Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ave**** to klasyczny przykład frazeologizmu "pies ogrodnika", czyli "sam nie zeżre i drugiemu nie da"...  czyt: "Sam graczy nie umie swoja ofertą zachęcić to u innych stara się by ich było jak najmniej"

Myślę, że pod tym komentarzem podpisać się może 90% polskich serwerów RPG.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co musicie zmienić by była SUPER gra dla każdego i każdy tu przybywał ?

1- NAPRAWIĆ STRONE INTERNETOWĄ WŁASNĄ

2- ZROBIĆ WŁASNE FORUM

Ad.2-

A) Wyjaśnić jak dołączać do danych rang

NP: Jak dojść do tego by zostać Arcybiskupem (co trzeba uczynić)

PROSZE ADMINISTRACJĘ O ODPOWIEDŹ

Jestem pewnien że to może pomóc

zu439g.jpg

Opublikowano

Po wstępnych oględzinach chyba wstąpie na serwer, doczytam do końca wszystko i zagadam z kumplami :) Jak serwer będzie ciekawy to będę/będziemy grać

@Edit

Gdzie jest podany link do strony? Lauchera itp?

Opublikowano

@Up Serwer nie ma Launchera, wszystkie nowości są dodane pluginami :) Link do strony znajdziesz na fejsie, bo z tego co wiem w prezentacji nie mogli podać:)

NR.

Opublikowano

Według polityki prowadzonej przez mpc forum zabronione jest podawanie linków do stron... Trzęsą dupę że im popularność zmaleje, czy jakoś tak :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Wpisuje /register piszę że konto zarejestrowane, wpisuje /login pisze że mam się zarejestrować ! ._.

Nick: LanoMC

Proszę o unregister bo chyba to jest jedyna możliwość.

Opublikowano

Fajny FREEBUILD. Ach te kolorowe balony, stragany z welny i glowstone... no i spawn na latajacej wyspie. Istne SREDNIOWIECZE.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE 

bfqrkz.png

Opublikowano

Fajny FREEBUILD. Ach te kolorowe balony, stragany z welny i glowstone... no i spawn na latajacej wyspie. Istne SREDNIOWIECZE.

Od kiedy freebuildem jest serwer, który ma spawn ze straganami?

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Stragany czy nie - wali po oczach FREEBUILDEM jak sie wejdzie. Paskudne budowle (sciagniete oczywiscie z netu), typowo freebuildowe. No a to "sredniowiecze" to juz chwyt reklamowy. Zupelnie jak "autorska" mapa. 

bfqrkz.png

Opublikowano

Stragany czy nie - wali po oczach FREEBUILDEM jak sie wejdzie. Paskudne budowle (sciagniete oczywiscie z netu), typowo freebuildowe. No a to "sredniowiecze" to juz chwyt reklamowy. Zupelnie jak "autorska" mapa. 

Jednak moim zdaniem spawn się nie liczy. Gra się poza nim, czyż nie?

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

To jest motyw  Rajskiej wyspy, w średniowieczu dominowała religia, co nie? przyczepiasz się do wszystkiego, a twój "serwer" jest niby doskonały... tsaa

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Powiedział koleś ze "wspaniałym" spawnem na serwerze. Jak nie weszliście to sobie Aver**** zobaczcie i możemy dać porównanie ;)

Po pierwsze "koleś" to Cie robił. Po drugie, wystarczy zobaczyć screeny w naszym wątku i porównać z Waszymi kiepskimi budowlami ściągniętymi z netu.

bfqrkz.png

Opublikowano

Na tym serwie najbardziej mnie wkurza kilka rzeczy :

- Nie można wrócić na spawn , jak już się tepnie w dane miejsce.

- Admini nie widzą tego co piszę, piszę piszę a tu nic -.-

- To co gadali na serwerze , szkoły : Żeby móc się nauczyć Górnictwa itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...