Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie nie musisz odpisywać :) Pozdro <3

A kto powiedział że mi się nie podoba ? Serwer mi się podoba ale jest za łatwo ... a ponad to ten filmik ? może ktoś się wypowie z was na temat tego żałosnego filmiku ? no właśnie :(

Tyle mi zapłacił co tobie gracze za eq ;) - yebać fubu ale bez przesady :P

-"FacePalm" : gracze za EQ boże ta głupia zazdrość każdego przerasta co ja się dziwie " Polska".

-PS: dla twojej informacji masz wyjaśnienie u R3SPecT'a :). Tyle w temacie żegnam.

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-"FacePalm" : gracze za EQ boże ta głupia zazdrość każdego przerasta co ja się dziwie " Polska".

-PS: dla twojej informacji masz wyjaśnienie u R3SPecT'a :). Tyle w temacie żegnam.

który to film ? :)

106ir79.png

Opublikowano

Korupcja hahahaha prosze cię naprawdę twoje teksty są już żenujące raz że wypłakałeś się już na YouTube, dwa że serwer 4fun ? proszę cie że ty tak uważasz nie chcesz? nie graj :). A 3 że większości się podoba a twoje zdanie mi "lata" mówiąc szczerze idz gdzie indziej spamować papa bo ja tu nie odpisuje :)

Ps: Twój tekst : eSej 14 godzin temu

Jak by fubu chcial to by rozpierdolil ten syfik ;)

Jakoś od startu atakuje i nic mu się nie udaje tylko oszukiwanie i kradnięcie eq na swoim żałosnym serwerze, ile ci zapłacił ? za napisanie tego :)?

Wspólczuje Tobie, że tak traktujesz graczy. Nigdy zapewne nie słyszałes o efekcie domina... No ale cóż, mało wiesz o życiu :)

Alternatyw, masz racje za duzo o gildi inspiration nie wiem ale wierze shizerowi i w to co mowi w filmach.

Czy sensual dawalby itemki osobie (vires) ktora rozwalila mu serwer ? Nie sadze.

Druga sprawa.. Czy wy nie rozumiecie ze jak wydali kilka tys na serwer a potem rozdawaliby kolegom cos to straciliby graczy i kasa by sie nie zwrocila ? Idzie im napewno nie zle z hajsem bo 1k luda+ to czy oplaca sie im zamykac taka maszyne do kasiory.? ..

Ostatnia sprawa, piszecie ze gildia inspiration rozwalala serwery, shizer wypisal kto co zrobil. Tych osob nie ma w teamie wiec o co sracie ?;<

@aw. Polecam serwer !!!

@. Do shizera, jak mozecie to zwiekszcie resp metinow 2x jeszcze bo duzoo ludzi dropi i ciezko cos znalesc.

Sry za orto ale z telefonu pisze

To tym bardziej nie oceniaj ludzi wypowiadających sie o sewerze, bo 90 % z tego co piszą jest prawdą.

Kasa? Największa kasa idzie przez 2 tygodnie od powstania serwera. Potem zazwyczaj jest tendencja spadkowa. Skoro uważasz, że serwer jest odpowieni dla Ciebie to graj. Nie zdziw się tylko potem, że serwer może zostać zamknięty :D

Co do faworyzacji graczy na serwerze brak mi słów. Sami sobie dołki kopią.

Ogólnie mnie to nie obchodzi. Nie grałem tam, nie gram i nie zamierzam nigdy zagrać. Po prostu bede miał niezły ubaw za jakiś czasy, gdy serwer zostanie zamknięty :D

Opublikowano

Wspólczuje Tobie, że tak traktujesz graczy. Nigdy zapewne nie słyszałes o efekcie domina... No ale cóż, mało wiesz o życiu :)

To tym bardziej nie oceniaj ludzi wypowiadających sie o sewerze, bo 90 % z tego co piszą jest prawdą.

Kasa? Największa kasa idzie przez 2 tygodnie od powstania serwera. Potem zazwyczaj jest tendencja spadkowa. Skoro uważasz, że serwer jest odpowieni dla Ciebie to graj. Nie zdziw się tylko potem, że serwer może zostać zamknięty :D

Co do faworyzacji graczy na serwerze brak mi słów. Sami sobie dołki kopią.

