Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Na tym serwie najbardziej mnie wkurza kilka rzeczy :

- Nie można wrócić na spawn , jak już się tepnie w dane miejsce.

- Admini nie widzą tego co piszę, piszę piszę a tu nic -.-

- To co gadali na serwerze , szkoły : Żeby móc się nauczyć Górnictwa itp.

1.Wrócić na spawn się da, ale trzeba znaleźć portal.

2. Nie widzą, bo pewnie się już tepnąłeś i nie pisałeś na /a

3. Nie wiem o co ci chodzi.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam Dokładnie to samo, co inni. Nie Mogę się zarejestrować Ani Zalogować, proszę o rozwiązanie Problemu.

Opublikowano

W przekazie tym jest żart i morał: weź się ogarnij i nie "karmij trolla"

Co do serwera to pograłem chwilkę i ładnie się to prezentuję, a i takie małe cosik znalazłem błąd przy opisie Hodowcy, źle jest napisane słowo "rozmnaża", bodajże ktoś "n" zjadł.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Ja już znalazłem portal ^^ A 2up nie można zmienić klasy.

Gdzie ten ino portal jest? :P

I tak wgl to gdzie się rozbiegli wszyscy ? Znalazł ktoś już totem? Ma ktoś już wioskę? :)

Opublikowano

Jak widzę serwer atakowany  tylko przez dziecinną konkurencję która penie na nim nie grała pozdro a tak naprawdę to serwer jest fajny może trochę trudny ale przecież wtedy osiągnięcie czegoś będzie miało smaczek Serdecznie Zapraszam do gry

Opublikowano

Jak widzę serwer atakowany  tylko przez dziecinną konkurencję która penie na nim nie grała pozdro a tak naprawdę to serwer jest fajny może trochę trudny ale przecież wtedy osiągnięcie czegoś będzie miało smaczek Serdecznie Zapraszam do gry

Chcesz podyskutować o tym czy tylko próbujesz wszczynać flamewar? Serwer jest kiepski i jedyne co posiada to pewną renomę - wiążacą się z dobrą oceną poprzedniej edycji. Obecnie to porażka. 200 slotów... powodzenia w utrzymaniu tego. Zwłaszcza po tym, jak potraktowaliście Waszego sponsora.

A Ty Pitbull pilnuj swojego Evercrafta czy co tam masz - chodzi o to co robisz już 3 lata albo dłużej.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE 

bfqrkz.png

Opublikowano

Chcesz podyskutować o tym czy tylko próbujesz wszczynać flamewar? Serwer jest kiepski i jedyne co posiada to pewną renomę - wiążacą się z dobrą oceną poprzedniej edycji. Obecnie to porażka. 200 slotów... powodzenia w utrzymaniu tego. Zwłaszcza po tym, jak potraktowaliście Waszego sponsora.

A Ty Pitbull pilnuj swojego Evercrafta czy co tam masz - chodzi o to co robisz już 3 lata albo dłużej.

Robi to 3 lata, ale wyjdzie lepiej niż wszystkie inne serwery. Prezentuje się świetnie i słyszałem o udanej becie. Ale to nie temat od innych serwerów. Meum jest dobrze zrobiony. Twój serwer też, ale za bardzo się rzucasz do innych tylko po to, żeby zyskać graczy. I tak ich będzie dalej 5.

Ogólnie ja już mam wioskę. Tzn. Mój kolega ma, ale jest nasza. Poszukujemy ludzi. Rolnik i Kopacz by się przydał. Ogółem jest dobrze. Ładny spawn, brak lagów, trudno jest, ale to zawsze jest nauka survivalu w trudnych warunkach oczywiście w MC.

Pozdrawiam wszystkich grających na Meumie i powodzenia, Arch.

Opublikowano

Robi to 3 lata, ale wyjdzie lepiej niż wszystkie inne serwery. Prezentuje się świetnie i słyszałem o udanej becie. Ale to nie temat od innych serwerów. Meum jest dobrze zrobiony. Twój serwer też, ale za bardzo się rzucasz do innych tylko po to, żeby zyskać graczy. I tak ich będzie dalej 5.

