Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Co do administracji serwera (czyt. reszty) np. Shizer bądź Respect to się wypowiem jasno. Totalne dwa głąby, dzieciaki które nic nie potrafią, nie pomagają, biegają po m1 i spamują ogółem o swoich filmach o swoich gównach i próbuja robić z siebie gwiazdy youtuba itp. Mój ostatni ban na forum został nadany przez Shizera, który zamknął mój temat bez wyjaśnienia o zniknięciu itemków, po czym zrobiłem nowy temat w którym była treść "ogarnij dupkę shizer", za który zostałem ukarany banem. No sory troszeczkę gimbusie, ale nie dorosłeś do tej funkcji jakim jest administrator, bądź co bądź wiem, że doświadczony członek zespołu nie dał by nawet ostrzeżenia w co najgorszym przypadku bana, nie reagowałby na takie zaczepki, w tym przypadku to ty popełniłeś błąd"

Pięknie napisane sam od oglądania ich "LP" z dekka srałem na ten serwer, ale zagrałem i jest ciekawy nic więcej administracja która odpowiada za niby porządek to 2wyrostki z mózgiem dzieci na poziomie 12lat napier*alają tym gównem obrobionym w camtasi czy w innym gównie i każą dobijać te zaje*ane łapki czy chuy wi co jeszcze ta muzyka rap o resti ? hahahah xDDD co to kur*a ma być no coś nie halo? Wasz ulubiony gatunek to rap i jacy to wy nie jesteś to czemu ty dałnie 1 z 2 w każdym filmie masz tą samą muzykę ZBUKU - że życie ma sens albo inny syf typu kaen ciągle to samo że oglądającemu który ma troche rozumu w przeciwieństwie do administracji (nie całej mam nadzieję) nie chce sie tego ogladac i nie wejdzie na serwer. Inne sprawy to to ze ciagle ta prawda o restii bd nagrywac i daja te SSy opowiadaja o tym janku itd a pewnie powiecie ze nic tam nie pokazuja ze nie maja jakis dowodow gowno prawda - maja te dowody i to kolejny minus dzieki ktoremu nowy gracz nie zagra bo widzi ze jest grono osob ktora nawet nagrywa anty filmy na temat serwer. Wiec moja ocena serwer to 7/10 wlaczajac clienta i te bugi jezykowe i nie tylko... A administracja to zenada dla mnie to -100/10 naprawde ... Z gory sorry ze chaotycznie itd ale naprawde chcialem to jakos krotko i na temat

Ponad to wracajac do janka itd to sam bylem w tej gildii i sam sie chwalil ze dostawal lv i smy za bugi itd wiec sie nie wypierajcie

Dobra nie spinaj dupy ;)
  • Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ShizeRxRestia

Nie reklamuj tego gówna , bo i tak nie będziesz wielką gwiazdą jutuba , Jest multum serwerów lepszych od tego ( głownie chodzi o Administracje )

Jak tam Janek 50% expa na 115 lv , widzę grubo exp leci : ) :huh:

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

@ShizeRxRestia

Nie reklamuj tego gówna , bo i tak nie będziesz wielką gwiazdą jutuba , Jest multum serwerów lepszych od tego ( głownie chodzi o Administracje )

Jak tam Janek 50% expa na 115 lv , widzę grubo exp leci : ) :huh:

Dokładnie.... Sam serwer ok . Na starcie nawet dużo osób grało jak widać nie uciągną ten serwer tylu osób. Ja sam ze względu na administracje w szczególności shizera nie wbiłem na serwer ;x

Opublikowano

Na miejscu Sensuala wypier*olił bym shizera i respecta bo oni robia najwiecej przekrętów. Sensual powinien dobrać do teamu jedną zaufaną osobę (technika) aby pomagal mu naprawiac bugi a reklame zalatwic u innych youtuberow. Sensual przemysl to :)

Opublikowano

Grałem kiedyś z Inspiration na innym serwerze i dobrze znam respecta i mogę śmiało stwierdzić że on nie dorósł do swojego wieku cały czas wyzywa i czuję się jak bóg oczywiście na swojej postaci której poświeca całe życie.

Respect pochwalisz się jak to jest nie zdać w gimnazjum ? :D piszę to bo jeszcze nie każdy wie a pokaże ludziom z kim mają do czynienia :)

i jak już pewnie każdy wie z dnia na dzień coraz mniej i mniej graczy ;)

BTW gdzie dropią zmianki ?

