Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, jest piknie, powstają już pierwsze miasta, nic tylko czekać na państwa i walki między nimi. A tobie Archerowy radzę się pilnować po ostatnich najazdach xD

u2q6.jpg

Opublikowano

No, jest piknie, powstają już pierwsze miasta, nic tylko czekać na państwa i walki między nimi. A tobie Archerowy radzę się pilnować po ostatnich najazdach xD

Oj tam, oj tam. Z kolegą padaliśmy i wstawaliśmy wiele razy i wychodzimy na tym dobrze.

Tutaj screen jak więziliśmy Cerynisa na naszych terenach. Cuboid + No PvP + Klatla = Więzień. 

Screen: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=eu3vro&s=8#.UvIUfmJ5Nig

Specjalne pozdrowienia dla MrSyncroPL i Cerynisa. ;D

Opublikowano

Polecam serwer, administracja na plus, gracze nie zbyt.

Zgadzam się z tobą, choć zapewne pod innym kontem.

Gracze nie umieją się zorganizować. Bawią się i nudzą zamiast zrobić coś pożytecznego. 

Nie potrafią sami ruszyć głową i pomóc innym, choćby w zbieraniu trzciny na talary.

We wioskach panuje jako taki chaos. Czuję się jakby nikt nikim nie rządził. A to właśnie absolutyzm jest najlepszym sposobem.

Administratorzy niezbyt ogarniają. Pomimo przesyłania błędów to oni nie zawsze coś z tym robią. Nie wiem... mam napisać je tutaj? Chyba mogę. To beta.

Nie oczekujcie od serwera nie wiadomo czego. Administracja się zmieniła i nikt nie potrafi odzwierciedlić prawdziwego klimatu meumcrafta.

--------------------------------------------------------------------------------

Błędy:

- Każdy może zbierać trzcinę,

- Drwal może tworzyć skrzynki 

- Drwal może tworzyć kamienne schody

- Każdy może robić kamienne narzędzia

Moim zdaniem powinniście dodać:

- Czat handlowy

- Regulamin czatów

- Losowy teleport do danych nacji

- Porozsiewane skupy po całym świecie

- Plugin na listy

- MODERATORA, który by pilnował czatu

No i ludzie kochani SKASUJCIE SKUPY NA SPAWNIE. NIGDY ICH NIE BYŁO NA MEUMIE!

0tp3.jpg

Opublikowano

Archerowy za cerynisa zostaje ci zabrana wioska i przekazana wasalowi ,gdy tylko znajdę forum ogłaszam wojnę ,ale to tylko formalność wyrżnąć kilku wieśniaków(oczywiście tutaj mówie o serwerze,nie o realnym życiu)

Opublikowano

Archerowy za cerynisa zostaje ci zabrana wioska i przekazana wasalowi ,gdy tylko znajdę forum ogłaszam wojnę ,ale to tylko formalność wyrżnąć kilku wieśniaków(oczywiście tutaj mówie o serwerze,nie o realnym życiu)

Ahh... Assasyn. Ty moja klingo, która co zdanie przekuwa język polski. Witam n_n

Jak na razie to jest beta. Odpuść sobie. 

0tp3.jpg

Opublikowano

Oj tam, oj tam. Z kolegą padaliśmy i wstawaliśmy wiele razy i wychodzimy na tym dobrze.

Tutaj screen jak więziliśmy Cerynisa na naszych terenach. Cuboid + No PvP + Klatla = Więzień. 

Screen: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=eu3vro&s=8#.UvIUfmJ5Nig

Specjalne pozdrowienia dla MrSyncroPL i Cerynisa. ;D

Zarąbisty Typ Ma skin, a nie.. To Ja :D

Opublikowano

Ano skina masz spoko.

@Assasyn:

Rób co chcesz, nas nie ruszysz. Kilku wieśniaków? Zależy jak na to patrzysz. Tych "kilku wieśniaków" może zniszczyć sporo twojego wojska, strzeż się.

Opublikowano

Wiesz, że możesz robić bloki z węgla?

Wiem, ale szpan musi byc, btw. sprzedane, mam ponad 580 talarków, pozdrawiam ;d

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Nie mam armii geniuszu zwołuję pospolite ruszenie i nawet 1 człowieka nie zabijesz w bazie^^

Teraz tżebą walóć jakiegóś błunda!

A kto powiedział, że przyjdę do waszej lepianki? Nie mam powodu ponieważ jak na razie rozwijam gospodarkę i nikogo nie atakuję. Tylko jestem nastawiony defensywnie.

Opublikowano

Buhahha lepianki to ty masz wiochę ,muszę ją przed spaleniem sfotografować.

2Up.Nom;/ szybciej się rozwijacie ,ze względu ,że ja nie mam czasu na granie ,liczę że start będzie w wakacje^^.Ale i tak w weekend 1-3 wsie powinienem wziąść we władanie ,ale zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...