Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa na plu, jak mam teraz zaaktualizowane wszystko ?

Tak

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@DawCioS1

Spróbuj przez winrara.

@CronosMT2

Brak.

@czachu16

Działa, tylko ,że już ktoś pisał ,że GM'y nie są głupie ,a więc aby sprawdzić czy koleś ma bota ,wchodzą na zwykłe konto, czyli radziłbym abyś uruchomił zmianę CH także przy zwykłych użytkownikach ,a nie tylko przy GM'ach.

Opublikowano

Dziwne, że na kamermodzie mnie wywala, a tutaj na tym bocie dostaje bana przy włączonym wykrywaczu GM,a :P Coś nie wierzę w to nie szczęście :)

Opublikowano

Odpowiadam już na to 3 raz, teraz GM'owie wchodzą na zwykłe konta i sprawdzają czy ktoś hackuje, dlatego radzę, abyście włączyli ochronę także przed zwykłymi graczami, ja tak robię i jeszcze ani razu bana nie złapałem.

Opublikowano

Może ktoś repunac tego bota i podac mi download ( Dam tej osobie troche lajkow :) ) ? Poniewaz download z glownej strony nie dziala . ;/

Opublikowano

@UP

Źle ci się ściągnęło ,próbuj tak długo aż wyjdzie.

Po 20 próbach caly czas to samo

Opublikowano

Spróbuj w takim razie przez inną przeglądarkę. btw. jaki masz internet?

Probowałem przez opere i caly czas to samo .. ;/

Internet : Netia, 4 mb/s

Opublikowano

Ok, juz moge pobrać była to wina antywirusa ktory pod koniec pobierania blokował ten plik, wyłaczylem go i jest wszystko ok aleeee.... teraz mam kolejny problem podczas uruchamiania bota zarejestrowalem sie wszystko fajnie ale teraz ja chce uruchomic gre, wybieram pliczek bin i wyskakuje mi ze ta wersja bota nie obsluguje tej wersjii gry ... pytam sie mnie czy zaaktualizowac klikam ok i bot sie zawiesza. Wersje bota mam najnowsza 1.4.6, wersje gry tak samo mam najnowsza, nwm co jest ;/ Prosze o pomoc i czy ktos jeszcze ma/mial taki problem . ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...