Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na ponad 1k graczy to topka wyglada dziwnie i to bardzoooo.

Janek top 1 lvl 115

KabuumYoshi top 2 lvl 101 xdddd

Czy tak roznica nie jest za duza?

Nawet jesli ten Janek to jakis ostry nolife to cos mi tu nie pasuje ;)

Janek ma przegrane 153h

A kabuum 166h

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Samo gadanie w tym filmiku wsadźcie sobie w tyłek.

Równie dobrze ja mogę napisać, że zaraz ci bombę międzykontynentalną ciepnę na chatę bo obama to mój ojciec.

Janek ma 14 lvli wiecej od reszty top10, ma ledwo czasu wiecej od nich. Conajmniej kilku z nich i do tego tez WP cisna na full IS.

Pierdolenie pierdoleniem, o SMy itp. tam inne to moga byc bzdury ale z lvlem jest cos na rzeczy.

Do tego shizer spamuje "xD" i innymi emotkami, pisze glupoty, na gmowskim czacie reklamuje lets play.. lol

Serwer jest naprawde przedni i milo sie gra ale administracja to jakas pomylka.

Opublikowano

Janek ma 14 lvli wiecej od reszty top10, ma ledwo czasu wiecej od nich. Conajmniej kilku z nich i do tego tez WP cisna na full IS.

Pierdolenie pierdoleniem, o SMy itp. tam inne to moga byc bzdury ale z lvlem jest cos na rzeczy.

Do tego shizer spamuje "xD" i innymi emotkami, pisze glupoty, na gmowskim czacie reklamuje lets play.. lol

Serwer jest naprawde przedni i milo sie gra ale administracja to jakas pomylka.

Jako jedyny z topki (Mam na mysli top 10) expie. Czy ktoś widział mnie przez dłużej niż 1h w mieście ? Myślę ze nie. Cały czas który poświęcam w ta grę zabiera mi expienie i tak narazie zostanie aż nie wbije tego 120LVL. W Filmie Który ukazała administracja Było jasno powiedziane ze dostałem 40k SM do podziału na 4 graczy ( dla osób co nie ogarniają matmy) Dostałem 10k SM Za buga którego zgłosiłem. Myślę ze to co robi administracja wychodzi na rękę serwera bo Dzięki tym ,,lets play.. lol,, reklamują serwer. Administracja to pomyłka ? hmmm Bardzo Ciekawe stwierdzenie jeśli ani razu nie przeprowadziłeś z nimi dyskusji na ts. Wiec jeśli wydaje Ci sie ze z moim lvl jest cos ,,na rzeczy,, to tak jest, Mam na myśli on cały czas rośnie :)

@Anty Spam Serwer Bardzo Fajny. Polecam

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Jako jedyny z topki (Mam na mysli top 10) expie. Czy ktoś widział mnie przez dłużej niż 1h w mieście ? Myślę ze nie. Cały czas który poświęcam w ta grę zabiera mi expienie i tak narazie zostanie aż nie wbije tego 120LVL. W Filmie Który ukazała administracja Było jasno powiedziane ze dostałem 40k SM do podziału na 4 graczy ( dla osób co nie ogarniają matmy) Dostałem 10k SM Za buga którego zgłosiłem. Myślę ze to co robi administracja wychodzi na rękę serwera bo Dzięki tym ,,lets play.. lol,, reklamują serwer. Administracja to pomyłka ? hmmm Bardzo Ciekawe stwierdzenie jeśli ani razu nie przeprowadziłeś z nimi dyskusji na ts. Wiec jeśli wydaje Ci sie ze z moim lvl jest cos ,,na rzeczy,, to tak jest, Mam na myśli on cały czas rośnie :)

@Anty Spam Serwer Bardzo Fajny. Polecam

Czyli mimo, ze administracja spami glupotami to dopiero po rozmowie na ts mgoe ich ocenic?

A powiedz mi jak reklamuja serwer swoimi lets playami reklamujac je na swoim serwerze? Dziwne troche. Przyciagaja graczy grajacych na serwerze na serwer i dzieki temu jest ich wiecej? Logiczne heeh :D

Opublikowano

Czyli mimo, ze administracja spami glupotami to dopiero po rozmowie na ts mgoe ich ocenic?

A powiedz mi jak reklamuja serwer swoimi lets playami reklamujac je na swoim serwerze? Dziwne troche. Przyciagaja graczy grajacych na serwerze na serwer i dzieki temu jest ich wiecej? Logiczne heeh :D

Widzisz jeśli osoba polubi film/subinie Kanał pokazuje sie to w aktywnościach. Wtedy znajomy tej osoby może zobaczyć ten film i zachęcić się do gry na serwerze. Myślę ze twoje zarzuty został wyjaśnione ...

Ps. Administracja może robić co chce jest to ich serwer i jeśli będą mieli ochotę mogą nam wysyłać linki do Sylwii Grzeszczak. Jest to ich sprawa

@Anty Spam Administracja Fajna, Dużo graczy, Super Top1, Janek jest Fajny, Grom TOP1

Opublikowano

Restia jest dobrym serwrkiem, nie rozdawają tam żadnych doplaczy !

