Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nono server fajny tylko zastanawia mnie 1 czy medale czyta sie co 1 sek czy tsza czekac 2 lata bo jak nie to fajnie

i ostatnie pytanie

ten wierzchowiec na start na stale jest ??

Siemka mam pytanko

Jak tu przedstawia się sprawa ze zmiankami i zaczarowaniami ??

Są u NPC czy dropią z bossów/mobów ??

I jak ze skilami ?? KU z Mietków ? czy u NPC ?

metki

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@noexpgo69, zmianki i dodania zobywamy z mobow (wszystkich) z metinow i restianskich kufrow.

@ziutek, medale sa co 1sek ; )

@noexpgo69, zmianki i dodania zobywamy z mobow (wszystkich) z metinow i restianskich kufrow.

@ziutek, medale sa co 1sek ; ) wierzchowiec na 6h ale uwierz ze zadko go bedziesz uzywal ; ) sam mam od poczatku serwera i zostalo 5/4h z 6 ;d

@ziutek, medale sa co 1sek ; ) wierzchowiec na 6h ale uwierz ze zadko go bedziesz uzywal ; ) sam mam od poczatku serwera i zostalo 5/4h z 6 ;d

Opublikowano

Siemka mam pytanko

Jak tu przedstawia się sprawa ze zmiankami i zaczarowaniami ??

Są u NPC czy dropią z bossów/mobów ??

I jak ze skilami ?? KU z Mietków ? czy u NPC ?

Zmianki z mobów/metinów/bossów/szkat.

KU z metinów (a raczej instrukcje), to samo z kamykami.

Opublikowano

Przekazuje wiadomość od G00D'a:

"Serwer ogółem jest ciekawy, fajny medium, bardzo dobry projekt w wykonaniu Sensuala. Troszeczkę ubolewam nad tym, że miał swoje serwery i padały one, tutaj gra dużo, lecz jak widzę to ta liczba spada szybko, do tego brak zainteresowania powoli się rodzi naszego technika. Zarobków na serwerze jest mase, polecam oczywiście grać, łatwo jest się wybić naprawdę. Co do administracji serwera (czyt. reszty) np. Shizer bądź Respect to się wypowiem jasno. Totalne dwa głąby, dzieciaki które nic nie potrafią, nie pomagają, biegają po m1 i spamują ogółem o swoich filmach o swoich gównach i próbuja robić z siebie gwiazdy youtuba itp. Mój ostatni ban na forum został nadany przez Shizera, który zamknął mój temat bez wyjaśnienia o zniknięciu itemków, po czym zrobiłem nowy temat w którym była treść "ogarnij dupkę shizer", za który zostałem ukarany banem. No sory troszeczkę gimbusie, ale nie dorosłeś do tej funkcji jakim jest administrator, bądź co bądź wiem, że doświadczony członek zespołu nie dał by nawet ostrzeżenia w co najgorszym przypadku bana, nie reagowałby na takie zaczepki, w tym przypadku to ty popełniłeś błąd. Tyle ode mnie, polecam ze względu na serwer, który wykonał Sensual, a niepolecam ze względu na Shizera i Respecta. Bajo bez odbioru, wasz kochany miniB00M aka G00D."

Może wyjaśnię coś :), znalazłem ten temat i to nie było "ogarnij dupkę shizer" tylko spamowanie na forum czyt. "parę tematów na ten sam temat", po 2 polecam Archiwum i zobaczyć że każdy komu "znikło" bez ściemy odzyskał przedmioty z IS, next sprawa projekt Sensual'a ? heh zdziwił byś się ale Sensual tylko dodawał a my z r3spectem wymyślaliśmy wszystko dosłownie WSZYSTKO na tym serwerze więc twój "głąb" okazał się nie trafiony, następną sprawą jest twoje zachowanie ?, sam nie napiszesz tylko jakaś koleżanka musi ???, smutne ale prawdziwe.Gimbus hmm - Chyba pomyliłeś lata :D, może coś tam u ciebie z koordynacją jest źle no cóż :).

"Tyle ode mnie, polecam ze względu na serwer, który wykonał Sensual, " - Dobrze wiedzieć pacz UP.

