Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rękawiczka (20kk) na 37 lvl trudny loch, big spot = 2 medale (4kk). Odechciało mi się grać, jak patrzę na ten drop medali. Na dodatek wchodzi jeden na 3-4...

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

event o 18 :P z podziałem lvlowym ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Z poczatku bylem zle nastawiony do serwera no ale sciagam i zobacze co i jak. Jak mi sie spodoba to zostane na dlugo. ;)

Opublikowano

wszystko fajnie polecam serwer tylko że drop medali to masakra , jestem w lochu od 40 minut i 0 medali , ani jeden nie poleciał lol ; x nie wiem czemu albo chcą zarobić na is, że taki mały drop albo nie wiem , mogliby zwiększyć ,nabiłam lvl a medali 0 .

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

@UP

Dokładnie, ja dodatkowo w rękawiczce biegam, to mi na 30 min. 3 dropły, ale za to żaden nie wbił. Niektórzy mówią, że w 10 min. mają całe dwie strony, nie wiem jakim cudem, chyba zyskując od administracji.

Opublikowano

Zalezy od szczescia ja np. W 1h droplem 16medali i weszlo 11 : ) .

Serwer polecam !

Za ZUO macie duzy + bo bylo na calej mapie a nie jak na wiekszosci serwerow tylko w oazie. Tylko next razem w 1-65lvl nie dawajcie zolwi i innych bosow 80+lvl bo obok metka na 5/10lvl taki boss to przesada.

Dzis po 21/22 bylo ponad 1,2k osob : ) sklepow masa , ciagle przybywa.

Opublikowano

Shizer nieczysto grasz i kurwa nie rozsylaj filmikow czlowieka ktorego kiedys prosiles o lapki do hejtowania. Nie zaczynaj wojny.

Dobra w takim razie zrobie podobna akcje tylko ze to nie bedzie 10 minusow

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer gówno nasylaja hejterow na ludzi ktorzy nic im nie zrobili no debile nie polecam

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Dobra wypowiem sie jak sprawa wyglada. Shizer nakazuje ludziom na tym swoim osranym teamspeaku hejtowac jednego czlowieka na youtube. Powod?

Dobra nie wazne wyjasnione

Czy na serrwerze sa kostiumy?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dobra wypowiem sie jak sprawa wyglada. Shizer nakazuje ludziom na tym swoim osranym teamspeaku hejtowac jednego czlowieka na youtube. Powod? Chuj wie

A jak to wygladalo kiedys w sumie calkiem niedawno. Shizer prosil o lapki prosil o wypromowanie kazdy swoj nowy filmik wysylal na pw nie trzeba bylo nawet subskrybowac. Shizer chcial aby uzytkownik TheMuskk podpromowal go na youtube

ss nr 1 shizer chce sobie ustawic live i chce go wygrac i zareklamowac swoj zasrany kanal:

oczywiscie pisanie typu udanych wakacji hahaha

01442413849750933691.png

ss nr 2 proszenie o promowanie i o czym wczesniej wspomnialem udanych wakacji haha

34535630986777111712.png

ss nr 3 pisanie ze ze go nie wychuja i tak dalej i tak dalej a teraz nagle co? Shizer pokazuje jaki jest. A zostal lekko podpromowany przez muska

06216734162684924282.png

3/4 PW muska to byly pw od shizera i jego super elo filmiki. Zreszta widac tematy pw typu siema mistrzu jestes najlepszy pro elo kocham cie daj mi lapke na youtube. Wstawiam takie jebitne ss zeby nie bylo ze przerobione. Nie zeby cos ale nie lubie poprostu jak ktos taki jak ten gosc najezdza na kogos bez powodu.

Dzięki za udostępnienie tego, ogólnie chujowa sytuacja gdyż zaraz jakiś przydupas modek od nich to usunie. Hejt ? hm niech hejtują ale dalego na tym nie zajadą. pozdro:)

Opublikowano

Nie polecam servera, administracja cały czas wyzywa i obraża "Swoich" graczy.Na serverze jest też coś takiego jak "Fosforyzacja" poszczególnych graczy :( miała być pompa a jest gówno i to takie grube jak shizer i respeckt.Ps. jak wyzywacie kogoś od grubasów to sami kurwa pierw popatrzcie na siebie a potem kogoś tak wyzywajcie.

Nie grałeś i się wypowiadasz? Gram od startu i jeszcze nie widziałem jakby któryś z administracji wyzywał graczy, no way.

Czasem może ich nerwy poniosą, ale no ku*wa bez przesady, jak ludzie nie myślą i sami zaczynają.

A i nie istnieje słowo FOSFORYZACJA.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Nie grałeś i się wypowiadasz? Gram od startu i jeszcze nie widziałem jakby któryś z administracji wyzywał graczy, no way.

Czasem może ich nerwy poniosą, ale no ku*wa bez przesady, jak ludzie nie myślą i sami zaczynają.

A i nie istnieje słowo FOSFORYZACJA.

Literówka ;) Faworyzacja.. Grasz od początku i nie zauważyłeś ? to chu*owo patrzysz, widać że znasz się tylko na sytuacjach w m1. pis ją Twoja osoba nie obliguje mnie do prowadzenia z Tobą inteligentnej konwersacji .. Like ? = Popierasz Restia to syf .. Robimy fanpejdrza ?