Serwer godny polecenia, pozdrawiam.

sygn2.jpg

Opublikowano

Jak na ponad 1k graczy to topka wyglada dziwnie i to bardzoooo.

Janek top 1 lvl 115

KabuumYoshi top 2 lvl 101 xdddd

Czy tak roznica nie jest za duza?

Nawet jesli ten Janek to jakis ostry nolife to cos mi tu nie pasuje ;)

Janek ma przegrane 153h

A kabuum 166h

Z tym, że gdy Janka zobaczysz w m1 to będzie cud, przez całą grę widziałem go tylko raz w mieście, po czym napisał "ide zaraz expić".

On robi to co na każdym serwerze, expi topke, a później sprzedaje konto.

Zresztą Kabuum wbił ten lvl dropiąc na mapie 100, a nie expiąc jak Janek, bo niestety, ale gdy wbije max lvl to pewnie nie będzie miał zbyt dużego zarobku, no chyba że ww albo dc.

Opublikowano

Xewer Lamusie grasz tutaj? :D

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Zaczynam tu gre , szukam jakiegoś kumpla lub koleżanki albo jakieś ogarniętej ekipy bo tak samemu mi sie nie chce :) obowiązkowy ts lub skype i wiek najlepiej 15+ :) jak coś pw

Opublikowano

+ Serwera :

+ Szybki Drop Yang oraz EQ i Dosyć przyjemny exp.

+ Mało Takich serwerów jest (chyba ten jest 1 taki ;) )

+ Przyjemna atmosfera nawet panuję ... (w grze)

- Serwera :

- Administracja to jakaś jedna wielka BEKA

- Topka Serwera (Nie wiem jakim cudem ten janek to dobił ale juz chyba wiem jak to było :P )

- Faworyzowanie Graczy

- Kultura Administracji Serwera ;)

Kultura Administracji Serwera :

dzv393.png

210zzuo.png

2dhcj2w.png

Dziękuję dobranoc <3

I kto mi teraz powie że nie prawda ?!

106ir79.png

Opublikowano

Ziomek oni mają prawo mnie obrażać jeszcze kolejna rzecz po chuj czepia się życia realnego. Kolejna rzecz tak mam wulgarne słownictwo jak ktoś mnie wkurwia i gada/pisze głupoty, ale nigdy nie obrażam graczy pomagam każdemu jeżeli mam czas i możliwość pomocy. Nigdy na pewno nie działam na szkodę serwera i nie mów, że cała administracja jest wulgarna jeżeli zobaczyłeś to co ja napisałem popatrz też co Ci ludzie robią nie wyzywam nikogo od tak.

A tak apropo zapraszam do oglądania nowego Let's Play Restia ( Coś nowego )

TS SERWERA: xxx

http://www.youtube.com/watch?v=0SQ8OPZ9shg

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Ziomek oni mają prawo mnie obrażać jeszcze kolejna rzecz po chuj czepia się życia realnego. Kolejna rzecz tak mam wulgarne słownictwo jak ktoś mnie wkurwia i gada/pisze głupoty, ale nigdy nie obrażam graczy pomagam każdemu jeżeli mam czas i możliwość pomocy. Nigdy na pewno nie działam na szkodę serwera i nie mów, że cała administracja jest wulgarna jeżeli zobaczyłeś to co ja napisałem popatrz też co Ci ludzie robią nie wyzywam nikogo od tak.

A tak apropo zapraszam do oglądania nowego Let's Play Restia ( Coś nowego )

TS SERWERA: xxx

http://www.youtube.com/watch?v=0SQ8OPZ9shg

Ale ja ci wierze tylko to zachowanie jest poniżej pasa

106ir79.png

Opublikowano

+ Serwera :

+ Szybki Drop Yang oraz EQ i Dosyć przyjemny exp.

+ Mało Takich serwerów jest (chyba ten jest 1 taki ;) )

+ Przyjemna atmosfera nawet panuję ... (w grze)

- Serwera :

- Administracja to jakaś jedna wielka BEKA

- Topka Serwera (Nie wiem jakim cudem ten janek to dobił ale juz chyba wiem jak to było :P )

- Faworyzowanie Graczy

- Kultura Administracji Serwera ;)

Kultura Administracji Serwera :

dzv393.png

210zzuo.png

2dhcj2w.png

Dziękuję dobranoc <3

I kto mi teraz powie że nie prawda ?!

Respect dobra kulturka. W sam raz na admina serwera. Gratki dla rodziców.

AW: skąd truta?

Opublikowano

Grałem kiedyś ,mocny hard ,a nie medium * poczatki serva * , i jedyno pytanko... skąd macie te informacje?