Ogólnie mnie to nie obchodzi. Nie grałem tam, nie gram i nie zamierzam nigdy zagrać. Po prostu bede miał niezły ubaw za jakiś czasy, gdy serwer zostanie zamknięty :D

zgadzam się z tobą w 101 % !

Gdyby tylko r3spect oraz sensual prowadzili serwer było by okej ..

106ir79.png

Opublikowano

Ale kur*a sracie ... Eq od administrscji hah .. Polska, ktos ma ty nie i trzeba go udupic ;f

@shock, jak serwer padnie to padnie ale na uj piszecie z takim wyprzedzeniem ? Po co zamykac maszyne do hajsu ? ;x ahh jak dobrze ze mamy na forum takich wrozbitow ...

@shizer, byl zwiekszony ale resp metkow jak na medium jest w sam raz ... Zwiekszcie o 2/1.5 bo na concord* gdzie trzeba 55ku jest latwiej a tutaj jest medium.

Opublikowano

Ale kur*a sracie ... Eq od administrscji hah .. Polska, ktos ma ty nie i trzeba go udupic ;f

@shock, jak serwer padnie to padnie ale na uj piszecie z takim wyprzedzeniem ? Po co zamykac maszyne do hajsu ? ;x ahh jak dobrze ze mamy na forum takich wrozbitow ...

@shizer, byl zwiekszony ale resp metkow jak na medium jest w sam raz ... Zwiekszcie o 2/1.5 bo na concord* gdzie trzeba 55ku jest latwiej a tutaj jest medium.

jak nie grasz to sie nie wypowiadaj

@edit

i co z tym filmem shizer ? :)

106ir79.png

Opublikowano

Serwer jest fajny, polecam. Lecz według mnie jest zbyt mało eventów. Ostatnio był manwoo, według mnie nie wypał, bo stawiali wszędzie fishboty. Dalibyście po prostu drop szkat. blasku itp.

Opublikowano

Essej gownixie gram tam od startu ;~ znawco

aw. Wiecej eventow ! Drop szkat blasku albo wiekszy drop kufrow !!

aw. Wiecej eventow ! Drop szkat blasku albo wiekszy drop kufrow !!

Opublikowano

WoW...Powiało gimnazjum ;x

ShizeR czekam na ten filmik ^^

106ir79.png

Opublikowano

Nakurwiam z pompą w 3 dni 82 lvl + 75 lvl szamanka (Skille P Stal 9 itd) Polecam :P (Oczywiście zarobione na no lifowaniu 25/7)

Opublikowano

Pytanie do Shizera lub innego admina :) Serwer macie zamiar potrzymać miesiąc czy więcej bo nie wiem czy opłaca się grać skoro w każdej chwili możecie wyłączyć. Po prostu serwer z przyszłością czy tylko na chwile ?

Opublikowano

Pytanie do Shizera lub innego admina :) Serwer macie zamiar potrzymać miesiąc czy więcej bo nie wiem czy opłaca się grać skoro w każdej chwili możecie wyłączyć. Po prostu serwer z przyszłością czy tylko na chwile ?

A jakiej odpowiedzi oczekujesz? Sadzisz,ze Sensual napisze Ci "Sluchaj serwer jest oplacony do konca miesiaca,pozniej go zamykamy"? To logiczne,ze poki sa gracze serwer bedzie stal.

@Shizer- jakie jest przeslanie twojego filmu? Chcieliscie sie popisac niskim poziomiem kultury? Administrator powinien byc neutralny dla wszystkich.Zajmij sie vlogami bo to Ci najlepiej wychodzi

Topic@ Nie polecam,na serwerze sa rowni i rowniejsi.V1res czy jak mu tam,nigdy nic nie osiagnal,a ze ma kumpla w administracji moze grac na full is'ie.

Aw; Ile graczy online?

Srij9JT.png

Opublikowano

Ale pytania zadajesz... Przecież wiadomo, że nawet jakby admini chcieli zamknąć serwer po miesiącu nie przyznali by się do tego na forum, który może zobaczyć każdy...Trochę logiki człowieku -.^ Jak masz grać to graj, ludziom się chyba podoba skoro gra w godzinach szczytu około 1.5k graczy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Gratulacje serwera!

A nie czekaj, nie gratulacje.

Konta zaczynają znikać bez powodu, itemy z eq zaczynają znikać również tak samo - bez powodu.

