Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- każdy autor/fan serwera twierdzi, że właśnie TEN jest kompletnie inny

- nie chodzi że mapa i pluginy nie są autorskie tylko chodzi o KŁAMSTWA na ten temat w publikacjach (nie rozumiem po co to)

- miał - doskonale to ująłeś

- jeśli administracja bawi sie w stawianie nagrobków na spawnie to równie dobrze może kasować posty

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE 

bfqrkz.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- każdy autor/fan serwera twierdzi, że właśnie TEN jest kompletnie inny

- nie chodzi że mapa i pluginy nie są autorskie tylko chodzi o KŁAMSTWA na ten temat w publikacjach (nie rozumiem po co to)

- miał - doskonale to ująłeś

- jeśli administracja bawi sie w stawianie nagrobków na spawnie to równie dobrze może kasować posty

Podaj mi w punktach co jest podobne. Może zdołasz mnie przekonać.

Mapa miała być autorska, a pluginy... chyba niektóre są.

Widzisz? Jednak nie amator.

Chodziło mi o administracje mpc.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Podaj mi w punktach co jest podobne. Może zdołasz mnie przekonać.

Mapa miała być autorska, a pluginy... chyba niektóre są.

Widzisz? Jednak nie amator.

Chodziło mi o administracje mpc.

Nie chce mi się Ciebie przekonywać. Nie mam w tym żadnego interesu. I nie mam zamiaru podbijać już tego tematu.

bfqrkz.png

Opublikowano

up. ohh... wreście sie skończy ta nudna konwersacja na temat jaki to wasz serwer jest wspaniały i dochodowy a jaki nasz slaby i sciągniętą mapą z neta.....

Opublikowano

@up najpierw macie pretensje ze Peblo wypowiada sie w sumie nie na temat, a gdy temat ucina sami go prowokujecie. Gz.

Peblo, lepiej spożytkuj swoją energię jak bezsensowna konwersacja, która do niczego nie doprowadzi ;).

Pzdr.

F.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer to dno grałem na becie i była dużo lepsza od tego ścierwa.

-Po pierwsze aby  s'craft'ować skrzynię potrzeba wysłać sms. Super TAK mogę trzymać swoje przedmioty w skrzynce za która kupiłem za 2.44 zł Super !!

-Po drugie podobnie jest z wiaderkiem tez trzeba wyłożyć sumkę z portfela.

-Po trzecie na serwerze możecie tyrać jak prawdziwy chłop w średniowieczu za pomocą drewnianej siekiery drewnianego kilofa i drewnianej łopaty 

Serwer jest ustawiony na typową komercje gracze którzy nie zapłacą maja naprawdę utrudnione granie .Na serwer czekałem bardzo długo i się zawiodłem i to bardzo nowy admin za przeproszeniem wszystko zjebał grałem na poprzednich edycjach i było super teraz ssie.Taka jest moja opinia jeżeli chcecie wydać trochę graszy z waszych portfeli to serdecznie zapraszam na serwer .

77t6t46t7fnz.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem serwer to dno grałem na becie i była dużo lepsza od tego ścierwa.

-Po pierwsze aby  s'craft'ować skrzynię potrzeba wysłać sms. Super TAK mogę trzymać swoje przedmioty w skrzynce za która kupiłem za 2.44 zł Super !!

-Po drugie podobnie jest z wiaderkiem tez trzeba wyłożyć sumkę z portfela.

-Po trzecie na serwerze możecie tyrać jak prawdziwy chłop w średniowieczu za pomocą drewnianej siekiery drewnianego kilofa i drewnianej łopaty 

Serwer jest ustawiony na typową komercje gracze którzy nie zapłacą maja naprawdę utrudnione granie .Na serwer czekałem bardzo długo i się zawiodłem i to bardzo nowy admin za przeproszeniem wszystko zjebał grałem na poprzednich edycjach i było super teraz ssie.Taka jest moja opinia jeżeli chcecie wydać trochę graszy z waszych portfeli to serdecznie zapraszam na serwer .

Fejspalm

Aby wycraftowac skrzynie musisz miec stolarza, wiadro - kowala.  Co sie dziwisz ze drewnianymi? lol, dziwne ze 60 osobom to nie przeszkadza ...

