Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Luuudzie :D

gra się fajnie płaczecie na drop medali xD ? haha :D ja na tym zarabiam od kiedy serwer ruszyl

w 1 h dropie 80/100 szt :)

pytanie gdzie ? :) w lochu :)

rękawiczka 30 min, bez żadnego is....

Najlepszy Medium na jakim grałem Polecam.

/ co do medali chcecie ss po ile z spota mi potrafi poleciec ? :)

31.07.13 - Astium !

16:00 Start!

Najlepszy Serwer 2013!

Opublikowano

Nowy fylm zapraszam do Oglądania :)

http://www.youtube.com/watch?v=uwRTD8J3HaI&feature=youtu.be

Zapraszamy do gry wystartowaliśmy bez problemów, zapraszam również na ts'a restia.voice24.pl

Dobrze, ze mowisz, ze dobrze wystartowalsicie po 4 dniach.

Nie zauwazylismy bo jestesmy banda uposledzonych dzieci.

A navi jest bo na kazdym serwerze InspiratioN mialo navi, yak samo fearless.

Gdyby na dracosie nie wyszlo to by grali dalej tym navi ale wyszlo na jaw wiec shizer musial oddac :<

Opublikowano

Szkoda, że olewacie to...ja i paru moich kumpli, nie możemy ściągnąć clienta, a wy nie daliście jeszcze nowego mirroru. Chcieliśmy pograć, a nie możemy. Dziena

Masz 2 hostingi, polecam próbować na różnych przeglądarkach, w sumie nie 2, a 5/6 więc o co Ci chodzi?

Opublikowano

Polecam serwer jest dopracowany i na dluzej, nie patrzcie na te hejty ... Ludzie od szczura wmowic chca ze sravia jest lepsza .

Moge liczyc na odp administracji ?

- otoz dodajcie tak ze jak dropi pudelko z 2/3ku to leci tyle ksiag a nie ze 1 z pudelka z 3ku bo nieraz szuka sie metkow w uj czasu i 1 ku.

- zwiekszcie jeszcze o troche resp metinow bo duzo osob i nadal jest za maly resp

- poprawcie drop kufrow i medali bo expie 3h i dropie po 2/3h i 1kufer... Do 52lvla lacznie moze 15droplem ... Duzo osob sie na to skarzy bo przesada lekka.

Opublikowano

Masz 2 hostingi, polecam próbować na różnych przeglądarkach, w sumie nie 2, a 5/6 więc o co Ci chodzi?

Pisałem na poprzedniej stronie, że korzystałem z każdej przeglądarki, nawet explorer i nie tylko ja i zawsze się wieszało.

@Ok mam clienta...kolega, który nie gra w metina mi zuploadował...

io7e.jpg

Opublikowano

zwykle nie hejtuje serwerów , ale ale dla mnie czystą głupotą jest robienie serwera HARD , tylko po to żeby dać większość rzeczy w IS ...

Opublikowano

A mavex pisał, że serwer na tydzień ^^

Nie ma to jak dać 40k sm za wyjawienie buga xD

Serwera nie polecam szkoda tylko sensuala, który coś potrafi a marnuje się z takimi osobami z gildii inspiration

Opublikowano

A mavex pisał, że serwer na tydzień ^^

Nie ma to jak dać 40k sm za wyjawienie buga xD

Serwera nie polecam szkoda tylko sensuala, który coś potrafi a marnuje się z takimi osobami z gildii inspiration

Pierwszy raz się z Tobą zgodzę, nie ma co tu polecać, Janek i jego kumple mają SM'y do końca gry a reszta to biedaki xD

AW: Czy na serwerze występuje Bera ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Trochę martwi mnie fakt, że takie małe zainteresowanie serverem jest. Jak startowal Dre*kon to było ponad 400 przegldaujacych i 300 po pierwszym tygodniu. a tutaj było max 100 przed startem i teraz tak srednio po 20 osob przegladajacych. Przyczyną tego były akcje Respecta i Shizera, które mają za uszami na upadlym servie FG Alamntii. Kto grał tam, wie co chodzi i o jakie bazy idzie.

qca1j1.jpg

Opublikowano

Ale to nowosc? Faworyzowanie graczy przez czlonkow teamu. Trzeba bylo czytac opinie graczy. Serwer juz nie przynosi takich zyskow jak przez pierwsze 2 dni, wiec poczekajcie na niedlugo zamkniecie :)

Pozdrawiam - ShocK <3

@ AW Czy mozna dropnac stalki z 90 metkow? Czy jest funkcja vote 4 coin ?

Opublikowano

pierdolenie o szopenie, widać że team trzyma z tymi graczami, odrazu trzeba bylo im dać 99lv eq, skile itp. itd. a teraz jakieś śmieszne filmiki na yt wstawiacie z wyjaśnieniami... jeba* to (jak ktoś chce konto 57lv wojo z sm na koncie i bufke to piszcie, oddam za darmo, niewiem na kiego ch*ja kupowalem te sm)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...