"dziś, 10:04

jestem w stanie dać KT

ale napisz jaki biolog i koń

napisz też czy masz email, bo nie chce zmiany.

Sam grasz u mnie na serwerze, kupujesz postacie interesujesz się grą a piszesz takie posty. Żałosne bd hejtował serwer na którym gra :O...

Opublikowano

Może wyjaśnię coś :), znalazłem ten temat i to nie było "ogarnij dupkę shizer" tylko spamowanie na forum czyt. "parę tematów na ten sam temat", po 2 polecam Archiwum i zobaczyć że każdy komu "znikło" bez ściemy odzyskał przedmioty z IS, next sprawa projekt Sensual'a ? heh zdziwił byś się ale Sensual tylko dodawał a my z r3spectem wymyślaliśmy wszystko dosłownie WSZYSTKO na tym serwerze więc twój "głąb" okazał się nie trafiony, następną sprawą jest twoje zachowanie ?, sam nie napiszesz tylko jakaś koleżanka musi ???, smutne ale prawdziwe.Gimbus hmm - Chyba pomyliłeś lata :D, może coś tam u ciebie z koordynacją jest źle no cóż :).

"Tyle ode mnie, polecam ze względu na serwer, który wykonał Sensual, " - Dobrze wiedzieć pacz UP.

"dziś, 10:04

jestem w stanie dać KT

ale napisz jaki biolog i koń

napisz też czy masz email, bo nie chce zmiany.

Sam grasz u mnie na serwerze, kupujesz postacie interesujesz się grą a piszesz takie posty. Żałosne bd hejtował serwer na którym gra :O...

Bo on lubi tylko serwery gdzie set broni jak najbardziej przypomina pl-a, a wielu takich nie ma w chwili obecnej ? G00D ma tu bana na tym forum dlatego nie może napisać tego osobiście. Wiesz co to krytyka ? Może i gra na tym serwerze, ale ma też prawo krytykować wasze durne zachowania i odpały. Stracił pieniądze, strasznie zwlekaliście z oddaniem mu tego co kupił to się denerwował, a tworzył je zapewne dlatego, że zamiast odpisać, że niedługo powinno być all zwrócone - wy po prostu zamykaliście te tematy co stwarzało pozór jakbyście mieli go w dupie oraz pieniądze, które stracił.

A teraz idąc tokiem rozumowania shizera - "Mieszkacie w Polsce, a krytykujecie rząd i poczynania co poniektórych mieszkańców tego kraju ?! CO TY TU JESZCZE ROBISZ ! WON DO NIEMIEC - ŻAŁOSNA KRYTYKA SWOJEGO KRAJU ! "

Za nim coś napiszesz - rusz głową.

io7e.jpg

Opublikowano

Ale sobie shizer i respekt wykombinowaliście żeby złapać suby na yt i Wasze konkursy z sm.

Respekt, jak się cieszy, że ma te 300 lapek w góre, bo dzieci się napalają na sm'y, a żeby nie ten wasz konkurs do dalej ledwo po 120 lapek by było, ale trzeba się korzystać z tego, że można za darmo widzów zalapać.

Ps co Wy pierdolicie, że gracie bez is'a? Czy ta pieczeć bao bao jest za darmo?

Skąd dropią bronie na 75 lvl?

Opublikowano

Dobra to teraz opinia moja na temat serwera, na którym gram praktycznie od początku jego istnienia.

Z tej strony miniB00M, gram mentalem wbiłem 101 lvl, więc mogę określić jasno co o serwerze myślę i co uważam. Serwer jest w sobie zajebisty, mój gust, takie polskie shiro, na którym też gra kupa graczy.

Sensual na razie ma ten zapał pomocy, oby się szybko nie wypalił, bo na razie świetnie mu idzie. Administracja ogółem ogarnia, codziennie są na ts, forum, pomagają, ogarniają forum, pw na forum do max 1 godziny odpisują, bynajmniej mi. Naprawdę serwer zasługuje na wielki props.

Jedyne co mi się teraz nie podobało to, to że zmienili DC, azraela dokładnie. Ludzie napierdolili sobie hajsu na nim, a teraz odcięcie. Dlaczego? Ja sam na nim napierdoliłem wałówy, ale nowi nie mają jak. Jakaś tam baronówna.