Nie rozumiem dlaczego uparcie twierdzicie, że zależy nam na dużej ilości graczy. Gdybyśmy chcieli dużą ilość graczy to nasz serwer byłby postawiony na 200 slotach. Tylko jaki ma sens robienie serwera, do któego trzeba dokładać, zamiast na nim zarabiać? Poza tym na polskiej scenie Minecrafta nie ma nawet 200 ludzi takiego rodzaju, jakich poszukujemy. Zapamiętajcie sobie to wreszcie zamiast pociskać jakieś bzdury na temat zazdrości o liczbe graczy bo to absurdalne. Niczego Wam nie zazdrościmy bo nie macie nic, co chcielibyśmy mieć. 

BTW: O tak, wyjdzie z pewnością lepiej. Tak samo jak Starożytny Minecraft, Culturis, Metro2033... wyszły rewelacyjnie. Ale tylko nasz istnieje dalej.

bfqrkz.png

Opublikowano

Starożytny Minecraft? Nie wiem co to za serwer, ale znam resztę. Metro wyszło słabo, ale na Culturisie można było fajnie pograć. Statki itd, było dobrze. Wiem o jakich graczy chodzi. Pełnoletnich bądź ogarniętych, umiejących odgrywać RP. Grałem na Avernusie. 

To dobry serwer. Ale skończ z nacieraniem na dobre serwery tylko po to, żeby więcej graczy poszło do was.

Opublikowano

Starożytny Minecraft? Nie wiem co to za serwer, ale znam resztę. Metro wyszło słabo, ale na Culturisie można było fajnie pograć. Statki itd, było dobrze. Wiem o jakich graczy chodzi. Pełnoletnich bądź ogarniętych, umiejących odgrywać RP. Grałem na Avernusie. 

To dobry serwer. Ale skończ z nacieraniem na dobre serwery tylko po to, żeby więcej graczy poszło do was.

No i znowu to samo. Że niby chcemy więcej graczy. Ale PO CO nam 100 graczy?! Nie znajdziesz nawet 50 osób które bedą finansować regularnie serwer. Gimnazjaliści i młodsi nie mają pieniążków. Jasne? Dlatego serwery po 200 slotów są skazane na porażkę. Jak już to serwery po 1000 slotów mają sens i to jeszcze jak jest sponsor albo współpraca z hostingami. Ale ja ekonomii zakładania serwerów Minecrafta nie będę Was uczył.

bfqrkz.png

Opublikowano

Na serwerze wiele się dzieje, powstają pierwsze wioski, ludzie rozwijają swoje sojusze.

Modernizacji uległ też spawn, zostało dodane kilka drobnych brakujących elementów!

69ouuc.jpg

Opublikowano

Na serwerze wiele się dzieje, powstają pierwsze wioski, ludzie rozwijają swoje sojusze.

Modernizacji uległ też spawn, zostało dodane kilka drobnych brakujących elementów!

69ouuc.jpg

Hahahahahha

Mistrz xD

-------------------------------------------

No i znowu to samo. Że niby chcemy więcej graczy. Ale PO CO nam 100 graczy?! Nie znajdziesz nawet 50 osób które bedą finansować regularnie serwer. Gimnazjaliści i młodsi nie mają pieniążków. Jasne? Dlatego serwery po 200 slotów są skazane na porażkę. Jak już to serwery po 1000 slotów mają sens i to jeszcze jak jest sponsor albo współpraca z hostingami. Ale ja ekonomii zakładania serwerów Minecrafta nie będę Was uczył.

Nie musisz nas uczyć, gdyż sam praktycznie się nie znasz. Piszesz kompletne głupoty. Gimnazjaliści i młodsi w tych czasach mają dużo pieniążków, lecz nie każdy chce wydawać pieniądze aby polepszyć sobie wirtualną rozrywkę. To samo tyczy się starszych. Teraz chyba jest sens tych 100 graczy. Prawda?

