Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Groxiu, lubię Cię. Ale ja również tego serwera nie Polecam, m.in że względu administracji, no ale cóż.

Wolny Kraj - I każdy ma prawo do własnego zdania ;)

xD 

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokladnie. Olalem reszte serwerow gdzie gralem. Gram obecnie tylko tu, nie wiem, moze jest navi, moze v1res i inni maja navi ale co mnie to obchodzi co maja jakeis pjonki, ja tu gram dla zabawy, nie dla rywalizacji z dupolizami administracji.

@ZabQ Jebles takiego faila az oczy bola. Napisales, ze ci sie nalezy bo nagrywasz i nie masz czasu, a chcesz nagrywac.

BLAD! To jak ja nie mam czasu, a nie nagrywam to czemu mi sie nie nalezy?

Powinienes powiedziec, ze dostales to za reklame bo niektorzy moga zlapac ostry bol dupy.

Niestety pol glowki cos takiego moga zrozumiec, ze reszte eq tez dostales bo nie masz czasu, a chcesz nagrywac i moga zaczac Cie za to cisnac ciagle :> Tymbardziej jak trafisz jakies ladny bone/bambusa itp.

Opublikowano

Rozbawiają mnie ludzie co piszą że v1res ma navi ;)

ShizeR nie lubi v1resa i to bardzo ;), nawet teraz v1res ma bana na forum i w grze, na 1 dzień.

Więc pomyślcie czy dawali by navi osobie, której nie lubią i ją banują?

Jeszcze z tego co wiem to v1res właśnie skończył grę.

Co do liczby on-line, w weekendy w południe, 1,2k jest minimalnie ;)

A ty Mavex nie powinieneś się wypowiadać, jeszcze nie dawno pisałeś że serwer nawet nie powstanie. ;)

Jak widać udało im się, stoi już ponad 2 tygodnie bez większych problemów.

Opublikowano

Jutro dowiecie sie prawdy o serwerze o wałkach jakie są i o graczu Janek . :) Aka wąsik.

Serwer upadnie... Jutro zobaczycie informacie w filmiku ktore pokaza cala prawde.

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Jutro dowiecie sie prawdy o serwerze o wałkach jakie są i o graczu Janek . :) Aka wąsik.

Serwer upadnie... Jutro zobaczycie informacie w filmiku ktore pokaza cala prawde.

Wrzucisz go do tematu? Bo twój post jest ciekawy a podejrzewam że mogą być to fałszywe słowa ;)

bez gif

Opublikowano

Postacie znikają, jak zmienicie hasło to na email przyjdzie informacja od balanti (stary serwer mhmm pszypadek ? nie sondze), a balantia miała włam na baze danych ;) czyli Sensual nie zmieniał bazy danych = tamci co wkradli się nadal mają wasze id i hasła :).Popatrzcie na zakup SM ... HPAY.ALGORIA2 pszypadek ? nie sondze (kolejny upadły ich serwer jak coś :))

Więc nie dziwcie się jak po paru dniach nie będzie postaci/konta/eq itd ;) administracja wam wtedy nie pomoże, znacie prawdę ? nie piszcie na forum bo dadzą wam bana na ip w grze i tam ;).

Eventów w huy aż za dużo ... Administracja wywołuje presje na graczach oraz prowokuje nimi innych youtuberów ;) np ta akcja z fubu ... ShizeR chce być jak IsAmU lecz mu to nie wychodzi.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Bardzo ciekawa sytuacja szczerze mowiac.

Z tego co pameitam to shizer albo jakis jego ziomek krecil prawde o dracosie. Troche zawieje hipokryzmem jak wyjda na wierzch jakies przekrety xD

Jedni wola krecic durne filmiki, inni zabijac wolny czas bawiac sie na serwie ale co kto lubi co kto lubi :D

Opublikowano

Postacie znikają, jak zmienicie hasło to na email przyjdzie informacja od balanti (stary serwer mhmm pszypadek ? nie sondze), a balantia miała włam na baze danych ;) czyli Sensual nie zmieniał bazy danych = tamci co wkradli się nadal mają wasze id i hasła :).Popatrzcie na zakup SM ... HPAY.ALGORIA2 pszypadek ? nie sondze (kolejny upadły ich serwer jak coś :))

Więc nie dziwcie się jak po paru dniach nie będzie postaci/konta/eq itd ;) administracja wam wtedy nie pomoże, znacie prawdę ? nie piszcie na forum bo dadzą wam bana na ip w grze i tam ;).