Z DC solowo leciały 2 metale i ok 7 pereł + razem ok 10 KD +5, było fajnie, teraz trzeba dzielić się na 4 - 5, no chyba że idziesz z QuiLem.

Słowem końcowym - serwer polecam, nie jest łatwy, lecz daje się radę.

Opublikowano

osob 500 / 700 :( A co do serwera to nie polecam dlaczego?? Pograłem parę dni na serwie odkryłem fajnego buga na yangi pytalem sie ludzi na ts czy cos wiedza o tym bugu a oni mowili zebym nic nie mowil administracji bo oni uzywaja tego. Myslicie że dlaczego kazdy ma juz po 100/200kkk w brylkach bo jechali na bugu. Bug byl z szpula jedwabiu. na czym polegał bug zapraszam na pw wyjasnie :) Ale dobra pomimo prosb tych osob co jechali na bugu zglosilem to administracji a shizer z respectem zasmiali sie glupio i powiedzieli ze mam bana po 10/15 minutach konto zostalo zbanowane na stale :)

Za chwilę pewnie będzie hejt na mnie ale mam wyjeba*e . Oczywiscie shizer i respect beda sie wypierac tego :) Osob jest coraz mniej :)

No to tyle w temacie jeszcze raz nie polecam serwa.

Opublikowano

Nie polecam, faktem jest, żę działają wszystkie możliwe wh i inne gówna.

Serwer jest swietnie zrobiony, i gdyby miał normalną administrację to byłby top 1.

Mogli by chociaż udawać te 3h dziennie, że są poważną administracją, ale tego nie robią.

Ogółem wprowadzanie zmian w trakcie rozgrywki to jak odcięcie sobie ręki. Zamiast graczy przybywać to będą uciekać.

Jak juz zmieniacie, zmieńcie na lepsze a nie na odwrót.

Nie polecam

Opublikowano

osob 500 / 700 :( A co do serwera to nie polecam dlaczego?? Pograłem parę dni na serwie odkryłem fajnego buga na yangi pytalem sie ludzi na ts czy cos wiedza o tym bugu a oni mowili zebym nic nie mowil administracji bo oni uzywaja tego. Myslicie że dlaczego kazdy ma juz po 100/200kkk w brylkach bo jechali na bugu. Bug byl z szpula jedwabiu. na czym polegał bug zapraszam na pw wyjasnie :) Ale dobra pomimo prosb tych osob co jechali na bugu zglosilem to administracji a shizer z respectem zasmiali sie glupio i powiedzieli ze mam bana po 10/15 minutach konto zostalo zbanowane na stale :)

Za chwilę pewnie będzie hejt na mnie ale mam wyjeba*e . Oczywiscie shizer i respect beda sie wypierac tego :) Osob jest coraz mniej :)

No to tyle w temacie jeszcze raz nie polecam serwa.

Weź beke mam z cb bug na yangi dobra pozdro, weź wypierdalaj gdzie idziej pisać bajki

xxx

Tu zajdziecie filmy dotyczące serwera Restia http://www.youtube.com/user/R3SPecTxRMvisioN

Opublikowano

Weź beke mam z cb bug na yangi dobra pozdro, weź wypierdalaj gdzie idziej pisać bajki

xxx

A ja mam z cb bug na yangi nadal jest i nawet nie potraficie tego naprawić dużo osób juz o tym wie bo im powiedziałem :)

Janek top 1 all eq + 9 dlaczego ?? bo używa tego buga :) jak prawie każdy na tym serwie :)

Serwer pada .......

Opublikowano

Bo ten serwer to jedno wielkie G.

Od początku do końca zwłaszcza tych dwóch przygłupów, którzy robią co chcą a później się wypierają.

Opublikowano

A ja mam z cb bug na yangi nadal jest i nawet nie potraficie tego naprawić dużo osób juz o tym wie bo im powiedziałem :)

Janek top 1 all eq + 9 dlaczego ?? bo używa tego buga :) jak prawie każdy na tym serwie :)

Serwer pada .......

"Kto chce wiedziec na czym polegał bug zapro PW" - nadal nie dostałem odpowiedzi. :]

io7e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...