Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Macie tutaj serverinfo do kamermoda:

http://www.mpcforum.pl/topic/1072526-dlserverinfo-restia-do-kamermoda/

Przynajmniej administracja będzie miała coś do roboty prócz sprawdzania ilości PLN'ów w panelu.

Wieczorem będzie w moim innym temacie dodany farmhack na szkaty na tym serwerze (o ile opłaca się je dropić, napiszcie mi).

Co do serwera to już w sumie wypowiedziałem się na jego temat kilka postów wyżej ale dodam, że nawet nie wykonali nowej strony pod ten serwer tylko skorzystali z strony która była na Balantii, lenistwo totalne.

Dodali kilka prostych rzeczy które można spotkać na innych serwerach i myślą, że świecą.

Tragedia, nie wiem co wam się podoba w tym "mediumie".

Tak czy siak życzę wszystkim miłej gry i jak najmniejszej ilości straconego czasu na tym serwerze.

Nie polecam serwera :)

@Down

Kolego pod moim postem, nie interesuje mnie co ten serwer miał przypominać.

Odgrywam się tylko za pomiatanie klientami mojego studia i podważanie umiejętności mojej ekipy.

Byli tacy pewni siebie, a z tego co widzę nic nie potrafią dodać od siebie, bo jest to grupa wiekowa 15-19 lat, oczywiście z naciskiem na te 15 lat. Nie mają wyobraźni, nic nie potrafią sami zrobić. Hejca tylko na prawo i lewo po cudzych prezentacjach, oczywiście bez powodu.

Myśli jeden z drugim, że kupił mikrofon / Odpalił crackowanego frapsa / Odpalił crackowana Camtasia Studio 8 i sieje progres w internecie :D

Aw. Post ma na celu dołożenie pracy tym 15 latkom, bo nie mają co robić to obrażają inne serwery i ich ekipy.

linki poza mpc

Opublikowano

Macie tutaj serverinfo do kamermoda:

http://www.mpcforum.pl/topic/1072526-dlserverinfo-restia-do-kamermoda/

Przynajmniej administracja będzie miała coś do roboty prócz sprawdzania ilości PLN'ów w panelu.

Wieczorem będzie w moim innym temacie dodany farmhack na szkaty na tym serwerze (o ile opłaca się je dropić, napiszcie mi).

Co do serwera to już w sumie wypowiedziałem się na jego temat kilka postów wyżej ale dodam, że nawet nie wykonali nowej strony pod ten serwer tylko skorzystali z strony która była na Balantii, lenistwo totalne.

Dodali kilka prostych rzeczy które można spotkać na innych serwerach i myślą, że świecą.

Tragedia, nie wiem co wam się podoba w tym "mediumie".

Tak czy siak życzę wszystkim miłej gry i jak najmniejszej ilości straconego czasu na tym serwerze.

Nie polecam serwera :)

Skończ. Bo ten serwer miał przypominać balantię.

Free 5% ;3

Opublikowano

Skończ. Bo ten serwer miał przypominać balantie

bo co ma racje ? strony nawet nie mogli swojej zrobic haha parodia mamy na resti to co jest na kazdym innym servie metin2 :>

wszystko podebrane z kazdego servera po trochu

Opublikowano

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Nie czytam innych komentarzy lecz.

Misja u kapitana z uzborjoną kawalerią czy jakoś tak. Pisze, że obrona 3 którlestw jest 2. Pisze coś na czacie nie maja 15 lv cos po angielsku. Jak narazie nie widze nowych misji fabularnych. Aby ulepszyc fms-a na +9 to chyba z 10kk trzeba wydać. Medale dropią zwalenie. 30 min i 0 medali. W isie jest all co może ci pomóc w rogrywce. To nie jest hejt ale pliki Balnti + kilka dodanych, usuniętych rzeczy. Dacie jakies event na hallowen ? I skąd trutka? I dlaczego zmieniliscie na Medium? Expa za duzo daliscie czy co?

+ jakis dangeon na 30 lv czy cos?

d2dp.png

Opublikowano

Nie czytam innych komentarzy lecz.

Misja u kapitana z uzborjoną kawalerią czy jakoś tak. Pisze, że obrona 3 którlestw jest 2. Pisze coś na czacie nie maja 15 lv cos po angielsku. Jak narazie nie widze nowych misji fabularnych. Aby ulepszyc fms-a na +9 to chyba z 10kk trzeba wydać. Medale dropią zwalenie. 30 min i 0 medali. W isie jest all co może ci pomóc w rogrywce. To nie jest hejt ale pliki Balnti + kilka dodanych, usuniętych rzeczy. Dacie jakies event na hallowen ? I skąd trutka? I dlaczego zmieniliscie na Medium? Expa za duzo daliscie czy co?

+ jakis dangeon na 30 lv czy cos?

4 fms'y na 9 za pierwszym razem u kowala.

Free 5% ;3

Opublikowano

4 fms'y na 9 za pierwszym razem u kowala.

Twoja odpowiedz jest naprawde bardzo poruszająca. A wiesz moze skad truta, i jakis dangeon na 30 lv jest?

d2dp.png

Opublikowano

Typowy przecietny serv, jakich mase na calym mpc forum z metina. Zero nowowsci, ale same gotowce. Dungeony, mapy, system broni etc. Zero autorskiego pomyslu, a zainteresowanie jest duzo, bo maja widzow z YT, ale Respect ma swoje za uszami, bo okradal na almantii juz ludzi ze shizerem z kont, bo mieli 2 bazy jedna z gladora s2 chyba, a druga nie wiem z jakiego serva, a jak ktos chce to wam je udostepnie na pw, bo juz duzo osob je ma... Zreszta bardzo niedojrzaly wiek adminow nie moze byc z sukcesywnoscia w prowadzeniu serva skoro serv z gotowcow... Kto chce skradzione bazy Respacta to dam wam na pw.

