Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi wszystko podnosi :D dynie tez

Mi chodzi zeby tylko dynie podnosił.

ps.

Nie moge go odpalic jak nie mam w cliencie metin2client.bin tylko coś innego i nie da sie odpalicc-_-

mojasygnan.png

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa do dupy i tyle -_-.

Mam kilka clientów na pc i na żadnym się nie da odpalić tego bo żaden nie ma metin2client.bin.

Pobrałem jakiś z neta to sie pyta czy spatchować do easymetin2 i wywala program.

Nie wiem co mam zrobić ;/

mojasygnan.png

Opublikowano

Hmm teraz działa mi 20 minut i jakoś żadnej zacinki większej nie było jedynie lagi bo słaby komp troche ;P

PS.Jakby ktoś rozpracował jak ustawić żeby logował się na tylko 1 serwer wybrany i tam wybierał postać to proszę o napisanie tutaj lub na pw ;)

Uruchomie bota pochodzi kilka minut, złapie ścinke, a gdy uruchamia metina od nowa hs wykrywa i muszę zakładać nowe konto żeby znów działał. Może to wina windowsa? Jakiego macie ci którym działa bez problemów?

Ja gram na Windowsie 7 32 bity i działa wyśmienicie ani razu HS mi go nie wykrył ;)

OSTRZEGAM!

Ostrzegam wszystkich użytkowników bota MagicMetin2 jeśli macie takie samo hasło na koncie w bocie jak do emaila na którego zakładaliście konto do programu to zmieńcie jak najszybciej hasło do emaila przed chwilą ktoś próbował się włamać na moje konto na gmail.com na szczęście miałem ustawione żeby wysyłało mi smsy jak ktoś wejdzie z innego komputera i zdążyłem zmienić wszystko, wydaje mi się że to z bota nadal chodzi ale próba włamania nastąpiła na email na który zarejestrowałem konto na bocie i z takim samym hasłem jakie jest na bocie oraz emailu. Włamanie nastąpiło z Shenyang, Liaoning, Chińska Republika Ludowa z adresu IP 123.245.44.246 które raczej nie jest nasze jeszcze raz ostrzegam uważajcie.

OSTRZEGAM!

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jakaś inna wersja gry że tak powiem? edytowany klient jakiś inny hack wrzucony do folderu? odinstaluj metina i za pomocą Gameforge Live ściągnij aktualną mnie zadziałało bo mam aktualną wersje ściągnięto przez w.w. Gameforge Live jeśli dobrze pamiętam taka nazwa ;)

b_560_95_1.png

Nowicjusz
Opublikowano

Ile trzeba czekac zeby Monastyr był znów czynny pize ze dzis bedzie niedostepny i ze sie polaczy z s50 ale takiego nie ma ?? Aktualizacja bedzie czy jak ?

Jeśli pomogłem daj "Lubie To". :):):)

Opublikowano

świetny cheat. wszystko dziala. Na yangi w sam raz, robisz jednego bota 10 lvl reszta 1

ten z 10 pulluje moby z range 50 a reszta bije z range 5 i jazda :D czysta zajebistosc.... Szkoda tylko ze darmowy bo zaraz w m2 znow boty beda

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

świetny cheat. wszystko dziala. Na yangi w sam raz, robisz jednego bota 10 lvl reszta 1

ten z 10 pulluje moby z range 50 a reszta bije z range 5 i jazda :D czysta zajebistosc.... Szkoda tylko ze darmowy bo zaraz w m2 znow boty beda

o co chodzi z tym range?

Opublikowano

o co chodzi z tym range?

Zasieg zbierania (pullowania) mobow z mapy. Ten czerwony zakres koło kordów na zakladce Map

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

i jaki w tym zarobek ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@UP

Zawsze jakis jest -,- ja tam wole typowo: expic do 30 lvla i na fb w miesiac na solarze dorobilem sie 300kk

o lol ja postawiłem 2 fb (1 miesiąc później) i od razu bany w tym samym dniu.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Działa na Win 8 ? Wyskakuje mi że jest jakić update klikam yes i brak odpowiedzi :( na 7 działa

Wiem już o co chodzi Metin2 miał aktułalizacje i trzeba czekać na aktułalizacje MagicMeti2 SZYBKO !!!!!

Opublikowano

Da ktoś na inny hosting bo nie mogę pobrać -.-

Moje TuT'y

http://www.mpcforum.pl/topic/249997-downloadhot-1-skill-hit-killer-dmgx-7-by-glowa244/

http://www.mpcforum.pl/topic/269354-hotdownloadrun-hack-na-all-v10-by-glowa244/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...