Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze zółto zębny słuchaj zobacz sobie date tego 08 po 1 mam wywalone na twoje MultiKonta gra u nas 1000+ osób więc lepiej pilnuj swojego Adiego żeby znów nie okradł ludzi tak jak cały Dracos okradł . Film o FuBu prosili mnie żebym dodał żeby nie było na nich ze nic nie potrafią. Next sprawa co ty wysyłasz ss ? hahah proszę cię to jest żenujące no ale wysyłaj twoja sprawa a śmietnik to rób na swoim serwerze = Max 200osób. Groziłeś mi Atakami na serwer ściemniałeś że miałeś być u mnie technikiem który 1 skrypta nie napisze a teraz płaczesz mi tu bo nie umiesz nic ? Bayo :*. A jeszcze jedno wyzywałeś Adniego i Małysza że ci strone zayebali i kasy ci nie dali a teraz z nim serwer robisz ? śmieszny gimbusek jesteś.

Ps: Zapytaj się Muskk'a jak mnie okradł na Tiverii ze swoim przydupasem, i jak wtedy mi dupę lizał. Wiec Zielaczku pilnuj swojej dupy żebyś ty nie wyszedł na skończonego idiotę. Tyle w temacie zapraszam na serwer Event Manwo właśnie trwa :)

Musk cię niby okradł, lizał ci dupę, potem niby zgoda, to ty mu zacząłeś lizać dupę spamując i błagając o łapki i danie do polecanych ?

Czepiasz się go o coś co sam robiłeś. Dodatkowo twoje lizodupstwo pokazali, a dowodów, że musk cię okradł - nie ma.

P.S - Jeśli musk cię okradł to ja jestem 100 kilogramową baletnicą w trampkach, a mój pies to Scooby Do

io7e.jpg

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie znasz adiego to nie pisz głupot. Ciekawe gdzie ja ci niby grozilem? Adi mi kase oddal bo bylem na PGA z nim i sie dogadalismy. Ja miałem być u ciebie technikiem? Chyba pomyliłeś planety. Jakie skrypty , o czym ty w ogóle piszesz xDDD zmień dilera.

Nie polecam serwera kumple są faworyzowani mają darmowy is. A na tsie shizer banuje za to ze ktos sie zapyta jak dobrze dropia drobne ryby.

tu macie jeszcze filmik jednego kolesia

http://www.youtube.com/watch?v=B5VS7nArHSY

Nie byloby calej sprawy gdybys nie nasylal ludzi do lapkowania filmiku muska. Co on ci zrobil? Grozi ci zabiciem? Nie....

przyszedłeś tu hejtować serwer bo wyszedł lepiej niż twój ?!

ojć , jaki smuteq :< ahahah żartowałem ;p dobrze Ci tak ;]

ten filmik ... już jest dawno wszystko wyjaśnione... więc o co chodzi ?

@

Na serwer zapraszam i to bardzo gorąco !

Bez IS mam 3x cert na bojowca , 3x peta eventowego , Duchowy diament , i wiele wiele więcej.

Wszystko da się zrobić jak się chce !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

przyszedłeś tu hejtować serwer bo wyszedł lepiej niż twój ?!

ojć , jaki smuteq :< ahahah żartowałem ;p dobrze Ci tak ;]

ten filmik ... już jest dawno wszystko wyjaśnione... więc o co chodzi ?

@

Na serwer zapraszam i to bardzo gorąco !

Bez IS mam 3x cert na bojowca , 3x peta eventowego , Duchowy diament , i wiele wiele więcej.

Wszystko da się zrobić jak się chce !

Fakt, da się zrobić jak chce. Np. Taki v1res. Wejdzie na ts'a, zachce mu się 200kk i od pstryknięcia palcem na 200kk :D .

Nie polecam ;).

bez gif

Opublikowano

Tak chciałem tylko dodać, że Sh4ke mi napisał jakoś nie dawno w sprawie wymiany tytana +9 na ravii za sm-y/eq tu, to kumam, że miał chłop sm-y tak jak napisał za odcinek, ale zaskoczył mnie tekst "Dawaj chodź się wymień, odraz do sensuala na TS wejdziemy to ci doładuje więcej sm-ów za tego tytana, na czasie mi zależy :D" Za odcinek rozumiem, ale sm-y tak o bym się z nim wymienił ? xD

http://scr.hu/0dcp/icggn

Jego gg chyba znacie xD

P.S - nie ładnie tak nakazywać hejtu na kogoś komu się tyłek lizało by go wypromował. Spalony jesteś shizer w moich oczach. Myślałem, że jesteś bardziej ogarnięty.

