Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no klikasz "ok" i ci sie pokazuje okienko w którym musisz wskazać plik "metin2client.bin" który znajduje się folderze z metinem. Aż tak trudno przeczytać komunikat błędu? :O Jeżeli ci się nie pojawi to okienko w którym musisz wskazać plik "metin2client.bin" to uruchom MagicMetin'a z prawami administratora (prawy przycisk na ikonkę MagicMetina' i wybierasz opcję uruchom jako administrator)

Opublikowano

@up

o boże dziecko nie ogarniasz ani trochę angielskiego .... kliknij tak ...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jak klikne to sie nic nie dzieje .. ;/ a co do tego "metin2client.bin w głównym folderze PL NIE MA GO czyli nei da sie uruchomic tego hacka bo nie ma "metin2client.bin" który trzeba wybrac.

Opublikowano

Coś mi się wydaję ze z tym botem to jednak był keylogger bo nagle strona znikła i nie działa :)

Nieprawidłowy adres strony
Przepraszamy, strona o podanym adresie nie została odnaleziona. 
Prosimy sprawdzić poprawność adresu i spróbować ponownie. 
Polecamy również skorzystanie z wyszukiwarki.

Pozdrawiam UP TEZ MI NIE DZIAŁA :)

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Trochę zbugowany bot, miałem potki w EQ ,a on i tak wrócił do miasta i próbował je kupić.

@Edit

Dobra już normalnie działa, ale za to nie wiem czemu, kiedy go wywala i jeszcze raz się loguje, to bot usuwa niektóre ustawienia.

@Edit2

Mam nadzieję ,że wprowadzą niedługo zwiększenie zasięgu expienia, bo to co jest teraz to beznadzieja... Wiecznie będę expił aby wbić 30 lvl

@Edit3

Świetnie... Nie mogę do nich nawet napisać na forum ponieważ trzeba ustawić sobie avatar, którego nie można ustawić bo jest coś zbugowane ...

@Edit4

Przez to ,że nie można większyć zasięgu expienia, w 1,5h nabiłem dopiero 8 lvl -,-

@Edit5

Czy tylko mi nie działa MagicMetin? Po uruchomieniu gry wyskakują jakieś dziwne komunikaty.

@Edit6

Dobra jednak jest zasięg expa ,już znalazłem tylko szkoda ,że nie ma go na mapce tak jak to było w EasyMetin2 i M2Bob, przez to dopiero dziś się skapnąłem gdzie jest ten zasięg

Opublikowano

Bot chodzi niby dobrze, ale jak zrobić, zeby zbierał wybrane itemy Bo jeśli zaznacze ignore lub nawet odznacze to i tak wszystko zbiera.. I jak zrobić, zeby wplacal expa, bo jeśli zaznacze donate exp to nie wplaca

Opublikowano

Trochę zbugowany bot, miałem potki w EQ ,a on i tak wrócił do miasta i próbował je kupić.

@Edit

Dobra już normalnie działa, ale za to nie wiem czemu, kiedy go wywala i jeszcze raz się loguje, to bot usuwa niektóre ustawienia.

@Edit2

Mam nadzieję ,że wprowadzą niedługo zwiększenie zasięgu expienia, bo to co jest teraz to beznadzieja... Wiecznie będę expił aby wbić 30 lvl

@Edit3

Świetnie... Nie mogę do nich nawet napisać na forum ponieważ trzeba ustawić sobie avatar, którego nie można ustawić bo jest coś zbugowane ...

@Edit4

Przez to ,że nie można większyć zasięgu expienia, w 1,5h nabiłem dopiero 8 lvl -,-

@Edit5

Czy tylko mi nie działa MagicMetin? Po uruchomieniu gry wyskakują jakieś dziwne komunikaty.

@Edit6

Dobra jednak jest zasięg expa ,już znalazłem tylko szkoda ,że nie ma go na mapce tak jak to było w EasyMetin2 i M2Bob, przez to dopiero dziś się skapnąłem gdzie jest ten zasięg

Wychodzi na to, że jesteś po prostu hmm.. ślepy, że tak to ujmę :) Przecież to widać po włączeniu bota, że jest ustawienie zasięgu.. Bez przesady...

@UP2

Nie mam pojęcia, mi te opcje normalnie dzialają.

@Edit

Straszne są te kicki co chwile ... wy też macie z nimi problem?

JUŻ PISAŁEM !! Aktualnie ten bot się nie nadaje do użytkowania ... Kicka co chwile :/ Tydzień/Dwa temu wszystko było spoko .. Zobaczymy może wyjdzie nowa wersja, bo aktualnie ich strona nie działa.

Opublikowano

Żeby nie kickało, trzeba podmienić folder Hackshield na ten z przed dwóch tygodni :)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Widzę poprawę :) Teraz można już używać, jeszcze wywala co jakiś czas, ale myślę że jeszcze wyjdą nowe wersje ...

Powiedzcie mi jak zrobic, zeby wplacal expa i zebhy zbieral wybrane itemy...

Klikasz zakładkę " Advance " i zaznaczasz " Auto Donate Exp ",

Później "Supply" klikasz "Item List" i tam wszystko zaznaczasz co chcesz, żeby zbierał, a co nie ... :P

@Edit

Jakieś zabezpieczenia chyba mają .. Po 15minutowym działaniu wywaliło z banem, wykrywacz nie zadziałał ;)

Opublikowano

No to lepiej nie używać niech naprawia wszystko to będę korzystał.

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

@mari100

Wykrywacz działa lecz GMowie nie sa tempi jak ruskie czołgi i zmieniaja sobie nicki na tzw "nicki graczy" czyli wykrywa gmów jako zwyklych graczy, wiec w tym przypadku nie zadzialal wykrywacz, gdyz gm mial nick "normalny"

If$Pomogłem = True Then click Lubie To

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...