Ludzie piszą do administracji że znikają rzeczy a oni na siłę wciskają im że mają keyloggery, ja głupi nie jestem i nie dam sobie wmówić że mam keyloggera podczas gdy znikają mi postacie (czyste konto) a administracja zamyka tematy i nie odzywa się.

Żałosne.

Opublikowano

Serwer jest fajny, polecam. Lecz według mnie jest zbyt mało eventów. Ostatnio był manwoo, według mnie nie wypał, bo stawiali wszędzie fishboty. Dalibyście po prostu drop szkat. blasku itp.

Początek serwera :

-2 pierwsze dni - Raty (exp,drop,yangi 50%) później po 20%

-Halloween - Trwa cały czas event

-Event Zuo - 3 Fale

-Manwo - Było przez 1 dzień

-11Listopada(święto) - New event :)

Czy to jest kurde mało jak na półtora tygodnia gry ? no ludzie...

Ps: Serwer został opłacony na 3 msc z góry (2dni temu ). Zapraszam na serwer, co do filmiku o wieprzu każdy ma o nim swoje zdanie ja wyraziłem swoje. Dobrze jeżeli to kogoś uraziło to Przepraszam ale to miało tylko być dla '4fun". Graczy przybywa z dnia na dzień w godzinach szczytu w tygodniu do 1-1.2tys graczy a weekendy nawet do 1.7 tys.

Opublikowano

Serwer miazga ale nadal prosba do administracji ...

Zwiekszcie ILOSC metinow 2x bo zmniejszyliscie czas respu ale nadal po 2/3metiny na 1,5k luda tak ze przesada lekka... Cena ku zmniejszy sie ale nie z 20kk na 1 tylko pewnie o 5kk a jak ktos ma wydawac 200kk na aure po 20 i wejda 3ku to kurwicy idzie dostac ;x

Kolejna sprawa, kiedy dungeony ? Wprowadzcie wierze orkow czy wierze pajakow bo bedzie wiecej zabawy ;>

aha i poco rady / egzo ? Nie dzialaja na ku i kamienie to nw ;/ a tracic je na innstrukcje typu przewodnik do gornictwa to lipa. Proponuje wprowadzic aby same rady dzialaly na ku albo zwoje zmiejszaly czas czytania ku o 1h jak spali i 3/2h jak ulepszy

Opublikowano

Serwer miazga ale nadal prosba do administracji ...

Zwiekszcie ILOSC metinow 2x bo zmniejszyliscie czas respu ale nadal po 2/3metiny na 1,5k luda tak ze przesada lekka... Cena ku zmniejszy sie ale nie z 20kk na 1 tylko pewnie o 5kk a jak ktos ma wydawac 200kk na aure po 20 i wejda 3ku to kurwicy idzie dostac ;x

Kolejna sprawa, kiedy dungeony ? Wprowadzcie wierze orkow czy wierze pajakow bo bedzie wiecej zabawy ;>

aha i poco rady / egzo ? Nie dzialaja na ku i kamienie to nw ;/ a tracic je na innstrukcje typu przewodnik do MPCictwa to lipa. Proponuje wprowadzic aby same rady dzialaly na ku albo zwoje zmiejszaly czas czytania ku o 1h jak spali i 3/2h jak ulepszy

popieram

Opublikowano

Początek serwera :

-2 pierwsze dni - Raty (exp,drop,yangi 50%) później po 20%

-Halloween - Trwa cały czas event

-Event Zuo - 3 Fale

-Manwo - Było przez 1 dzień

-11Listopada(święto) - New event :)

Czy to jest kurde mało jak na półtora tygodnia gry ? no ludzie...

Ps: Serwer został opłacony na 3 msc z góry (2dni temu ). Zapraszam na serwer, co do filmiku o wieprzu każdy ma o nim swoje zdanie ja wyraziłem swoje. Dobrze jeżeli to kogoś uraziło to Przepraszam ale to miało tylko być dla '4fun". Graczy przybywa z dnia na dzień w godzinach szczytu w tygodniu do 1-1.2tys graczy a weekendy nawet do 1.7 tys.

Chuj z evenatmi skoro codziennie jest po 5-6 tematów z magicznie znikającymi postaciami i itemami. Propsy.

Opublikowano

Kolejne pytanie mam nadzieje ze odpowiecie tak samo na poprzednie pytanie.

Moze manwoo ? Na kilku serwerach bylo cos takiego jak weekend z np. Restia i np. Piatek exp, sobota manwo, niedziela ox i co druga sobota zuo ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...