjach.

Tu się z tobą zgadzam.

Opublikowano

Podsumujmy betę:

-Nie wiem

-Nie wiem

- Tak

- Przeważnie

Jak dostać kowala? :0

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Oby jak najszybciej. Mimo kupy która wyszła z bety, nie mówię, że nie grało się fajnie! Było bardzo pozytywnie w samej rozgrywce dzięki community :)

u2q6.jpg

Opublikowano

Podsumujmy betę:

Powiedział ten, który ginął z naszej ręki wilokrotnie ^^

Większość z nas, już grała na poprzednich edycjach, wiec o co Ci chodzi? Jak sie umiemy bronić a wy nas podejść nie umiecie to już cieniasy? #sosad.

Jak nagrabiliśmy sobie? To oni sobie nagrabili u nas :)

Anime.png

Opublikowano

Wypowiedziała się 10 latka po głosie to poznałem jak yoda pisać będę.Atakowaliście wy nieumiejętnie wrogów dobierając.Obali zygfryda plazma ,a bronic sie lepiej od was umielismy ,dzdziekuje!

Opublikowano

Wypowiedziała się 10 latka po głosie to poznałem jak yoda pisać będę.Atakowaliście wy nieumiejętnie wrogów dobierając.Obali zygfryda plazma ,a bronic sie lepiej od was umielismy ,dzdziekuje!

A wiesz jaki ma nick?

Zaraz... Ty wyzywasz od dziesięciolatek, tak? Spójrz na siebie i powiedz. Czy osoba, nawet w gimnazjum, popełniała by tak dużo błędów? Na pewno nie.

Rozmowa z tobą nie ma sensu. I tak wyprzesz się danej rzeczy lub zaczniesz obrażać nie mając podstaw do owej obrazy. Wychwalasz się mimo, iż sam nie jesteś ideałem.

Durny egoista nie potrafiący normalnie i zdrowo grać. 

Opublikowano

To co napisałeś tyczy się siebie ,tak wiem jaki ma nick geniuszu bo bym inaczei nie pisał:) Będe robił sobie tyle błędów ile tylko chce i mam gdzieś twoje zdanie:)

Opublikowano

Podejść was umiemy, bo jesteście dosyć przewidywalni. 

Dobra, niektórzy. A Blade itd? 

Ktoś wbija na serwer, a Szotu. " Chcesz do Novy Regny? "

Tak, dokładnie tak jest.

Opublikowano

To co napisałeś tyczy się siebie ,tak wiem jaki ma nick geniuszu bo bym inaczei nie pisał :) Będe robił sobie tyle błędów ile tylko chce i mam gdzieś twoje zdanie:)

Nie piszesz jaki ma nick więc zapewne nie wiesz.

Powiedz mi, co ja takiego robię, że piszesz, iż to też tyczy się mnie.

Rób sobie błędy, lecz jeżeli robisz to specjalnie, to jesteś egoistą.

Podejść was umiemy, bo jesteście dosyć przewidywalni. 

Dobra, niektórzy. A Blade itd? 

Ktoś wbija na serwer, a Szotu. " Chcesz do Novy Regny? "

Tak, dokładnie tak jest.

Blade sam się zgłosił...
Nie rozumiem jednego. Po co się przechwalasz?

Opublikowano

Patrząc na takich ludzi jestem za aborcją :)

W sumie niech sobie gadają.. nie ma co się kłócić, niech nawet okrzykują siebie Królami i Jarlami...

Można dużo mówić, robić koło siebie zamieszanie wyzywać wszystkich... ale czasem lepiej posiedzieć chwilę cicho i pomyśleć. Każdy ma swój sposób na to. A jeśli ktoś jest bezsilny pozostają mu puste słowa i próba zastraszania.

radiator0.jpg

Nowicjusz
Opublikowano

Wy podczas bety cały czas tylko walczyliście, grabiliście kiedy cała Kabalia się rozwijała. To przecież była beta (pierwsza część), a wy już musieliście postawić na grabieniu i zabijaniu się. Nie wiem dlaczego to jest dla was takie ważne, tylko walczyć i walczyć. Jak nadejdzie oficjalne otwarcie to wtedy lepiej się bić, bo teraz nie wiem po co jest tego potrzeba.

Opublikowano

Wy podczas bety cały czas tylko walczyliście, grabiliście kiedy cała Kabalia się rozwijała. To przecież była beta (pierwsza część), a wy już musieliście postawić na grabieniu i zabijaniu się. Nie wiem dlaczego to jest dla was takie ważne, tylko walczyć i walczyć. Jak nadejdzie oficjalne otwarcie to wtedy lepiej się bić, bo teraz nie wiem po co jest tego potrzeba.

Ale weź wytrzymaj z takim człowiekiem. Wiecznie wyzywa i zaczepia. Nie da się. A co do Kabalii to nie tylko Demors ma tam miasteczko. Nova Regna tez.

Opublikowano

10 latka tak? Wypraszam sobie... 10 lat to ja miałam 8 lat temu...

Starsza jestem od Ciebie, więc nie mów tak do mnie... Po głosie poznałeś?

Ciekawe gdzie ty go usłyszałeś... Ja mikrofonu nie posiadam, więc dziwne :)

To co napisałeś tyczy się siebie ,tak wiem jaki ma nick geniuszu bo bym inaczei nie pisał :) Będe robił sobie tyle błędów ile tylko chce i mam gdzieś twoje zdanie:)

Tak? To jaki mam nick? ;) Nie ładnie tak kłamać.

Anime.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...