Apropo, czemu drewniany miecz tylko drwal może zrobić ;d

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Arcymistrz
Opublikowano

Ta publikacja zaczyna robić się czystym spamem.

Albo się panowie i panie ogarniecie, albo każdy - kto zasłużył - skończy z banem / ostrzeżeniem, a publikacja poleci do kosza!

Opublikowano

Fejspalm

Aby wycraftowac skrzynie musisz miec stolarza, wiadro - kowala.  Co sie dziwisz ze drewnianymi? lol, dziwne ze 60 osobom to nie przeszkadza ...

Apropo, czemu drewniany miecz tylko drwal może zrobić ;d

2mfg4zm.jpg

Potwierdzam to co pisały osoby wcześniej:

Chleby za sms, wiadra za sms, skrzynie za sms... Mechanika serwera jak widać nastawiona na to, żeby jak najwięcej pieniędzy wyciągnąć od ludzi - nawet za banalne itemy, które na normalnym serwerze można samemu stworzyć. Meumcraft jak widzę doprowadził już do absurdu zdzieranie z graczy. 

bfqrkz.png

Opublikowano

2mfg4zm.jpg

Potwierdzam to co pisały osoby wcześniej:

Chleby za sms, wiadra za sms, skrzynie za sms... Mechanika serwera jak widać nastawiona na to, żeby jak najwięcej pieniędzy wyciągnąć od ludzi - nawet za banalne itemy, które na normalnym serwerze można samemu stworzyć. Meumcraft jak widzę doprowadził już do absurdu zdzieranie z graczy. 

Prawda, to przesada. Chleb, wiadro i skrzynie za sms? Tragedia. Wiem, że można normalnie tworzyć, dzięki danej klasie, lecz nie powinno się handlować umiejętnościami, które posiadają dane klasy. Niech administrator nie robi tu możliwości stworzenia samo wystarczalnego człowieka... Nigdzie nie istnieje człowiek, który potrafi to co kowal, stolarz i piekarz jednocześnie. To niemożliwe. 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Wiecie co mnie smieszy? Placz osob ktore nawet 1 dirta nie wykopaly (co widac po eq)

Czego wy chcecie? Moze w diax secie altac po godzinie?

TO nie ten typ servera dzieciaczki

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Ogólnie jest dobrze, ale co mnie denerwuje. To jest serwer RPG, a gracze w większości to zwykłe nieogary i Gimbusy.

Mimo, że stawiam sytuację do odgrywania roli RP oni wysyłają teksty w stylu "ssij" itd.

I to, że w ofercie można kupywać rzeczy do Pay To Win. 

Opublikowano

Do tej pory myślałem ze coś z tego będzie i sie nie zawiodłem na serwerze lecz na adminach a przy okazji nie wiem czy wyszly jakies problemy czy co ale znów mozna deptac plantacje wszystkie . Dam przyklad co dostałem za czekanie na adminów w dodatku nie tylko ja czekalem na jakiego kolwiek admina a teraz pokaże jaką dostalem odpowiedz od adminów [wiem że część adminów jest tylko dla pokazu lecz ktokolwiek przez polowe godziny czekać na admina....] nawet poknełem któregoś z tamtych adminów by zwrucili uwage by spojrzali że te kanaly nie są po nic ..... :

<16:39:08> Trying to resolve hostname ts.meumcraft.pl
<16:39:09> Trying to connect to server on ts.meumcraft.pl
<16:39:09> Connected to Server: "Serwer głosowy MeumCraft"

pół godziny puźniej ....