P.S 2 - kiedyś jak broniłem muska i mówilem, że sciemniasz z tą tiverią - nazwałeś mnie grubasem, a na fotach waszych które tu dali jest co innego... xD

io7e.jpg

Opublikowano

Administracja się nie pokazuje z dobrej strony, z tym się niestety muszę zgodzić, szczególnie po wczorajszym zuo, gdzie było ch2 dla lvl -65; ch3 65+. na ch2 było pełno żółwi, których nikt nie dawał rady ubić, nie dało rady bić metków, bo przy jednym metku były czasami nawet po 2/3 żółwie. w dodatku ciągle wywalało ch2, a Administracja nic sobie z tego nie robiła, tylko się śmiała i cisnęła Grubego.

Opublikowano

Nie polecam servera, administracja cały czas wyzywa i obraża "Swoich" graczy.Na serverze jest też coś takiego jak "Fosforyzacja" poszczególnych graczy :( miała być pompa a jest gówno i to takie grube jak shizer i respeckt.Ps. jak wyzywacie kogoś od grubasów to sami kurwa pierw popatrzcie na siebie a potem kogoś tak wyzywajcie.

Chodziło Ci zapewne o faworyzację :)

Jest jak piszesz. Niestety nie polecam, częste obrazy, nie powinni się tak zachowywać.

Opublikowano

Az sie srac chce jak czytam te posty... Wypowiadaja sie gowna ktore graly tam 30min albo wgl.

Wiekszosc to jest czysta zazdrosc ze cos komus wyszlo.. Na serwerze gra 1,2k + luda i tylko okolo 10 osob hejtuje w kolko serwer. Czysta zazdrosc...

I te teksty "v1res ma free sm i yang". Tutaj tak samo zal dupe sciska ze ktos wbil taki lvl a hejty stoja na 9lvl w m2. Moze ma hajs na is ? W grze zarobic nie mozna ? Ze odrazu leci po free yangi ?

Serwer polecam! Ludzi przybywa, czesto eventy i wszystko z is w grze ;>

Opublikowano

Az sie srac chce jak czytam te posty... Wypowiadaja sie gowna ktore graly tam 30min albo wgl.

Wiekszosc to jest czysta zazdrosc ze cos komus wyszlo.. Na serwerze gra 1,2k + luda i tylko okolo 10 osob hejtuje w kolko serwer. Czysta zazdrosc...

I te teksty "v1res ma free sm i yang". Tutaj tak samo zal dupe sciska ze ktos wbil taki lvl a hejty stoja na 9lvl w m2. Moze ma hajs na is ? W grze zarobic nie mozna ? Ze odrazu leci po free yangi ?

Serwer polecam! Ludzi przybywa, czesto eventy i wszystko z is w grze ;>

Pier*olenie kotka w bambus.

Gadasz tak jak te gimby co teraz dopiero dowiedziały się o FuBu i gadają że to uczciwy człowiek.

Nie znasz Inspiration, nie wiesz jakie maniany odpie*dlali na innych serwerach które między innymi przez nich padły i nie wiesz za pewne o ani jednym przekręcie z ich strony ale i tak weźmiesz napiszesz że mamy ból dupy. Dowodów mało nie jest, z resztą każdy zna losy serwerów typu Algoria, Triador i tak do rana można wymieniać - za pewne ty gówno wiesz bo jesteś wszystko wiedzący x Pompa ale zapomniałem że to ja mam przecież ból dupy bo zazdroszczę komuś kto postawił serwer, wybacz mój błąd.

AV: Czy na serwerze występują metiny gnoli?

bez gif

Opublikowano

Pier*olenie kotka w bambus.

Gadasz tak jak te gimby co teraz dopiero dowiedziały się o FuBu i gadają że to uczciwy człowiek.

Nie znasz Inspiration, nie wiesz jakie maniany odpie*dlali na innych serwerach które między innymi przez nich padły i nie wiesz za pewne o ani jednym przekręcie z ich strony ale i tak weźmiesz napiszesz że mamy ból dupy. Dowodów mało nie jest, z resztą każdy zna losy serwerów typu Algoria, Triador i tak do rana można wymieniać - za pewne ty gówno wiesz bo jesteś wszystko wiedzący x Pompa ale zapomniałem że to ja mam przecież ból dupy bo zazdroszczę komuś kto postawił serwer, wybacz mój błąd.

AV: Czy na serwerze występują metiny gnoli?

Algoria - Padła przez 2 osoby które nie są w team ? Widzę prawilnie.(Masz/Były dowody na YouTube)

Triador - Padł przez Przemka(technik), Bercika i IQU - Hmm prawilnie tutaj ja jestem.(Masz dowody na YouTube)

PS:

Zapewne ty gówno wiesz o serwerze bo jest stabilny to raz, po 2 żadnych przekrętów nie ma tylko parę gimbusków swoje wie na MPC, po 3 to tobie polecam maść na "ból dupy". Powodzenia w dalszym pisaniu swojej poezji jak byś chciał książkę napisać odezwij się :)

Opublikowano

Pomijając to, że administracja została wcześniej oślepiona graczami wyłudzającymi eq i w tym momencie nie potrafiąca pomóc uczciwemu graczowi w sytuacji niezbyt korzystnej... to grało się świetnie.