Eventów w huy aż za dużo ... Administracja wywołuje presje na graczach oraz prowokuje nimi innych youtuberów ;) np ta akcja z fubu ... ShizeR chce być jak IsAmU lecz mu to nie wychodzi.

ShizeR to typowy pozer, uważa siebie za najlepszego i myśli że wszystko wie, ale niestety pozory go mylą. I teraz wszystko wyjdzie na jazd, serwer upadnie, i ShizeR się rozpłacze <3

nie polecam.

xD 

Opublikowano

Wroce z praktyk to wrzuce filmik :). Mialem milczec ale dostalem bana nie wiem za co.. Tzn wiem zobaczycie na filmiku o co chodzi. Ale radze wam juz sprzedawac konta poki jest czas.

AW Gdzie leca truty +0?

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Wroce z praktyk to wrzuce filmik :). Mialem milczec ale dostalem bana nie wiem za co.. Tzn wiem zobaczycie na filmiku o co chodzi. Ale radze wam juz sprzedawac konta poki jest czas.

AW Gdzie leca truty +0?

Czekamy na filmik :) ,bo wieje mi zwykłym trollingiem.

Opublikowano

już nie mam zamiaru wrócić na serwer.... znowu skrzynki od 1 lvla dadzą :D ahahahhahahahah nara.

teraz tylko takie pytanie , wy to specjalnie robicie tak ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Już zaczynają się filmiki w stylu "Cała prawda", więc jak już tak jest to znaczy że jebnęli.

Respect, ShizeR, możecie już wypierdalać do szkoły :)

Opublikowano

Huehue, wstawiłem filmik na forum i mi po 5 sekundach usuneli boicie sie prawdy panowie ? :)

@ Hahhahhahaa zbanowali mnie, pozdrawiam pysiaczki i niech wam te gowno jebn*e <333

Opublikowano

Szczerze??? Jestescie debilami na kazdym serwerze ktos specjalne wylapuje bugi i chce się "podniecić" a tak naprawdę gowno robia chca zniszczyc serwer bo ktos ich zbanowal za dopalacze. Na Concord* bylo podobnie rozkrecil sie serwer i ktos zrobil filmik ze jest navi a tak naprawde go nie bylo. Wiec skonczcie pierd*lić i zajmujcie się czymś innym . Pokazcie inne dowody.

Pozdrawiam Apa3

Opublikowano

Co tu jest?, to są dowody?, skończyłem grać w metina, ale czasami żałuję

bo jak widzę takich debili to mi się chcę płakać ze śmiechu.

Ten filmik możesz sobie w dupę wsadzić, nic więcej.

@@

Cała prawda o Malyzgrami:

Miał już 5 serwerów, na każdym było navi.

Zamykał je po kilku dniach.

Dziękuje dobranoc, ogólnie jesteś idiotą.

Opublikowano

Co tu jest?, to są dowody?, skończyłem grać w metina, ale czasami żałuję

bo jak widzę takich debili to mi się chcę płakać ze śmiechu.

Ten filmik możesz sobie w dupę wsadzić, nic więcej.

@@

Cała prawda o Malyzgrami:

Miał już 5 serwerów, na każdym było navi.

Zamykał je po kilku dniach.

Dziękuje dobranoc, ogólnie jesteś idiotą.

W sumie masz racje , ale na wypadek wstawilem filmik ;) poza tym i tak mi w tym serverze coś śmierdzi dostałem perma na forum za wstawienie tego filmiku wiec cos jest nie tak .__.

Opublikowano

Samo gadanie w tym filmiku wsadźcie sobie w tyłek.

Równie dobrze ja mogę napisać, że zaraz ci bombę międzykontynentalną ciepnę na chatę bo obama to mój ojciec.

io7e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...