Pozdrawiam, Diego

qca1j1.jpg

Opublikowano

Podoba mi się serwer. Uważam, że administracja jest ogarnięta, ale mam kilka pytań. Mianowicie szukam serwera typu Balmora i moje pytanie brzmi, czy ten serwer byłby mi w stanie go zastąpić? Z góry dziękuję za odpowiedź.

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Opublikowano

Typowy przecietny serv, jakich mase na calym mpc forum z metina. Zero nowowsci, ale same gotowce. Dungeony, mapy, system broni etc. Zero autorskiego pomyslu, a zainteresowanie jest duzo, bo maja widzow z YT, ale Respect ma swoje za uszami, bo okradal na almantii juz ludzi ze shizerem z kont, bo mieli 2 bazy jedna z gladora s2 chyba, a druga nie wiem z jakiego serva, a jak ktos chce to wam je udostepnie na pw, bo juz duzo osob je ma... Zreszta bardzo niedojrzaly wiek adminow nie moze byc z sukcesywnoscia w prowadzeniu serva skoro serv z gotowcow... Kto chce skradzione bazy Respacta to dam wam na pw.

Pozdrawiam, Diego

Diego, to samo ty robiłeś.

Proszę nie oceniaj innych, bo sam lepszy nie jesteś.

Co do serwera, poprawcie drop medali, bo to jest porażka ponad 1h + siedziałem i dropłem 2 medale, które i tak nie weszły.

Opublikowano

Pograłem 3h i zrezygnowałem z gry osobiście serwer mi nie przypadł do gustu, w sumie nic nowego tu nie ma balantia i może troche algori nic ciekawego.

Team też nie urzekający Sensual który zapewne oleje serwer po 2 tygodniach jak balantie czy algorie, bedzie wchodził raz na miesiąc zrobić jakąś aktualizacje na której potem jeszcze będą bugi. + Inspiration... tu juz się nawet nie będe wypowiadał :D

Opublikowano

Pograłem 3h i zrezygnowałem z gry osobiście serwer mi nie przypadł do gustu, w sumie nic nowego tu nie ma balantia i może troche algori nic ciekawego.

Team też nie urzekający Sensual który zapewne oleje serwer po 2 tygodniach jak balantie czy algorie, bedzie wchodził raz na miesiąc zrobić jakąś aktualizacje na której potem jeszcze będą bugi. + Inspiration... tu juz się nawet nie będe wypowiadał :D

mi tak samo :)

słabo zabezpieczony klient, wh i mod działają.... <porażka>

exp +50% na start ! >hohoho bardzo fajnie , ale tu takie moje pytanie :

Czy was kurwa pojebało ? Po ciul ustawialiście expa normalnie jak w jeden dzień 80+lvle latają...

To was w 100% pogrążyło. To jest Med/Hard ? ahahahahaha. spierdalajcie z takim syfem...

Na serio , kogoś zdrowo pierdolnęło z tym expem ;p

Nie polecam , świetna zapowiedź :C a wyszło jak zawsze czyli chujowo.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

mi tak samo :)

słabo zabezpieczony klient, wh i mod działają.... <porażka>

exp +50% na start ! >hohoho bardzo fajnie , ale tu takie moje pytanie :

ili 80 lvl

Czy was kurwa pojebało ? Po ciul ustawialiście expa normalnie jak w jeden dzień 80+lvle latają...

To was w 100% pogrążyło. To jest Med/Hard ? ahahahahaha. spierdalajcie z takim syfem...

Na serio , kogoś zdrowo pierdolnęło z tym expem ;p

Nie polecam , świetna zapowiedź :C a wyszło jak zawsze czyli chujowo.

Z Is Wszystko mozna jeżeli władujesz dużo kasy ja gram bez is'a i mam 47 lvl tak wbili 80 lvl ale tak jak już ktoś mówił chyba respect że do 70-80 w miare ale pózniej schody się zaczynają ja osobiście serwer POLECAM !!!!!!!!!!!

Opublikowano

Przypadek?

vd-nw-syninqhkwvmfgwii.jpg

Przecierz oni się przyznali, ze to strona Balanti.. Bo czasu nie meli.. A mowili na poczatku, ze strona bedzie dobra i, ze nie mamy sie o co martiwc..

d2dp.png

Opublikowano

To tez przypadek, ze czlonek InspiratioN full is ? :) Od kiedy to v1res gra z takim ISem xD ?

Ja sie smieje z Was bo gracie i ladujecie w serwer kase. A za 2 tygodnie :)))) - bum :)

@AW. Czy wszystkie przedmioty z ISu mozna zdobyc normalnie w grze ?

v1reS MISZCZ

Opublikowano

Przecierz oni się przyznali, ze to strona Balanti.. Bo czasu nie meli.. A mowili na poczatku, ze strona bedzie dobra i, ze nie mamy sie o co martiwc..

Tu nie o to chodzi, menu na stronie byłej balantii jest ukradzione prosto z strony tiverii.

Lewa strona - Tiveria

Prawa strona - Restia

Wszyscy wiemy która strona jest starsza i kto tutaj jest złodziejem :)

Nie dość, że serwer to gotowce nie wnosi nic nowego, to jeszcze elementy strony kradzione z Tiverii.

Złodziejstwo i tyle, z hajsu was okradną i się zwiną.

Moderator kilka postów temu napisał, że mają wstawiać te syfiaste filmiki do odpowiedniego działu, a nie tutaj - Jak widać do baranów nie dotarło, muszą się chyba większe % posypać żeby zrozumiała hołota 15 latków.

linki poza mpc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...