<16:59:42> You poked "Gieco" with message: ludzie czekaja na pomoc admina a wy gracie sobie przez caly dzien w lola ....
<16:59:56> "Gieco" switched from channel "Chajpsy kola gramy w lola" to "± Sprawa do administracji ±"
<16:59:56> Channel group "Guest" was assigned to "Gieco" by "Serwer głosowy MeumCraft".
<16:59:57> "Kuba" switched from channel "Chajpsy kola gramy w lola" to "± Sprawa do administracji ±"
<16:59:57> Channel group "Guest" was assigned to "Kuba" by "Serwer głosowy MeumCraft".
<16:59:58> "Nothyn1" switched from channel "Chajpsy kola gramy w lola" to "± Sprawa do administracji ±"
<16:59:58> Channel group "Guest" was assigned to "Nothyn1" by "Serwer głosowy MeumCraft".
<17:00:20> You were banned permanently from the server by "Nothyn1" (qwe)
<17:00:20> Disconnected from server
<17:01:04> Trying to resolve hostname ts.meumcraft.pl
<17:01:05> Trying to connect to server on ts.meumcraft.pl
<17:01:05> You are banned permanently. Reason: "qwe"
powiedzieli mi coś o tym bym wracal do klosuszków i nawet nie dali mi szansy cos wyjasnić a ostatni powiedzial tak "mam ci coś to powiedzenia 3...2...1.."
i to byl koniec dostalem bana ...

I w dodatku nie tylko ja czekalem na admina jeden z czekających czekal na admina by go zabil poniewaz wpadł do dziury na spawnie i czekal dzień czy dwa...

I ja tu nie chcę dac "złej sławy " serwowi lecz z tymi adminami nie da rady [nie licząc historyka i może ktoś jeszcze z administracji ] i daje znak by to zmienili .
ponieważ niepowiem jest ciekawiej i jeszcze bardziej ustawili to na koperacje lecz niektóre rzeczy wymagają admina .

I to tyle odemnie wiem że są błedy i interpunkcje i tak dalej jesli sie nie podoba to trudno nie czytajcie . Ja jedynie chce by admini wchodzili na kanaly na ts które są po to stworzone by pomagać zwyklym graczom.

Opublikowano

Masz rację. Na serwerze jest BEZNADZIEJNA administracja. Nic nie umie. Według mnie powinna być na to rekrutacja, a nie wybieranie sobie kolegów, żeby byli adminami.

Opublikowano

Serwer mi się nie podoba. Pograłem trochę i nie wiedziałem co się w ogóle dzieje, o co chodzi

Poza początkiem i kilkoma skryptami u npc, na serwerze nie ma co robić. Przenosi cię na mapę, biegasz 30 minut i nic nie znajdujesz...

omx6dh6.png

Opublikowano

Do administracji serwera nie mam nic... (mówie tutaj o Ssucharze i GTezeRT, bo sam z nimi kiedys wspolpracowalem nawet) i według mnei są bardzo dobrzy. Dają z siebie ile mogą i na ile pozwala im ever.

Ale jeśli chodzi o teamspeak3... to sam wbijając tam dostałem 2 baniki praktycznie za nic i na dodatek świetną range "Frajer"... a gdy Suchar mnie odbanował to sam dostał od jednego z tych n00bów bana, mimo tego że powinien tam być wyżej w hierarchii, bo to serwer głosowy Meumcrafta... czy waszego Teamu od LoLa :D ?

Rozgrywka na serwerze świetna. Polecam :)

radiator0.jpg

Opublikowano

Wiecie co mnie smieszy? Placz osob ktore nawet 1 dirta nie wykopaly (co widac po eq)

Czego wy chcecie? Moze w diax secie altac po godzinie?

TO nie ten typ servera dzieciaczki

Co Ci administracja dała ? Taka promocja serwera, "dzieciaczki" nie wejdą - nie bój się.

Tak się przyglądam od początku i się śmieje, serwerowi właśnie się kasa kończy... Zaraz padnie a mnie ktoś shejtuje :D

Znana polityka, zacny pomysł - śmieszne wykonanie. Cała ta prezentacja była pisana przez bajkopisarza rodem nastolatka. 

Te wasze płatne itemy już was nie uratują, robicie sobie sami antyreklamę, publikę po takim czymś trudno przekonać i niestety wątpię aby ktoś zechciał grać na serwerach podpisanych nickami osób które "wykonywały" "to coś"

Od strony technicznej, mi takie coś by zajęło chyba z tydzień, serwer dla kasy oraz sławy na MPC - no bo jakoś w internetach się wybić trzeba (to forum na prawdę wam w tym pomaga). Oczywiście można to uznać za wielkie oszustwo a temat dawno powinien wylądować w koszu bo robi się tu syf.