Opublikowano

Teleportnolem sie do m2, wywalilo mnie z konta, ch widze on ale na kazdym blad laczenia, bugi, bugi, bugi, odbugowanie postaci nic nie dalo. Nie polacam

Opublikowano

Dadzia, widzisz ile on gra na tej testowej postaci ? Nic prawie, moze nie mial okazji ulepszac kd na 4 ? Po 2 on jest GA a nie technikiem. Wiem ze jakos admin powinien wiedziec o serwerze wszystko ale wy sie chyba nie macie czego juz czepiac.

@ co do kultury r3specta. Rozmawialem z nim i z shizerem nieraz na pw i to ze napisze kurwa czy innego wulga go skresla ze stanowiska GA ? Zawsze jak do nich pisalem to pomagali/odpisywali. Nie dziwie sie ze wyzywali tego esseja czy tych innych hejterow jak sam bym na nich sral... Od samego poczatku hejtuja ze nie wystaruje ze padnie ze to ze tamto ze vires ma navi czy janek lvl od GA a widzieliscie go w m1 wgl . ? Caly czas expi a reszta topki stoi. Nw jak to robi ale moze lubi expic ? Dostal 10k sm za buga to mogl sie doladowac i expic szybko.

Tak samo hejtujecie administracje za to ze pisze na czacie xD czy gz ... Lepiej chyba zeby sie odzywala tak ? Jakby ich nie bylo to znowu ze maja serwer w dupie.

Shizer macie gdzies zamiar kupic reklame ? Bo osob duzo ale widze ostatnio ze gracze powoli odchodza ;/

i co z dungeonami ?mialybyc np. Na 30lvl

@anty warn, serwer polecam. Jutro 3tury oxu i gra duzo luda 1.2k + . Dodatkowo jest konkurs na kanale shizera ; ) i mozna sie wybic. Dropia jeszcze szkaty blasku wiec jest jeszcze lepiej ! ; )

Opublikowano

To co się dowiedziałem:

Gracze do chyba wczoraj w 1h z eq 60% yang i monetką w 1h w grocie mieli nawet 200kk yang.

Teraz z ratami, eq na yang i monetką - 120kk

Jedni się wzbogacili na tym w chuy, a teraz ludzie mają zasuwać.

Pozdro, nie gram tu już.

io7e.jpg

Opublikowano

Dadzia, widzisz ile on gra na tej testowej postaci ? Nic prawie, moze nie mial okazji ulepszac kd na 4 ? Po 2 on jest GA a nie technikiem. Wiem ze jakos admin powinien wiedziec o serwerze wszystko ale wy sie chyba nie macie czego juz czepiac.

@ co do kultury r3specta. Rozmawialem z nim i z shizerem nieraz na pw i to ze napisze kurwa czy innego wulga go skresla ze stanowiska GA ? Zawsze jak do nich pisalem to pomagali/odpisywali. Nie dziwie sie ze wyzywali tego esseja czy tych innych hejterow jak sam bym na nich sral... Od samego poczatku hejtuja ze nie wystaruje ze padnie ze to ze tamto ze vires ma navi czy janek lvl od GA a widzieliscie go w m1 wgl . ? Caly czas expi a reszta topki stoi. Nw jak to robi ale moze lubi expic ? Dostal 10k sm za buga to mogl sie doladowac i expic szybko.

Tak samo hejtujecie administracje za to ze pisze na czacie xD czy gz ... Lepiej chyba zeby sie odzywala tak ? Jakby ich nie bylo to znowu ze maja serwer w dupie.

Shizer macie gdzies zamiar kupic reklame ? Bo osob duzo ale widze ostatnio ze gracze powoli odchodza ;/

i co z dungeonami ?mialybyc np. Na 30lvl

@anty warn, serwer polecam. Jutro 3tury oxu i gra duzo luda 1.2k + . Dodatkowo jest konkurs na kanale shizera ; ) i mozna sie wybic. Dropia jeszcze szkaty blasku wiec jest jeszcze lepiej ! ; )

Ja lubie gm'ów z nutką humoru xD

Osobiscie serwer nie przypadl mi do gustu, ale POLECAM.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Na serwerze jest o wiele wiecej gaczy niz na Conco czy Rav to napewno. Samych sklepow w m1 shinsoo w szczycie ejst wiecej niz w sumie wszystkich sklepow na conco czy rav.

zhda.png

Opublikowano

Siemka mam pytanko

Jak tu przedstawia się sprawa ze zmiankami i zaczarowaniami ??

Są u NPC czy dropią z bossów/mobów ??

I jak ze skilami ?? KU z Mietków ? czy u NPC ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...