Opublikowano

Literówka ;) Faworyzacja.. Grasz od początku i nie zauważyłeś ? to chu*owo patrzysz, widać że znasz się tylko na sytuacjach w m1. pis ją Twoja osoba nie obliguje mnie do prowadzenia z Tobą inteligentnej konwersacji .. Like ? = Popierasz Restia to syf .. Robimy fanpejdrza ?

Jeśli moja osoba nie obliguje Cię do prowadzenia ze mną rozmowy to na chuj w ogóle odpowiadasz na mojego posta?

Gdyby była to literówka to nie pomyliłby kilku wyrazów, a więc? Coś nie pykło.

I jeśli Ty jesteś inteligentny za jakiego się uważasz to nie używał byś dwóch kropek, bo tego nie można nazwać wielokropkiem, a tylko błędem interpunkcyjnym. Tak samo błędem jest robienie spacji po kropkach właśnie, po znaku zapytania. No i kto tu jest mądry?

Kocham takie rozmowy, jak ludzie myślą, że są mądrzy, chcą zabłysnąć, a nie wychodzi.

#antywarn

Zapraszam na serwer, aktualnie event manwoo na którym można sporo zarobić, między innymi: pet kostek, bojowce, różdżki, małże i wiele, wiele innych...

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Serwer jest bardzo dopracowany, wszystko styka, prócz dwóch rzeczy.

-Skille

-Drop medali

Reszta jest idealna, polecam.

Opublikowano

Shizer nieczysto grasz i kurwa nie rozsylaj filmikow czlowieka ktorego kiedys prosiles o lapki do hejtowania. Nie zaczynaj wojny.

Dobra w takim razie zrobie podobna akcje tylko ze to nie bedzie 10 minusow

Dobrze zółto zębny słuchaj zobacz sobie date tego 08 po 1 mam wywalone na twoje MultiKonta gra u nas 1000+ osób więc lepiej pilnuj swojego Adiego żeby znów nie okradł ludzi tak jak cały Dracos okradł . Film o FuBu prosili mnie żebym dodał żeby nie było na nich ze nic nie potrafią. Next sprawa co ty wysyłasz ss ? hahah proszę cię to jest żenujące no ale wysyłaj twoja sprawa a śmietnik to rób na swoim serwerze = Max 200osób. Groziłeś mi Atakami na serwer ściemniałeś że miałeś być u mnie technikiem który 1 skrypta nie napisze a teraz płaczesz mi tu bo nie umiesz nic ? Bayo :*. A jeszcze jedno wyzywałeś Adniego i Małysza że ci strone zayebali i kasy ci nie dali a teraz z nim serwer robisz ? śmieszny gimbusek jesteś.

Ps: Zapytaj się Muskk'a jak mnie okradł na Tiverii ze swoim przydupasem, i jak wtedy mi dupę lizał. Wiec Zielaczku pilnuj swojej dupy żebyś ty nie wyszedł na skończonego idiotę. Tyle w temacie zapraszam na serwer Event Manwo właśnie trwa :)

Opublikowano

Mogliby w końcu zwiększyć ten drop medali , nie da się boja zrobić , a niektórzy nie chcą pakować w is .. to administratorzy ich maja w dupie ..
Edit. Teraz jest event manwoo i jak się wyłowi 2 drobne rybki to można zamienić za szkatułkę zagadkową i lecą z niej fajne rzeczy mi za 1 razem poleciał jakimś cudem srebrny certyfikat czyli boj ;d super :P

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Dobrze zółto zębny słuchaj zobacz sobie date tego 08 po 1 mam wywalone na twoje MultiKonta gra u nas 1000+ osób więc lepiej pilnuj swojego Adiego żeby znów nie okradł ludzi tak jak cały Dracos okradł . Film o FuBu prosili mnie żebym dodał żeby nie było na nich ze nic nie potrafią. Next sprawa co ty wysyłasz ss ? hahah proszę cię to jest żenujące no ale wysyłaj twoja sprawa a śmietnik to rób na swoim serwerze = Max 200osób. Groziłeś mi Atakami na serwer ściemniałeś że miałeś być u mnie technikiem który 1 skrypta nie napisze a teraz płaczesz mi tu bo nie umiesz nic ? Bayo :*. A jeszcze jedno wyzywałeś Adniego i Małysza że ci strone zayebali i kasy ci nie dali a teraz z nim serwer robisz ? śmieszny gimbusek jesteś.

Ps: Zapytaj się Muskk'a jak mnie okradł na Tiverii ze swoim przydupasem, i jak wtedy mi dupę lizał. Wiec Zielaczku pilnuj swojej dupy żebyś ty nie wyszedł na skończonego idiotę. Tyle w temacie zapraszam na serwer Event Manwo właśnie trwa :)

Nie znasz adiego to nie pisz głupot. Ciekawe gdzie ja ci niby grozilem? Adi mi kase oddal bo bylem na PGA z nim i sie dogadalismy. Ja miałem być u ciebie technikiem? Chyba pomyliłeś planety. Jakie skrypty , o czym ty w ogóle piszesz xDDD zmień dilera.

dobra zmieniam zdanie jednak nie wazne

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...