Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Robert. A czy ktoś powiedział, że musi być to jeden kraj? Pewnie powstaną sojusze, układy czy pakty, dzięki którym kilku władców będzie rządziło światem :D

@Up. 1. Z tego co wiadomo nie będzie modów, jedynie pluginy, więc launcher jest zbędny. 2. Prawdopodobnie 100-200 slotów. 3. Jeśli oni nie ogarną, to gracze ogarną :)

Ale dokładnie tak jak powiedziałeś - Nova Regna nadchodzi!

NR.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2up. NO a jak :D

a co do wcześniejszych postów . Wiecie co jeszcze się nie zaczął serwer a już mówicie "kłucicię" się o to że kto będzie rządził , według mnie to minie sporo czasu zanim będzie jaki kolwiek pretędent do tronu "świata" . :P Tak więc spokojnie i emocje utrzymajcie ponieważ różni ludzie mogą nimi zostać , nawet nowi którzy dopiero będą zaczynać swoją przygodę z meumcraftem .

up. nova regna to nie jest gildia tylko tak jakby grupa lub coś ala to, tu nie będzie dosłownie gildii tylko miasta [jeśli przeczytasz temat to się dowiesz o co w tym chodzi] .

Opublikowano

Co do "zawładnięcia nad całym światem" , to Historyk kiedyś mówił, że nie pozwolą do tego dopuścić, gdyż gra przestanie mieć sens.... Ludzie będą tylko "kolekcjonować" Talary i Honor....

Opublikowano

Według mnie wtedy by można by zrobić wielkie powstanie , potem wyniszczenie obu walczących a na końcu zataczamy koło poprzez rozejściu się na różne końce świata :D.

Opublikowano

A w jakiej moge być? Bellantum ,ogromne państwo Almanów ,dumengo rodu które korzenie sięgają pierwszych ludzi ,pochodzimy z mrożnych krain Nordów.Mam kilku wasali i dużo wiernych ludzi jeśli cię to intersuję ,ale moją potęgę wyznaczają bracia i sojusznicy.

Opublikowano

Oficjalny serwer team speak już działa. Oczywiście ip - ts.meumcraft.pl

Opublikowano

W temacie nie ma mojego pytania, a przez 40 stron kopać się nie chcę, a więc: na jaką wersję jest serwer?

PS. Szkoda, że właśnie ferie kończę :) Bym troszkę "ponołlajfił" na starcie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...