Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od wczoraj mają. Admini chcą dla was jak najlepiej, inaczej by się nie fatygowali robić tego wszystkiego :) System wiosek jest już zrobiony od 0 i zautomatyzowany najbardziej jak się da.

Okey, czyli tak mniej więcej na oko mogą odtworzyć serwer ?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie jeśli chcecie się czegoś ciekawego dowiedzieć (a nie ciągle piszecie) to wejdźcie na ts i jak jakiś adm wbije to go poproście na minute.....

A nie potem zadajecie pytania skąd ktoś wie a Wy nie ....

Opublikowano

Dowiedziałem się że administracja naprawiła bug z permissionss który także zbugował cuboid

Teraz pracują nad czymś o czym wie tylko administracja

;p trzeba się dowiedzieć co ;pp

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

W końcu mogę tu pisac :)

Pewnie administracja chce dopracować wszystko na tip-top, tylko ze im wiecej nowości tym wiecej potencjalnych bugow, wiecej do sprawdzenia (wiec i pełna wersja serwera bedzie pozniej).

Droga Administracjo, napisz tu co i jak bo jajko zniesiemy, a prY okazji nie będziecie musieli tłumaczyć każdemu z osobna :)

PS. Bede grał u Nordow, chetnie dołączę do jakiejś ekipy, chce mieć wioskę dla siebie :)

Opublikowano

Czy jeśli podczas zapisywania się do bety wybrałem, że chcę być np. Nordem i Drwalem, to czy później będzie możliwość zmiany klasy/nacji ?

To bedzie tylko wersja Beta, czy;li sprawdzanie czy wszystko dziala jak nalezy. Po uruchomieniu serwera na dobre, na pewno bedziesz mogl wybrac kogo chcesz. Teraz Adminom napewno zalezy na tym, aby była spora różnorodność graczy, żeby wszystko można było sprawdzić, a nie żeby byli np sami kopacze Nordowie :p

Swoja droga to ciekaw jestem jak bedzie dokonany wybór zarówno Nacji jak i profesji - any idea?

Opublikowano

Tak jak wcześniej chyba. TJ. in game wybierasz nację, oraz profesję, a resztę się szkolisz w szkołach.

u2q6.jpg

Opublikowano

Jesli dobrze rozumiem, to samo znalezienie totemu nic nie da, trzeba jeszcze zebrać wymagane minimum zeby założyć miasto/wioskę/zamek.

Opublikowano

Kiedy start tego serwera bo miał być już dawno temu ?

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

To jest tajemnica narodowa. Działa do tego jak najlepsza reklama, bo im dłużej sie na cos czeka tym bardziej chce sie w to zagrać :). Mam nadzieje, mam WIELKA nadzieje ze sie nie rozczarujemy, ale widząc zapał Adminów i ich profesjonalizm, to raczej nie :)

Opublikowano

Zapału adminów nie widać, choćby z powodu prawie zerowej aktywności na forum :D

u2q6.jpg

Opublikowano

@Up

Gdybym wbijał co godzinę i odpisywał cały czas na jedne i te same pytania stwierdziłbyś że nam zależy.. ? No przecież lepiej nie robić nic i tylko z wami pisać, przecież wszystko się zrobi samo :D

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

Kurwa człowieku @XxzioloxX ty mnie wkurwiasz swoim pierdoleniem "kiedy będzie" "ale kiedy będzie" a co dopiero administracje...

Sory że się tak wyrażam ale był dziś post administracji, tam masz wszystko wyjaśnione!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...