Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak się składa że gram od 2 lat w metka z przerwami i od początku używałem kamermoda bo reszta była płatne i dostałem tylko raz bana za fishbota bo zostawiłem go na noc i zapomniałem wyłączyć, więc nie mów mi że nie używam moda z głową bo inaczej nie wbiłbym 76 lvl :) a wszedłem przez tego moda na fishbota tylko jedną postacią, miałem cały czas okno na wierzchu i nawet gm się nie pojawił... Ja się przejechałem dlatego nie polecam, może nie jest jeszcze do końca zrobiony, ale na dzień dzisiejszy jestem na NIE! lecz to tylko moje zdanie :)

Pozdrawiam

Dostałeś bana z logów, na kamer modzie też dostałem za FB

lecz na konto, na którym bociłem

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@up przeczytaj wyższe posty, napisałem rozwiązanie

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Dotacja doświadczenia jest beznadziejna, niby coś tam oddaje, ale jak się dłużej jest daleko od komputera to bot i tak wbije wyższy lvl niż chcemy.

Opublikowano

Mam pewien problem z botem. na początku wszystko było w porządku a teraz zacząłem mieć problem z zalogowaniem się ponieważ przycina go i nie chce przejść do opcji logowania kont. i pojawia mi się komunikat coś typu że czas się skończył, po czym dalej mogę go zalogować ale sytuacja się powtarza.

Opublikowano

A więc to wyglada tak , stronka nie działa DL nie działa ;) Co to oznacza? Bot stanie się płatny w najbliższym czasie a szkoda bo chciałem sobie pobocić :(

HALA MADRID !!!
Opublikowano

Strona to:

www.mmetin2.net

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Najlepsze jest to, że jak pisałem ten post wyżej nie działał mi mm2, parę dni potem znowu na dzień - 2 mogłem go używać i znowu nie mogę.

Edit:

Mam rozwiązanie, musicie poprostu ściągnać nową wersje, jak nie możecie wejść na główną, wejdzcie na forum, a stamtąd na główną, mi pomogło

Opublikowano

Wie ktoś może, dlaczego jak włączam "start" to biegnie mi do wioski ? mam wszystkie ust. jak powinny być a on mi ucieka.. ;) ktoś helpnie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...