Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błędów jest mnóstwo to prawda ,rp nie ma żadnego to prawda.Gram tam tylko z sentymentu i dlatego ,że ciekawie rozwija się polityka i moje imperium ,no ale trudno nie tego się spodziewałem.RadiatoR wróć!

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Błędów jest mnóstwo to prawda ,rp nie ma żadnego to prawda.Gram tam tylko z sentymentu i dlatego ,że ciekawie rozwija się polityka i moje imperium ,no ale trudno nie tego się spodziewałem.RadiatoR wróć!

Bo to jest RPG ;f

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Widzę ,że masowy hejt się powoli robi ,trzeba wprowadzic rpg!kit z globalnym! 50 kratek i odgrywanie klimatu rządzi!

Mimo twojego denerwującego stylu pisania to ciebie popieram. Po co globalny na takim serwerze? Dla spamu? 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Spamują, klną itd. 

Globalny czat to śmieć. Lokalny powinien zostać. I RP z niektórymi dałoby się odgrywać. Tylko gorzej z Pvperami albo logaczami. 

Piszę do kogoś "Stój". Bo chciałem się przywitać itd. A on ucieka, albo loga od razu. ;-; A potem taki fejspalm.

Opublikowano

Spamują, klną itd. 

Globalny czat to śmieć. Lokalny powinien zostać. I RP z niektórymi dałoby się odgrywać. Tylko gorzej z Pvperami albo logaczami. 

Piszę do kogoś "Stój". Bo chciałem się przywitać itd. A on ucieka, albo loga od razu. ;-; A potem taki fejspalm.

Witanie sie z mieczem w reku nie zawsze dziala ^_^

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Nowicjusz
Opublikowano

Muszę napisać swoją opinię o administracji. Z administracji często ktoś jest, ale jedynie Eveer potrafi coś zrobić. Dzisiaj kupiliśmy przywilej szkoły, zbudowaliśmy ją, ale nikt nie chce dać nam nauczycieli czy co tam ma być. Suchar nie potrafi tego zrobić, a Eveer jak to Eveer oczywiście siedzi na vanishu. Rozumiem, że ciężko to wszystko ogarnąć ale ustawić tych nauczycieli albo tabliczki to chyba nie taki wysiłek?

Opublikowano

Powiem jeszcze troszkę o reszcie administracji. 

Silxen, TG, Kr.:

Prawie nic nie robią. Prawie wcale ich nie ma. Po kij oni? Wywalić... Nikt nie będzie płakał.

Ssuchar:

Dobry admin, ale nie na taki serwer. Za duży dla niego. Za dużo trzeba się męczyć przy rozwydrzonych bachorach. Dla niego przebywanie na serwerze to istne piekło - ale jako tako sobie radzi. Ssuchar jest za miękki. Po to ma komendy ban, kick, mute aby ich używać. Dużo używać. Nie tracić czasu na uciszanie.

Ja na Culturisie za jedno wykroczenie dawałem mute na 5 min. Za drugie ban na 5 min. Za trzecie ban na 30 min. Było dużo pracy. Musiałem dużo siedzieć, ale przynajmniej nie było TAKIEGO spamu. Nikt tutaj nie szanuje administratorów.

Opublikowano

No cóż, niestety, po napisaniu prawdy o serwie otrzymałem bana z treścią:

2014-02-09-22-44-51.jpg

;-;

Wyglądało to tak, że Eveer pisał na kanale administracyjnym, że mamy wyjść z czatu administracyjnego, bo polecą muty.
Ja odpisałem mu, że to nie nasza wina, że nie potrafi skonfigurować i zablokować nam dostępu do czatu ADMINISTRACYJNEGO - Nam, graczom.

No i niestety jestem downem, bo tak mi napisał koleś z internetu no ;-;.

NIE POLECAM.
Opublikowano

No cóż, niestety, po napisaniu prawdy o serwie otrzymałem bana z treścią:

2014-02-09-22-44-51.jpg

;-;

Wyglądało to tak, że Eveer pisał na kanale administracyjnym, że mamy wyjść z czatu administracyjnego, bo polecą muty.
Ja odpisałem mu, że to nie nasza wina, że nie potrafi skonfigurować i zablokować nam dostępu do czatu ADMINISTRACYJNEGO - Nam, graczom.

No i niestety jestem downem, bo tak mi napisał koleś z internetu no ;-;.

NIE POLECAM.

On powiedział prawdę... To nie jest normalne. Przecież to logiczne, że NIE MOŻESZ pisać na administracyjnym, gdyż tam się pisze wiadomości do administracji.

Jeżeli masz możliwość używania hacków to też ich używasz? Przecież masz możliwość...

Opublikowano

To dlaczego mamy do niego dostęp? TO NIE JEST NORMALNE jeśli zwykły gracz ma dostęp do chatu administracyjnego Kappa.

Poza tym, well, dostałem bana za to, że jestem downem. Zrównoważony admin ;)

Opublikowano

To dlaczego mamy do niego dostęp? TO NIE JEST NORMALNE jeśli zwykły gracz ma dostęp do chatu administracyjnego Kappa.

Poza tym, well, dostałem bana za to, że jestem downem. Zrównoważony admin ;)

To nie jest czat ADMINISTRACJI tylko DO ADMINISTRACJI. To masakryczna różnica. Niebo a ziemia.

Opublikowano

AAA bo ci chodziło ,aaa dobra:P nie skapowałem ,takiego masz brzydkiego textur packa ,oczywiście że imperum ja stawiam na jakoś nie ilość i na silne sojusze.Pozdrawiam Assasyn Wielki.

Opublikowano

Ale obrzydliwy ten luncher ,aaa aż razi po oczach.

Luncher? Chyba chodziło ci o textur pack. 

Obrzydliwy? Twoje zdanie mnie nie obchodzi. Teksturki są dla właściciela a nie dla "widzów". Przecież to logiczne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...