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Wreszcie coś własnoręcznie zrobiliście a nie ściągneli z netu. Chociaż w sumie to nie wiem.

2diio8h.png

Chcesz marchewkę Eveer? A może lepiej nie, bo jeszcze Demors Ci zeżre - taki nieporadny jesteś.

bfqrkz.png

Opublikowano

Wreszcie coś własnoręcznie zrobiliście a nie ściągneli z netu. Chociaż w sumie to nie wiem.

2diio8h.png

Chcesz marchewkę Eveer? A może lepiej nie, bo jeszcze Demors Ci zeżre - taki nieporadny jesteś.

Właściwie o co ci chodzi? Przyczepiłeś się do nas jak odchody do buta. Wiecznie coś wynajdujesz i krytykujesz. Nawet byle błędzik próbujesz powiększać do monstrualnych rozmiarów.  Możesz człowieku stąd odejść? Nikt ciebie tu nie chce.

Opublikowano

Ależ o nic mi nie chodzi. Stwierdzam jedynie że serwer jest kiepski, przereklamowany i tandetny. Rzecz w tym, że na każde takie moje subiektywne stwierdzenia opowiada kilka osób w kolejnych postach, zapluwając się z podniecenia jak to nie mam racji i rewanżująco jadąc po Avernusie. To nawet zabawne jest, chociaż przy tym żałosne.

bfqrkz.png

Opublikowano

Ależ o nic mi nie chodzi. Stwierdzam jedynie że serwer jest kiepski, przereklamowany i tandetny. Rzecz w tym, że na każde takie moje subiektywne stwierdzenia opowiada kilka osób w kolejnych postach, zapluwając się z podniecenia jak to nie mam racji i rewanżująco jadąc po Avernusie. To nawet zabawne jest, chociaż przy tym żałosne.

Serwer ci się nie podoba, jednak na nim siedzisz. Po co? Aby krytykować? To bez sensu. Gra się po to aby sprawiać sobie przyjemność.

A co do krytyki. Mógłbyś przy każdej krytyce nie starać się wyolbrzymiać wszystkiego? Po prostu błagam. To mnie wnerwia.

No trudno nie porównywać do Avernusa, gdy sam porównujesz.

Opublikowano

Serwer ci się nie podoba, jednak na nim siedzisz. Po co? Aby krytykować? To bez sensu. Gra się po to aby sprawiać sobie przyjemność.

A co do krytyki. Mógłbyś przy każdej krytyce nie starać się wyolbrzymiać wszystkiego? Po prostu błagam. To mnie wnerwia.

No trudno nie porównywać do Avernusa, gdy sam porównujesz.

Rzecz w tym, że ja nie siedzę na nim. Wszedłem, zobaczyłem i tyle. Potwierdziły się moje słowa o tym, że to dokładnie taki sam serwer jak DZIESIĄTKI INNYCH SERWERÓW. Do tego spieprzony. Zero oryginalności, minimalny wkład własny. Mapa ściągnięta, budowle ściągniete, pluginy ściągnięte. Nawet system ekonomii i rang ściągnięty od ludzi, którzy orginalnie porjektowali Meumcrafta. I jeszcze wciskanie kitu o autorskości czegokolwiek. Do tego ilość błędów rosnąca w przerażający sposób. Skargi graczy, które staracie się ukrywać. Niekompetentna administracja złożona z amatorów. Też mam swoje źródła na waszym serwerze. Ogólnie, serwer masarycznie niedorobiony i jadący jedynie na starej renomie.

bfqrkz.png

Opublikowano

Po prostu nie odpisujcie temu typkowi, może sobie popisać posty, to mu najlepiej wychodzi.

Apeluję zatem do wszystkich ludzi w tym temacie, nie podejmujcie dyskusji z wyżej wymienionym osobnikiem, jego posty po prostu ignorujcie.

