Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpinam się do pytania. @Up. Panowie mam małe pytanie , powiedzcie mi dlaczego GM pisze z graczami przez komende /n ?? Wydaje mi się ze takie sprawy załatwia się na PW , a dyskusja z użytkownikami na wołaj jest zbędna. taka moja rada :). Pozdrawiam aa i oczywiście kiedy bedzie on ??]

Edit: Juz jest On-Line

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu server ofF? nie da sie zalogowac..

Podpinam się do pytania. @Up. Panowie mam małe pytanie , powiedzcie mi dlaczego GM pisze z graczami przez komende /n ?? Wydaje mi się ze takie sprawy załatwia się na PW , a dyskusja z użytkownikami na wołaj jest zbędna. taka moja rada :). Pozdrawiam aa i oczywiście kiedy bedzie on ??]

Edit: Juz jest On-Line

Serwer ciągle jest on możliwe że padło logowanie bo nieraz tak jest ale po 2-3 min już wszystko jest OK

Opublikowano

Jesli szukacie stabilnego serwera to dobrze trafilsicie. Wlasciciele kosza niezla kaske wiec postoi.

Jednak mam nadzieje, ze kazdy wie, ze rywalizuje z pewna gildia, ktora ma navi i ulatwienia od administracji.

Nie powiem jaka to gildia ale zaczyna sie na I a koczy na spiratioN, a zalozyciel to debil i nic nie osiaga na serwerach gdzie nie zna administracji.

Administratorzy wgl. nie banuja za wh, w ogóle! Pewnie sa zbyt zajeci kreceniem LP :)

Opublikowano

Jesli szukacie stabilnego serwera to dobrze trafilsicie. Wlasciciele kosza niezla kaske wiec postoi.

Jednak mam nadzieje, ze kazdy wie, ze rywalizuje z pewna gildia, ktora ma navi i ulatwienia od administracji.

Nie powiem jaka to gildia ale zaczyna sie na I a koczy na spiratioN, a zalozyciel to debil i nic nie osiaga na serwerach gdzie nie zna administracji.

Administratorzy wgl. nie banuja za wh, w ogóle! Pewnie sa zbyt zajeci kreceniem LP :)

Nie wiem czemu próbujesz cały czas tego samego, za WH bana dostało już lajtowo z 50 osób, navi na serwerze nie ma, ale cóż, Ty wiesz lepiej.

Opublikowano

Nie rozumiem po co były te ankiety, jak i tak zrobiliście po swojemu, np. bojowiec miał być na start pety tak samo.

Faktycznie jest pet i koń na start, ale są ograniczone czasowo.

Jeszcze zrozumiałbym jakby medale fajnie dropiły, ale w przeciągu 1h + dropienia w lochu dropłem 2 medale, które i tak nie weszły.

Miałem nie wchodzić na serwer, ale ciekaw byłem serwera.

Niestety uważam, że strata mojego czasu na taki serwer.

Życzę powodzenia z serwerem.

Opublikowano

fakt, miał być boj na start to dali jakiegoś wierzchowca na 6h chyba -.-" co wg mnie jest śmieszne bo po jednej nocy i tak trzeba kupić coś w is bo drop medali jest tragiczny a i tak nic prawie nie wchodzi -.-"

Opublikowano

fakt, miał być boj na start to dali jakiegoś wierzchowca na 6h chyba -.-" co wg mnie jest śmieszne bo po jednej nocy i tak trzeba kupić coś w is bo drop medali jest tragiczny a i tak nic prawie nie wchodzi -.-"

Racja, medali drop jest tak tragiczny, że z rękawicą z pudełka w pół godziny wynosiłem ponad 15 medali, tragedia.

Opublikowano

Serwer przezajebisty, polecam.

Wszyscy płakali że medium, gówno, serwer na tydzień a trzeba się nieźle napocić żeby wbić chociaż bojowca i skille na G :D

Opublikowano

Jestecie tak bardzo ograniczeni umysłowo, ze nie wpadniecie na pomysł by wbic 45, isc do trudnego na ostatnia komnatę i tam dropic te medale.W 1h jakie 100 wyniosłem.

A weszło ile? 5, 10?

Również ceny w IS zaciekawe nie są, według mnie troszkę przesadzone. :) Serwer bardzo ciekawy, polecam, aczkolwiek mogli by zmienić parę rzeczy.

Opublikowano

Tak apropo serwera przyjrzałem się tsowi. Jeden z opisów wymagania na DJ zostal bezmyslnie skopiowany z mojego tsa... w sumie nie tylko to ale to tylko pokazujecie ze wszystko na odpierdol. I nie nie zapraszam na zaden serwer tylko prosze o zmiane tego.

ss z ts3.org.pl:

05288449826027051237.png

ss z restii:

83715507666041413786.png

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Tak apropo serwera przyjrzałem się tsowi. Jeden z opisów wymagania na DJ zostal bezmyslnie skopiowany z mojego tsa... w sumie nie tylko to ale to tylko pokazujecie ze wszystko na odpierdol. I nie nie zapraszam na zaden serwer tylko prosze o zmiane tego.

ss z ts3.org.pl:

05288449826027051237.png

ss z restii:

83715507666041413786.png

Czepiasz się ich o takie rzeczy, a kto cieszył dupę jak sensualowi w strone balantii nawalał, przez co nie działała kiedyś ? :> Skończ chudzielcu być takim hipokrytą - ludzi irytujesz.

P.S - nie mogę ściągnąć clienta...mega.co.zn czy jakoś tak się zawiesza na każdej przeglądarce, a z innego hostingu czas downloadu = 8h nawet ;/

Dodajcie na jakiś inny hosting jeśli możecie ;/

io7e.jpg

Opublikowano

Regulaminem Czegoś takiego zajmowali się Head DJ, zaraz z nimi pogadam czy to skopiowali.

ss z ts3.org.pl:

05288449826027051237.png

ss z restii:

83715507666041413786.png

Dziwnych rzeczy się czepiasz, do serwera już nie masz o co?

Jutro się ich spytam czy to skopiowali.

PS. Wszystko na odpierdol bo jakiś HeadDJ skopiował sobie regulamin na TS? i wkleił go na kanał, idź wymyśl coś lepszego.

Opublikowano

Regulaminem Czegoś takiego zajmowali się Head DJ, zaraz z nimi pogadam czy to skopiowali.

ss z ts3.org.pl:

05288449826027051237.png

ss z restii:

83715507666041413786.png

Dziwnych rzeczy się czepiasz, do serwera już nie masz o co?

Jutro się ich spytam czy to skopiowali.

PS. Wszystko na odpierdol bo jakiś HeadDJ skopiował sobie regulamin na TS? i wkleił go na kanał, idź wymyśl coś lepszego.

Chcąc nie chcąc taka sytuacja nie powinna mieć miejsca.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...