Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicMetin2

XxToMcIoxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten bot to keylogger,up zacina się tobie.

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Jest minus tego programu... Brak wykrywacza GM,a jak to w kamermodzie. Dzisiaj 2 bany na konta 29lvl :( za 30min byłby ten 30lvl i poszłyby konta na fishe :(

Opublikowano

Witam. Dziś przedstawiam Wam świeżego bota prosto z elitepvpers.com do Metin2 na wszystkie servery Gameforge

Oryginalny temat: http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/2922407-release-magicmetin2-bot-released-free.html

1308765501-U105386.png

MagicMetin2 BOT

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=sVMpgsSCp4Y

screentp.png

13.jpg

9.jpg

10.jpg

10.jpg

1308765429-U105386.png

nie ma potrzeby

1308765413-U105386.png

tak

1308765487-U105386.png

strona producenta: http://www.magicmetin2.com/link do bota: http://www.mediafire.com/download/fivs2qy50r101j1/MagicMetin2%281.0.2%29.zip 

1308765590-U105386.png

https://www.virustotal.com/ro/file/b30b2442f8ab87452c793f4301825d954c9aaf11d8f2399a4ffeae0f79b1723e/analysis/1382680298/

1308765441-U105386.png

Bot funkcjami podobny do M2boba, lecz jest darmowy tutaj spis funkcji:The functions:1. Multi accounts run together;2. Auto attack (support all skills);3. Auto add buff;4. Auto use potion;5. Auto loot;6. Item filter, Mob filter;7. Auto supply;8. Auto fishing, mining;9. Auto walk;10. Walk hack; 11.Pulling mobs, attract mobs;

Masz może inny download ?

Ten niestety nie chce działać :(

Albo mógł byś ty wwalć go na jakiś hosting ? Bardzo bym prosił.

Opublikowano

Wszystkie tematy z epvp z tym botem zostały zamknięte i usunięte z powodem keylogger

fananit.png

Pomogłem ?

Opublikowano

Wie ktoś może co mi się dzieje ??

Włączam bota loguje się wciskam "start nowa gra" włącza mi się gra loguje się wchodzę na postać i mi wywala całego clijenta ?? Może coś źle robie.

slgbil.jpg

Opublikowano

UP Jakoś tutaj się nikt nie żalił .

No już była próba włamania na konto gmail już ktoś tutaj pisał w tym temacie :)

Bo miał takie same hasła :)

fananit.png

Pomogłem ?

Opublikowano

Strona to Magicmetin2.com

Była aktualizacja :)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Jakie jest wasze zdanie na ten temat. Lepije zostać na kamer modzie czy pobrać tego bota. Z waszych wypowiedzi widzę ,że nie ma wykrywacza GM. Jest to jakoś zabezpieczone przed banem itp ? Dostał już ktoś banika ? Ogólnie jest to lepsze od kamera czy nie ? Nie wiem czy ryzykować

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Wyjrywacz GM został dodany ;] ja lece cały czas na tym :)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Ja co do tego całego MagicMetin2 nie jestem przekonany może jak będzie pewny w 100% i sprawdzony to może będę korzystać ale wole poczekać na opinie innych graczy, bo ta plotka z epvp z keyloggerem jest troche wiecie dziwna :)

fananit.png

Pomogłem ?

Opublikowano

Wyjrywacz GM został dodany ;] ja lece cały czas na tym :)

Wiesz może jak go dobrze ustawić ? Ten wykrywacz GM :P

Do czego służy : " Dangers near " obok Refresh ? :D

I na dole co zaznaczyłeś ? :) Bo ja "Exit bot", nie wiem do czego służy to "Act inconspicuosu" ...

PS. Pozdrawiam tych skurczybyków bocących na Diumarze :P Mało was nie jest.. Wszystko praktycznie zajęte na dzikusach .. :)

Opublikowano

Też wam laguje, jak podnosi item ?

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Przetestowałem Wykrywacz GM,a :) Wszedłem na CH2, napisałem do GM,a i oczywiście był. Więc odpaliłem bota :) Pisało do mnie 4 graczy, że piszą już do GM,a. Expie, expie.. Prawie już 5lvl, aż tu nagle boom i wyrzuciło z gry ;) Później spytałem graczy czy GM się zjawił i odpisali, że był GM ;) Więc można napisać, że wykrywacz działa.

@Up

Mi nic nie lagowało.

Opublikowano

:) ziomek a z jakiego systemu korzystasz ?

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Jak wyłączyć funkcję bicia metinów ? Dodanie do ingorowanych mobów nic nie daje.

Masz odznaczyk przycisk " Stone " w zakładce " Basic " ;)

Opublikowano

Dziwne, używam bota tyle dni

I bana do tej pory nie mam

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

a teraz mam inny problem, uruchamiam problem jako administrator, naciskam w "start new game" wpisuje passy w metku i nic się nie pojawia, żadne okienko do ustawienia, a na magicmetin ciągle kręci się te kółeczko obok loading...

Wie ktoś jak zarzegnać ten problem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...