Opublikowano

A my sobie poczekamy aż ten niedorobiony twór upadnie. Kwestia czasu.

bfqrkz.png

Opublikowano

Rzecz w tym, że ja nie siedzę na nim. Wszedłem, zobaczyłem i tyle. Potwierdziły się moje słowa o tym, że to dokładnie taki sam serwer jak DZIESIĄTKI INNYCH SERWERÓW. Do tego spieprzony. Zero oryginalności, minimalny wkład własny. Mapa ściągnięta, budowle ściągniete, pluginy ściągnięte. Nawet system ekonomii i rang ściągnięty od ludzi, którzy orginalnie porjektowali Meumcrafta. Do tego ilość błędów rosnąca w przerażający sposób. Skargi graczy, które staracie się ukrywać. Niekompetentna administracja złożona z amatorów. Też mam swoje źródła na waszym serwerze. Ogólnie, serwer masarycznie niedorobiony i jadący jedynie na starej renomie.

Dziwne... raz wszedłeś i krytykujesz po kawałku. 

Podasz mi inny taki serwer podobny do tego? Bardzo cię proszę.

Nie no ludzie! Jeszcze człowiek karze wszystkie pluginy od nowa pisać. Po cholerę?

Ten serwer jest po części nadal kontynuowany od twórców meumcrafta. Historyk nadal pomaga, lecz nie siedzieć długo. A co do RadiatoRa, to jemu po prostu nie chce się już administrować.

Amatorów? Coś widzę, iż masz nieprawdziwe informacje.

Ukrywać skargi graczy? Ludzie by się rzucili i zaczęliby masowo wypisywać te błędy na mpc i facebooku - tak jak na becie.

Opublikowano

Dziwne... raz wszedłeś i krytykujesz po kawałku. 

Podasz mi inny taki serwer podobny do tego? Bardzo cię proszę.

Nie no ludzie! Jeszcze człowiek karze wszystkie pluginy od nowa pisać. Po cholerę?

Ten serwer jest po części nadal kontynuowany od twórców meumcrafta. Historyk nadal pomaga, lecz nie siedzieć długo. A co do RadiatoRa, to jemu po prostu nie chce się już administrować.

Amatorów? Coś widzę, iż masz nieprawdziwe informacje.

Ukrywać skargi graczy? Ludzie by się rzucili i zaczęliby masowo wypisywać te błędy na mpc i facebooku - tak jak na becie.

- wejdź na publikacje serwerów MPC i wybierz pierwszy z brzegu "najlepszy w Polsce serwer RPG" albo coś w tym stylu

- to po co te kłamstwa że macie autorską mapę i pluginy?

- Eveer jest amatorem któremu nic nie wychodzi

- No proszę CIę.... takie rzeczy można bez trudu regularnie usuwać. Co ponoć robicie. A forum nie macie (z forum kasować co chwię byłoby trochę niewygodnie, nieprawdaż?)

bfqrkz.png

Opublikowano

- wejdź na publikacje serwerów MPC i wybierz pierwszy z brzegu "najlepszy w Polsce serwer RPG" albo coś w tym stylu

- to po co te kłamstwa że macie autorską mapę i pluginy?

- Eveer jest amatorem któremu nic nie wychodzi

- No proszę CIę.... takie rzeczy można bez trudu regularnie usuwać. Co ponoć robicie. A forum nie macie (z forum kasować co chwię byłoby trochę niewygodnie, nieprawdaż?)

Ten serwer jest kompletnie inny... Twórcy tego serwera już od poprzedniego roku "robili" ten serwer.

Co do mapy masz rację. Miała być autorska mapa, lecz jak widać nie jest. A co do pluginów - podaj mi jeden serwer na którym jest wszystko autorskie. Każdy pojedynczy plugin.

Amator, który miał już serwer? Coś nie tak.

Myślisz, że administracja tak martwi się tym tematem, że aż usuwa każdą krytykę? Hahahahahha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...