Serdecznie zapraszam na serwer, ale nie życzę wam by cokolwiek i kiedykolwiek wam zniknęło.

Pozdrawiam cię Shizer i następnym razem się tak nie denerwuj podczas rozmów z osobami piszącymi.

Powodzenia na serwerze.

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Alternatyw, masz racje za duzo o gildi inspiration nie wiem ale wierze shizerowi i w to co mowi w filmach.

Czy sensual dawalby itemki osobie (vires) ktora rozwalila mu serwer ? Nie sadze.

Druga sprawa.. Czy wy nie rozumiecie ze jak wydali kilka tys na serwer a potem rozdawaliby kolegom cos to straciliby graczy i kasa by sie nie zwrocila ? Idzie im napewno nie zle z hajsem bo 1k luda+ to czy oplaca sie im zamykac taka maszyne do kasiory.? ..

Ostatnia sprawa, piszecie ze gildia inspiration rozwalala serwery, shizer wypisal kto co zrobil. Tych osob nie ma w teamie wiec o co sracie ?;<

@aw. Polecam serwer !!!

@. Do shizera, jak mozecie to zwiekszcie resp metinow 2x jeszcze bo duzoo ludzi dropi i ciezko cos znalesc.

Sry za orto ale z telefonu pisze

Opublikowano

Na serwerze gra 1k + typa z czego 900+ to gimbaza, 75 lvl wbić w tym v2 sobie + buffce to największe wyzywanie .. <.< wbijają się na spota, rozstawiają buffa i expią idioci i gdyby nie te gimby to serwer zaj3bisty ;]

Nchf.png

lol

Opublikowano

AV: Czy na serwerze występuje dziki pies?

No co ty ? :D

@edit by eSej

Ta afera z yt przeraziła mi ten serwer :(

Grałem dobiłem ponad 65-70 i było fajnie ale ta korupcja w administracji o.O

Masakra .. myślałem że jesteście spoko a tu UPS... wpadka dzięki Shizerowi :P

Pozdro <3 Serwer jako do 4fun pograć dla jaj polecam ale na dłużej jak narazie teraz już nie :ninja:

żałosne po co to wstawiasz ? :(

106ir79.png

Opublikowano

No co ty ? :D

@edit by eSej

Ta afera z yt przeraziła mi ten serwer :(

Grałem dobiłem ponad 65-70 i było fajnie ale ta korupcja w administracji o.O

Masakra .. myślałem że jesteście spoko a tu UPS... wpadka dzięki Shizerowi :P

Pozdro <3 Serwer jako do 4fun pograć dla jaj polecam ale na dłużej jak narazie teraz już nie :ninja:

żałosne po co to wstawiasz ? :(

Korupcja hahahaha prosze cię naprawdę twoje teksty są już żenujące raz że wypłakałeś się już na YouTube, dwa że serwer 4fun ? proszę cie że ty tak uważasz nie chcesz? nie graj :). A 3 że większości się podoba a twoje zdanie mi "lata" mówiąc szczerze idz gdzie indziej spamować papa bo ja tu nie odpisuje :)

Ps: Twój tekst : eSej 14 godzin temu

Jak by fubu chcial to by rozpierdolil ten syfik ;)

Jakoś od startu atakuje i nic mu się nie udaje tylko oszukiwanie i kradnięcie eq na swoim żałosnym serwerze, ile ci zapłacił ? za napisanie tego :)?

Opublikowano

Korupcja hahahaha prosze cię naprawdę twoje teksty są już żenujące raz że wypłakałeś się już na YouTube, dwa że serwer 4fun ? proszę cie że ty tak uważasz nie chcesz? nie graj :). A 3 że większości się podoba a twoje zdanie mi "lata" mówiąc szczerze idz gdzie indziej spamować papa bo ja tu nie odpisuje :)

Ps: Twój tekst : eSej 14 godzin temu

Jak by fubu chcial to by rozpierdolil ten syfik ;)

Jakoś od startu atakuje i nic mu się nie udaje tylko oszukiwanie i kradnięcie eq na swoim żałośnym serwerze, ile ci zapłacił ? za napisanie tego :)?

dla mnie nie musisz odpisywać :) Pozdro <3

A kto powiedział że mi się nie podoba ? Serwer mi się podoba ale jest za łatwo ... a ponad to ten filmik ? może ktoś się wypowie z was na temat tego żałosnego filmiku ? no właśnie :(

Tyle mi zapłacił co tobie gracze za eq ;) - yebać fubu ale bez przesady :P

106ir79.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...