Byście się wypowiedzieli na jakiś mądry temat, zrobili coś porządnego, przy czym miło by można spędzić czas, a tu kolejny serwer nastawiony tylko do zarabiania pieniędzy oraz do zbijania popularności na forum.

Administracja milknie, opinia zaczęła ją przytłaczać ale taka prawda...

Szkoda że potencjał gry jest tak marnowany dla zarobku, odechciewa się grać.

Miałem się nie wypowiadać więcej w publikacjach bo mój serwer też nie był idealny ale tutaj aż się prosiło o komentarz.

Pozdrawiam i życzę Administracji serwera MeumCraft braku chęci do prowadzenia kolejnych serwerów i zaśmiecania nimi forum.

Opublikowano

Co Ci administracja dała ? Taka promocja serwera, "dzieciaczki" nie wejdą - nie bój się.

Tak się przyglądam od początku i się śmieje, serwerowi właśnie się kasa kończy... Zaraz padnie a mnie ktoś shejtuje :D

Znana polityka, zacny pomysł - śmieszne wykonanie. Cała ta prezentacja była pisana przez bajkopisarza rodem nastolatka. 

Te wasze płatne itemy już was nie uratują, robicie sobie sami antyreklamę, publikę po takim czymś trudno przekonać i niestety wątpię aby ktoś zechciał grać na serwerach podpisanych nickami osób które "wykonywały" "to coś"

Od strony technicznej, mi takie coś by zajęło chyba z tydzień, serwer dla kasy oraz sławy na MPC - no bo jakoś w internetach się wybić trzeba (to forum na prawdę wam w tym pomaga). Oczywiście można to uznać za wielkie oszustwo a temat dawno powinien wylądować w koszu bo robi się tu syf.

Byście się wypowiedzieli na jakiś mądry temat, zrobili coś porządnego, przy czym miło by można spędzić czas, a tu kolejny serwer nastawiony tylko do zarabiania pieniędzy oraz do zbijania popularności na forum.

Miałem się nie wypowiadać więcej w publikacjach bo mój serwer też nie był idealny ale tutaj aż się prosiło o komentarz.

Pozdrawiam i życzę Administracji serwera MeumCraft braku chęci do prowadzenia kolejnych serwerów i zaśmiecania nimi forum.

Nic za to nie dostalem. Taki typ servera. Tu nawet skrzynki nie zrobisz od razu tylko musisz najpierw zdobyc range. Nie chce ci.sie psiedziec i pozdobywac pieniedzy sprzedajac itemy? To masz item shop. Tak to dziala.

Co do administracji to niestety racja-nie radza sobie i przydalo by sie im kilka ogarnietych adminow oraz wieksze zaangazowanie eveera i dopuszczenie do glosu historyka ktorego eveer tlamsi.

Nic za to nie dostalem. Taki typ servera. Tu nawet skrzynki nie zrobisz od razu tylko musisz najpierw zdobyc range. Nie chce ci.sie psiedziec i pozdobywac pieniedzy sprzedajac itemy? To masz item shop. Tak to dziala.

Co do administracji to niestety racja-nie radza sobie i przydalo by sie im kilka ogarnietych adminow oraz wieksze zaangazowanie eveera i dopuszczenie do glosu historyka ktorego eveer tlamsi.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Administratorzy na ts to nie administatorzy w grze, jak nie potraficie tego zrozumieć to wasz problem. A tutaj na forum to możecie sobie pisać co wam się żywnie podoba i tak nie możecie zrobić nic więcej :D

Opublikowano

Administratorzy na ts to nie administatorzy w grze, jak nie potraficie tego zrozumieć to wasz problem. A tutaj na forum to możecie sobie pisać co wam się żywnie podoba i tak nie możecie zrobić nic więcej :D

Tutaj to pojechałeś... Ale bany za nic itd?

Opublikowano

Oczywiście, jak zachowujecie się jak bydło = jesteście usuwani z serwera głosowego, to bardzo proste równanie, jak ktoś odpisuje wam grzecznie, że nie zajmuje się sprawami związanymi z serwerem a wy dalej spamujecie go po czym ubliżacie, to nie dziwcie się, że potem macie bany na tsa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...