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Przekazuje wiadomość od G00D'a:

"Serwer ogółem jest ciekawy, fajny medium, bardzo dobry projekt w wykonaniu Sensuala. Troszeczkę ubolewam nad tym, że miał swoje serwery i padały one, tutaj gra dużo, lecz jak widzę to ta liczba spada szybko, do tego brak zainteresowania powoli się rodzi naszego technika. Zarobków na serwerze jest mase, polecam oczywiście grać, łatwo jest się wybić naprawdę. Co do administracji serwera (czyt. reszty) np. Shizer bądź Respect to się wypowiem jasno. Totalne dwa głąby, dzieciaki które nic nie potrafią, nie pomagają, biegają po m1 i spamują ogółem o swoich filmach o swoich gównach i próbuja robić z siebie gwiazdy youtuba itp. Mój ostatni ban na forum został nadany przez Shizera, który zamknął mój temat bez wyjaśnienia o zniknięciu itemków, po czym zrobiłem nowy temat w którym była treść "ogarnij dupkę shizer", za który zostałem ukarany banem. No sory troszeczkę gimbusie, ale nie dorosłeś do tej funkcji jakim jest administrator, bądź co bądź wiem, że doświadczony członek zespołu nie dał by nawet ostrzeżenia w co najgorszym przypadku bana, nie reagowałby na takie zaczepki, w tym przypadku to ty popełniłeś błąd. Tyle ode mnie, polecam ze względu na serwer, który wykonał Sensual, a niepolecam ze względu na Shizera i Respecta. Bajo bez odbioru, wasz kochany miniB00M aka G00D."

Opublikowano

@up

wszystkim znikają ponieważ nie przenieśli bazy danych z balanti i nadal tam jest pozdro !

@edit

a jak wiadomo na balanti był włam ;)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Mam to samo zdanie co G00D, a dodatkowo - Shizer - na muska wjeżdżałeś, że cię niby okradł co na 100% jest kłamstwem, a g00dowi zamykasz temat, gdzie przypomina o nie oddanych itemach czy tam sm-ach na które pieniądze wydał, a potem go banujesz? :) Cóż za hipokryzja :>

io7e.jpg

Opublikowano

Janek jak to jest, ze cisniesz tak bez buffa?

50% w 1 godz na 115 lvlu, ciekawe. Gdyby taki exp byl to juz dawno bys mial 120..

A skad wiem? Bo przy 115 lvl i jakichs 50-60% miales 157 godzin a przy 116 i 1% masz 158.

Kurwa, takie wpadki robic, zalosne, zalosne..

Opublikowano

Hahah Chłopie nie mów ze Ty uwierzyłeś w to co mówiłem na ts ?!< Ps dla kumatych wszystko co wczoraj mówiłem to był sarkazm ...> Zabawne

Ps wczoraj dużo osób było na moim lvl up 116 wiec proszę nie pierdo...

Opublikowano

"Co do administracji serwera (czyt. reszty) np. Shizer bądź Respect to się wypowiem jasno. Totalne dwa głąby, dzieciaki które nic nie potrafią, nie pomagają, biegają po m1 i spamują ogółem o swoich filmach o swoich gównach i próbuja robić z siebie gwiazdy youtuba itp. Mój ostatni ban na forum został nadany przez Shizera, który zamknął mój temat bez wyjaśnienia o zniknięciu itemków, po czym zrobiłem nowy temat w którym była treść "ogarnij dupkę shizer", za który zostałem ukarany banem. No sory troszeczkę gimbusie, ale nie dorosłeś do tej funkcji jakim jest administrator, bądź co bądź wiem, że doświadczony członek zespołu nie dał by nawet ostrzeżenia w co najgorszym przypadku bana, nie reagowałby na takie zaczepki, w tym przypadku to ty popełniłeś błąd"

Pięknie napisane sam od oglądania ich "LP" z dekka srałem na ten serwer, ale zagrałem i jest ciekawy nic więcej administracja która odpowiada za niby porządek to 2wyrostki z mózgiem dzieci na poziomie 12lat napier*alają tym gównem obrobionym w camtasi czy w innym gównie i każą dobijać te zaje*ane łapki czy chuy wi co jeszcze ta muzyka rap o resti ? hahahah xDDD co to kur*a ma być no coś nie halo? Wasz ulubiony gatunek to rap i jacy to wy nie jesteś to czemu ty dałnie 1 z 2 w każdym filmie masz tą samą muzykę ZBUKU - że życie ma sens albo inny syf typu kaen ciągle to samo że oglądającemu który ma troche rozumu w przeciwieństwie do administracji (nie całej mam nadzieję) nie chce sie tego ogladac i nie wejdzie na serwer. Inne sprawy to to ze ciagle ta prawda o restii bd nagrywac i daja te SSy opowiadaja o tym janku itd a pewnie powiecie ze nic tam nie pokazuja ze nie maja jakis dowodow gowno prawda - maja te dowody i to kolejny minus dzieki ktoremu nowy gracz nie zagra bo widzi ze jest grono osob ktora nawet nagrywa anty filmy na temat serwer. Wiec moja ocena serwer to 7/10 wlaczajac clienta i te bugi jezykowe i nie tylko... A administracja to zenada dla mnie to -100/10 naprawde ... Z gory sorry ze chaotycznie itd ale naprawde chcialem to jakos krotko i na temat

Ponad to wracajac do janka itd to sam bylem w tej gildii i sam sie chwalil ze dostawal lv i smy za bugi itd wiec sie nie wypierajcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...