Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi nie działa wyskakuje że "ta wersja gry nie jest obługiwana przez MagicMetin2" i tak się dzieje
na priwach i na pl nie wiem o co chodzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie nie działa na privach, ale na PL'u wszystko ładnie śmiga. Upewnij się, że masz zaktualizowanego metina.

Opublikowano

No i mam lipe, było ok ale teraz pobrałem nową wersję, 2.5.9 i co 2 minuty wywala pytajniki i zamyka metka.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Czy jak włącze bota na moim koncie 21lv to nie zostanie ono skradzione czy coś ? Bo mam tam tygre +8 ;/

Tak zostanie skardzione, milion razy :)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Świetnie działa, dziękuje za udostępnienie :) Serdecznie polecam, darmowy i dobry :)

2rc8k5i.png

Opublikowano

u mnie jak zaloguję się na bota i kliknę start gry to cały czas pisze że wczytywanie gry i nic się nie uruchamia , co z tym zrobić ?

lewbvb2.png

Opublikowano

Bot ma w sobie dwie ogromne wady. Pierwsza jest taka, że gdy bije to nie widać ruchów miecza (gdy patrzymy na niego z innego konta), a druga to taka, że wykrywacz GM nie działa...

2rc8k5i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...